Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Andrija87
Midnight express (1978)
Jedan od najboljih filmova koje sam gledao. Prica o mladom Ameru koji sa devojkom dolazi na letovanje u Tursku i zbog par grama hasisa njegov zivot se menja iz korena.
Radjen po istinitom dogadjaju.
Fenomenalna prica.
Topla preporuka svima.
Originally posted by PopeyeJasno:)
u filmu 'ubio sam majku' nitko ne ubije niciju majku. da se zna.![]()
Originally posted by Dirrtybaba u filmu je bas uhhh uhhh
Blago retardiran ali brzo proleti.
6.5/10
Originally posted by Tungida,da mislim da je bio ranije na tv-u.
Originally posted by Andrija87
Midnight express (1978)
Jedan od najboljih filmova koje sam gledao. Prica o mladom Ameru koji sa devojkom dolazi na letovanje u Tursku i zbog par grama hasisa njegov zivot se menja iz korena.
Radjen po istinitom dogadjaju.
Fenomenalna prica.
Topla preporuka svima.
![]()
Odlican film,gledah ga nekoliko puta,pre nekih 10-12 godina...Na rts-u su ga cesto emitovali.
Originally posted by Popeyea cemu trosenje zivota na ovo?
tangled 5/10
jos jedan standardni disneyev crtic.
the best and the brightest 4/10
kao satira, ali vrlo blaga i ne bas smijesna.
little fockers 1/10
odron.
meni je donekle bila fora scena u kojoj se de niro i harvey keitel deru jedan na drugog (mean streats redux), ali sumnjam da je to bilo radjeno za siru publiku.
Originally posted by Evdokijacitav zivot je trosenje.
a cemu trosenje zivota na ovo?
Originally posted by Popeye
Originally posted by Evdokijacitav zivot je trosenje.
a cemu trosenje zivota na ovo?
![]()
enivej, imam 30 godina, filmove sustavno gledam od 13. godine, do sada sam odgledao skoro pa sve klasike koji me zanimaju (ima nekoliko rupa koje za sada ne namjeravam popuniti jer mi se ne darecimo, bergman), iskopao jos hrpu zanemarenih a odlicnih filmova, prosarao razne svjetske kinematografije itd.
ono, nema bas TOLIKO filmova, kao sto ima romana, pa da u jednom trenutku ne odgledas sve dobro vrijedno i relevantno, a sto te ujedno i zanima, pa onda moras i malo treša.ima mnogo filmova samo sto prodje brze 2 sata nego knjigu da procitas.
Originally posted by ZenE gledao sam i ja ovo relativno nedavno. Kjut filmic.
![]()
Originally posted by PopeyeOzbiljno?
enivej, imam 30 godina,
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!