Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
u filmu 'ubio sam majku' nitko ne ubije niciju majku. da se zna.:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Andrija87

Midnight express (1978)
Jedan od najboljih filmova koje sam gledao. Prica o mladom Ameru koji sa devojkom dolazi na letovanje u Tursku i zbog par grama hasisa njegov zivot se menja iz korena.
Radjen po istinitom dogadjaju.
Fenomenalna prica.
Topla preporuka svima.

:up:
Odlican film,gledah ga nekoliko puta,pre nekih 10-12 godina...Na rts-u su ga cesto emitovali.
Korisnikov avatar
By Andrija87
Originally posted by Tungi
Originally posted by Andrija87

Midnight express (1978)
Jedan od najboljih filmova koje sam gledao. Prica o mladom Ameru koji sa devojkom dolazi na letovanje u Tursku i zbog par grama hasisa njegov zivot se menja iz korena.
Radjen po istinitom dogadjaju.
Fenomenalna prica.
Topla preporuka svima.

:up:
Odlican film,gledah ga nekoliko puta,pre nekih 10-12 godina...Na rts-u su ga cesto emitovali.
da,da mislim da je bio ranije na tv-u.
stvarno odlican film.
Korisnikov avatar
By onrepeat
Madeo/Mother i Salinui chueok/Memories of Murder - oba režirao Joon-ho Bong: meni je ovaj Koreanac potpuno otkrovenje. Bez trena praznog hoda, neverovatno glatko šaltanje između klasičnog krimića, slapstick komedije, socijalne drame, melodrame i tragedije, sve spakovano u 2 sata istinske filmske zabave. Apsolutno preporučujem.

Avant que j'oublie/Before I Forget - Jacques Nolot: potpuna suprotnost gorenavedenim. Niko ne ume da napravi tako jebeno dosadan film kao Francuzi. Volim slice-of-life filmove bez očite poente ali ovo je nepodnošljivo. Ostareli žigolo meditira o životu koji su obeležili "kurčevi, sunce i barovi" dok pokušava da pregura još jedan dan.

Linda Linda Linda - Nobuhiro Yamashita: gledao valjda peti put. Vrhunska coming-of-age gorkoslatka drama, jedan od mojih omiljenih filmova, jedan od onih malih, nepretencioznih filmova kojih posle ne možete da se otresete. 10/10
Korisnikov avatar
By gossip
Slika

ok je,dodushe pricha i nije nesto...ali efekti,akcija i muzika su super :)

Slika

ok je movie svideo mi se

Season Of The Witch

sranje na krvadrat
By Orion
Slika

Jako loš rimejk. Da mi Erika nije simpatična ugasio bih nakon prvih 20min.
Korisnikov avatar
By Dzi
72 days (2010)

Budalashtine Lichanske! :lol: :up:
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Gluplji film skoro nisam gledao. Ni H od Horora, toliko je neuverljivo da je gotovo komično.

Posebna debilana mi je što je film sniman iz ruke HD kamerom, a u startu piše da je sniman 1976. godine.
Korisnikov avatar
By Blady
Slika

Pogledala konacno, svidja mi se, mada mi je predugacak...
bradavice su mi jos osetljive od ovog filma.. :blush:
Korisnikov avatar
By niotkuda
Slika

Zaista dobar film.
I onaj najmlađi je takav frajer dok se ne obuče u žensku odeću. :mljac:
Korisnikov avatar
By Srklet
tangled 5/10
jos jedan standardni disneyev crtic.

the best and the brightest 4/10
kao satira, ali vrlo blaga i ne bas smijesna.

little fockers 1/10
odron.
meni je donekle bila fora scena u kojoj se de niro i harvey keitel deru jedan na drugog (mean streats redux), ali sumnjam da je to bilo radjeno za siru publiku.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Popeye

tangled 5/10
jos jedan standardni disneyev crtic.

the best and the brightest 4/10
kao satira, ali vrlo blaga i ne bas smijesna.

little fockers 1/10
odron.
meni je donekle bila fora scena u kojoj se de niro i harvey keitel deru jedan na drugog (mean streats redux), ali sumnjam da je to bilo radjeno za siru publiku.
a cemu trosenje zivota na ovo?

vidim da gledas ok stvari i onda mu ga s vremena na vreme das po ovako necemu.

ako ni je u vezi nekog posla, ne kapiram.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Evdokija

citav zivot je trosenje. :D

enivej, imam 30 godina, filmove sustavno gledam od 13. godine, do sada sam odgledao skoro pa sve klasike koji me zanimaju (ima nekoliko rupa koje za sada ne namjeravam popuniti jer mi se ne da :D recimo, bergman), iskopao jos hrpu zanemarenih a odlicnih filmova, prosarao razne svjetske kinematografije itd.
ono, nema bas TOLIKO filmova, kao sto ima romana, pa da u jednom trenutku ne odgledas sve dobro vrijedno i relevantno, a sto te ujedno i zanima, pa onda moras i malo treša.

OT> eden lake 7/10

lean, mean britanski hororčić o burzujskoj panici pred proleterskim primitivizmom i seljaklukom.
By loreenche
I ja se pridruzujem klubu onih koji su pogledali Latter Days...
Korisnikov avatar
By Torry
gledam Hitlera kao mladjahnog decacica sad na B92 :burner:
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Evdokija

citav zivot je trosenje. :D

enivej, imam 30 godina, filmove sustavno gledam od 13. godine, do sada sam odgledao skoro pa sve klasike koji me zanimaju (ima nekoliko rupa koje za sada ne namjeravam popuniti jer mi se ne da :D recimo, bergman), iskopao jos hrpu zanemarenih a odlicnih filmova, prosarao razne svjetske kinematografije itd.

kud i pitah, ooo naivnosti moja! :)
ono, nema bas TOLIKO filmova, kao sto ima romana, pa da u jednom trenutku ne odgledas sve dobro vrijedno i relevantno, a sto te ujedno i zanima, pa onda moras i malo treša.
ima mnogo filmova samo sto prodje brze 2 sata nego knjigu da procitas.

a ovo da moras da gledas trash jer ti je malo presusilo onoga sta valja, je samo izgovor :P kapiram da covek mora ponekad da pusti mozak na pashu.
Korisnikov avatar
By maka
Slika

sve,sve, ali Juliette koja prica srpski u filmu *tj bosanski lol

:love:

lep film
By Hans
enivej, imam 30 godina,
Ozbiljno?

Ja sve vreme tvoj bezobrazluk ovde pripisujem pubertetu. Baš ne umem sa ljudima...

ont:

127 Hours. Dopadljiv. Pomalo potresan.
  • 1
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!