Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by bernKonačno dobronameran i tačan komentar.
Imaš na forumu, a vjerovatno i u stvarnosti, sviticu ljudi koji pothranjuju ono što te sputava. Oni imaju fantazije, a ti neke nerješene konflikte u glavi. E pa to "dobrim frajerom", i to da pričam, GTFO, kakva čast, e to progovaraju svi oni glasići koji ti se dive i hrane te - to ne govoriš ti.
Originally posted by Armand"Konačno"?!
Konačno dobronameran i tačan komentar.
![]()
Originally posted by Anhedoniema moze ,nek krize
pazi se tauruse, iris dobro ujeda![]()
Originally posted by IriSamin
ukusi su različiti, a ja sam nekad altruista![]()
Originally posted by unic0rnnapaljeni uni mmmmmmmmmmmrnjaoooo
tauru i bernu, a i ostalima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by taurus
Ako nekom kazesh VOLIM TE volish ga za ceo zivot i nikada ti ne moze biti svejedno,mozda ga volish na drugaciji nachin,ali ga volish....a voleti i ravnodushnost u istoj rechenici never..............................
Originally posted by hlaefdigepa ok ja poshtujem...mozda bi i voleo da sam kao ti
Originally posted by taurus
Ako nekom kazesh VOLIM TE volish ga za ceo zivot i nikada ti ne moze biti svejedno,mozda ga volish na drugaciji nachin,ali ga volish....a voleti i ravnodushnost u istoj rechenici never..............................
ma sve to stoji kada si ti u pitanju, ja ne sumnjam...ali onda lepo prebacis recenicu u prvo lice..."ako nekom kazeM VOLIM TE...i tako dalje"
ne, stvarno, poznajem ljude poput tebe, samo ja nisam takva...
Originally posted by Anhedonieto ti po mojoj knjizi samo moze biti pljus
Originally posted by blentanaaah ja sam previse submisivan na svakoj slici da bih mogao da wishujem
svi wish
![]()
![]()
Originally posted by bas bleu
ju, ispade veca drama i od onog puta kada je lonija izbrisala simpatija iz osnovne sa fb-a!
Originally posted by taurusNe reagujem u principu.
Kako reagujete kad sluchajno naletite na bivsheg/u sa dechkom/devojkom?
Originally posted by taurusljubav nije posesivna.. zaljubljenost jeste..
Originally posted by bas bleuŠta kažeš?!?
ju, ispade veca drama i od onog puta kada je lonija izbrisala simpatija iz osnovne sa fb-a!
Originally posted by DirrtyKad chovek pochne da gubi, nechovek postaje sve primetniji.
Ne vidim zašto je priznanje povređene sujete dočekano na nož?!
Nije li iskrenost retka i na ceni?
Nije tako lako upravljati osećanjima, ako je uopšte moguće.
A potiskivanje nije naročito zdravo na dug rok.
Oseća se kako se oseća, otvoreno priznaje i to je to.
Originally posted by hlaefdigeupravo Hel
@taurus...kapiram, da.....ma pusti...nema sta da volis ili ne volis...takav si kakav si kao i ja...nema tu bolje i gore, pametnije i manje pametno....a najmanje ima onoga "kakav treba biti!"....![]()
Originally posted by Galateja
Ne mogu/ne smem/neću takvo što da zamislim!![]()
Originally posted by emo_haos_tako sam ja bezao od tih misli mesecima,pa me strefi ko da su me lupili tiganjem po glavi
Originally posted by Galateja
Ne mogu/ne smem/neću takvo što da zamislim!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!