Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
qq crni, nisam te valjda i ujedala :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nisi mene (valjda) al sam vido ostatke na drugim osobama :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
ostatke :smeh:

pa dobro.

neki vole da ih ujedan, a neki da ih :shamar:

ukusi su različiti, a ja sam nekad altruista :andjelak:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by bern

Imaš na forumu, a vjerovatno i u stvarnosti, sviticu ljudi koji pothranjuju ono što te sputava. Oni imaju fantazije, a ti neke nerješene konflikte u glavi. E pa to "dobrim frajerom", i to da pričam, GTFO, kakva čast, e to progovaraju svi oni glasići koji ti se dive i hrane te - to ne govoriš ti.
Konačno dobronameran i tačan komentar.
:klap:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Armand

Konačno dobronameran i tačan komentar.
:klap:
"Konačno"?! :oklagija:

Ne znam da li misliš na mene, ali ja bih da se ogradim: uopšte nisam bio nedobronamjeran ili lažljiv u ovoj temi, niti predendujem da takav budem u nekoj drugoj, budućoj ili prošloj, temi.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by taurus

Ako nekom kazesh VOLIM TE volish ga za ceo zivot i nikada ti ne moze biti svejedno,mozda ga volish na drugaciji nachin,ali ga volish....a voleti i ravnodushnost u istoj rechenici never..............................

ma sve to stoji kada si ti u pitanju, ja ne sumnjam...ali onda lepo prebacis recenicu u prvo lice..."ako nekom kazeM VOLIM TE...i tako dalje"

:) ne, stvarno, poznajem ljude poput tebe, samo ja nisam takva...
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by hlaefdige

Ako nekom kazesh VOLIM TE volish ga za ceo zivot i nikada ti ne moze biti svejedno,mozda ga volish na drugaciji nachin,ali ga volish....a voleti i ravnodushnost u istoj rechenici never..............................

ma sve to stoji kada si ti u pitanju, ja ne sumnjam...ali onda lepo prebacis recenicu u prvo lice..."ako nekom kazeM VOLIM TE...i tako dalje"

:) ne, stvarno, poznajem ljude poput tebe, samo ja nisam takva...
pa ok ja poshtujem...mozda bi i voleo da sam kao ti ;) a u trecem licu je...da izbegavam chak, podsvesno, i da pishem,a tek da kazem...zato je to...hm dobro si primetila,sledi analiza ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
@taurus...kapiram, da.....ma pusti...nema sta da volis ili ne volis...takav si kakav si kao i ja...nema tu bolje i gore, pametnije i manje pametno....a najmanje ima onoga "kakav treba biti!"....:D
Korisnikov avatar
By Zibro
evo da se i ja oglasim
sto se bivseg tice video sam mu deckica na FB mali sladak kao lutka i na neki cudan nacin bilo mi je drago
mislim da bi lose reagovao da je sa nekim ko je po mojim kriterijumima "sacuvaj me boze"
Korisnikov avatar
By Gollum

ljubav nije posesivna.. zaljubljenost jeste..
ako nekog volish, zelish da bude srecan u zivotu.. pa makar srecu nashao i pored nekoga ko se tebi lichno ne svidja ;)

znash ono kada majke kazu "sine, ako je tebi dobra, dobra je i meni"...
to je po meni jedini ispravan stav
By Hans
Postoje razlozi zašto su bivši bivši i zašto ih tako zovemo. I tako je najbolje.

Sto puta sam se vraćao na to kako bi bilo da je tu kada mi je nekada potreban a onda se setim zašto je bivši i zašto u mom životu ima taj status i...srećan mu put. Idemo dalje.

A ti tauruse, pitanje je šta bi želeo da pročitaš ovde...

1. Možda nije srećan, možda samo ubija vreme. Ako je raskid svež, jogurt-momci su uvek tu. Believe me.

2. Možda je srećan ali vas iste stvari ne čine srećnim. Da je sve sa vama bilo odlično, ne biste došli tu gde jeste sada.

3. Ako ti je stalo do njega i možda ga želiš ponovo...well, trudi se da menjaš ono što nije štimalo a ne da komentarišeš njegov ukus. Kada bih se vraćao na bivšeg i podgrevao leševe, uvek bismo se raspravljali oko istog...

Kažem, bivšima je mesto iza.
Korisnikov avatar
By Mage
Tauruse mislim da ti fali malo seksa ha? :pervert:

:lol:

Ok tema se pretvorila u totalno smeće, ali je moram priznati bilo zabavno čitati je :giggle: Na krju krajeva, svi smo mi pomalo tetke u duši :awesome:

Što se tiče osećanja prema bivšima, totalno te razumem tauruse jer i sam tako osećam. Iako ih više ne volim na "taj" način, oni jesu bili i i dalje su veliki deo mog života i uvek ću ih voleti :) (na jedan drugi način naravno)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne vidim zašto je priznanje povređene sujete dočekano na nož?!

Nije li iskrenost retka i na ceni?

Nije tako lako upravljati osećanjima, ako je uopšte moguće.
A potiskivanje nije naročito zdravo na dug rok.

Oseća se kako se oseća, otvoreno priznaje i to je to.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by bas bleu

ju, ispade veca drama i od onog puta kada je lonija izbrisala simpatija iz osnovne sa fb-a!
Šta kažeš?!?

Kako je Loni, jel bio neko uz njega kad se to desilo??
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Dirrty

Ne vidim zašto je priznanje povređene sujete dočekano na nož?!

Nije li iskrenost retka i na ceni?

Nije tako lako upravljati osećanjima, ako je uopšte moguće.
A potiskivanje nije naročito zdravo na dug rok.

Oseća se kako se oseća, otvoreno priznaje i to je to.
Kad chovek pochne da gubi, nechovek postaje sve primetniji.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by hlaefdige

@taurus...kapiram, da.....ma pusti...nema sta da volis ili ne volis...takav si kakav si kao i ja...nema tu bolje i gore, pametnije i manje pametno....a najmanje ima onoga "kakav treba biti!".... :D
upravo Hel :)
Korisnikov avatar
By Madonna
de sam ja bio dok je ova tema bila in d mejking... :sigh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ne mogu/ne smem/neću takvo što da zamislim! :kesa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!