Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By taurus
Ako nekom kazesh VOLIM TE volish ga za ceo zivot i nikada ti ne moze biti svejedno,mozda ga volish na drugaciji nachin,ali ga volish....a voleti i ravnodushnost u istoj rechenici never..............................
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nije mi se do sada tako nesto desilo... A i ako bi doslo do toga, verovatno bi me boleo ku**c.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by taurus

Ako nekom kazesh VOLIM TE volish ga za ceo zivot i nikada ti ne moze biti svejedno,mozda ga volish na drugaciji nachin,ali ga volish....a voleti i ravnodushnost u istoj rechenici never..............................
zato sam ja samo 2 puta izgovorio te magichne rechi :)
Korisnikov avatar
By bas bleu

priznaj da si ovo uzeo sa neke fb grupe i samo promenio w u v.

i, btw, jos se lozis na tog tipa.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by bas bleu

ne,samo sam malo ozbiljniji danas...ne lozim se na njega :)
By Paris

joj, zagrcnuh se :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie

pa meni moze biti sve jedno jer brzo zaboravljam takve stvari i dovoljno je da ne komuniciram dva meseca sa nekim i da ne osecam nista vise prema njemu.
a nije to da se nisam zaljubljivao do sad nego sam takav, i u ljubavi i generalno.

al kad bih ga video a nisam ga jos zaboravio onda mi ne bi bilo sve jedno, bio bih ljubomoran.
By loreenche
a sta biste da vam bivseg decka jebe zensko? :gotika:
By Paris
Originally posted by Zen

a sta biste da vam bivseg decka jebe zensko? :gotika:
meni je uvek cudnije kad ga jebe musko :klavir:
ocigledno da sve zavisi od tacke gledista...
Korisnikov avatar
By Blady

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By taurus
nemate vi pojma o zivotu...zabavljajte se ;)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja sam ti rekao kako je kod mene. kod tebe je ocigledno drugacije. to ne znaci da recimo ja nemam pojma o zivotu.
Korisnikov avatar
By bern
Medjutim,ovo je gore,kad ti tetka jebe bivsheg dechka jbt fuj!
Da, fuj. Odnosno, tvoje fraze su fuj. Šta treba to da znači?

Odvratno.

Kakva diskriminacija.

Da li stvarno očekuješ da se neko sažali na ovakvu homofobičnu dramu sa tvoje strane? Wtf?
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne znam.Ne vidjam ih.Nije tu ni bilo ozbiljnijih veza.Cak,nije ni bilo veza.

Moglo bi da mi zasmeta jedino ako bi tog nekog "bivseg" nekada video sa devojkom.

Mada...Sto bi rekla hlaef..Samo nek' su srecni.Ne radi me sujeta,nisam egomanijak.Proslo je to vreme.
Korisnikov avatar
By gossip
pa sve zavisi kog lika i sa kime....a reakcije mogu biti svakakve...od smeha do ljubomore...mada ako su neke nagativne reakcije...to necu pokazivati :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Black Lady

:rotflmao:
hahaha, pa jeste tacno to sto si napisao, ali dobra je fora - 10 bambija za bb :smeh:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by bern

Odvratno.

Kakva diskriminacija.

Da li stvarno očekuješ da se neko sažali na ovakvu homofobičnu dramu sa tvoje strane? Wtf?
zdrav sam ,ne treba niko da me zali niti ochekujem sazaljenja,niti ima potrebe za tim.Tu nema diskriminacije,tetke su vishe njegove rechi nego moje,fakat je da je zavrshio sa jednom,vrtiguz je vrtiguz...btw ovde ne mozesh biti ozbiljan,jer se uvek neshto skrnavi i kad bacish bisere pred svinje nishta vishe i ne mozesh da ochekujesh.....zato kad se gloopiram i loopetam nemojte da se bechite,jer vecina ne zasluzuje nista pametno ni da chuje ili nesto nauci,umrite sami i sa daljinskim u ruci jer to zasluzujete. rekoh vecina,ne svi..........
Korisnikov avatar
By Zoey
Originally posted by hlaefdige

Ipak kad sa nekim podelis godine,ne moze da ti bude svejedno,ipak mu zelish sve najbolje....
zivotamimoga meni bude svejedno!

ja se u svakoj vezi iscedim skroz i istrudim dok stvarno ne postoji nikakva sansa da emotivno ostanem vezana za tu osobu...tako da kada zavrsim sa nekim, ja nemam vise stvarno nikakve repove tu....postujem tu osobu eto...jer je osoba....ne mogu da kazem da mu zelim sve najbolje...ne zelim mu nista....mislim..."sve najbolje" kao kada cestitas nekome nesto...na primer...mislis i ne mislis to

Od reci do reci se slazem! :hvala:
Korisnikov avatar
By taurus

Odvratno.

Kakva diskriminacija.

zdrav sam ,ne treba niko da me zali niti ochekujem sazaljenja,niti ima potrebe za tim.Tu nema diskriminacije,tetke su vishe njegove rechi nego moje,fakat je da je zavrshio sa jednom,vrtiguz je vrtiguz...btw ovde ne mozesh biti ozbiljan,jer se uvek neshto skrnavi i kad bacish bisere pred svinje nishta vishe i ne mozesh da ochekujesh.....zato kad se gloopiram i loopetam nemojte da se bechite,jer vecina ne zasluzuje nista pametno ni da chuje ili nesto nauci,umrite sami i sa daljinskim u ruci jer to zasluzujete. rekoh vecina,ne svi..........
50 posto klinci njima se prashta..........45 posto isfrustriranih rugoba koje vire iz mishije rupe i od pakosti samo kenja,dzabe niko vas i dalje nece jebati,i 5 posto ok ljudi REALNOST
Korisnikov avatar
By Insorcer
Nemam sadašnje bivših!
Bivši sadašnjeg?!...ooo pa u toj grupaciji postoje zaista divni ljudi.
Korisnikov avatar
By taurus

Odvratno.

Kakva diskriminacija.

Znash sta je zaista fuj,u profilu ti pishe :obaveza:dechko/devojka" ti mi prichash o nekim moralnim vrednostima pederchino raspala,koje samo jadniji ta devojka ili taj dechko,ti si u svakom sluchaju bednik,ili si samo to izmislio da bi sebi dao "+" ...gadish mi se i ti i takvi kao ti....e on se nashao pametan da mi pricha nesto i soli pamet,shtakoru jedan odvratni..................TO JE FUJ GMAZU
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!