Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by tauruszato sam ja samo 2 puta izgovorio te magichne rechi
Ako nekom kazesh VOLIM TE volish ga za ceo zivot i nikada ti ne moze biti svejedno,mozda ga volish na drugaciji nachin,ali ga volish....a voleti i ravnodushnost u istoj rechenici never..............................
Originally posted by tauruspriznaj da si ovo uzeo sa neke fb grupe i samo promenio w u v.
Ako nekom kazesh VOLIM TE volish ga za ceo zivot i nikada ti ne moze biti svejedno,mozda ga volish na drugaciji nachin,ali ga volish....a voleti i ravnodushnost u istoj rechenici never..............................
Originally posted by bas bleune,samo sam malo ozbiljniji danas...ne lozim se na njega
Originally posted by tauruspriznaj da si ovo uzeo sa neke fb grupe i samo promenio w u v.
i, btw, jos se lozis na tog tipa.
Originally posted by bas bleujoj, zagrcnuh se
Originally posted by tauruspa meni moze biti sve jedno jer brzo zaboravljam takve stvari i dovoljno je da ne komuniciram dva meseca sa nekim i da ne osecam nista vise prema njemu.
Originally posted by Zenmeni je uvek cudnije kad ga jebe musko
a sta biste da vam bivseg decka jebe zensko?![]()
Originally posted by bas bleu
Originally posted by taurusma pusti ih, to sve decurlija
nemate vi pojma o zivotu...zabavljajte se![]()
Originally posted by Paris
Originally posted by taurus
nemate vi pojma o zivotu...zabavljajte se![]()
![]()
ma pusti ih, to sve decurlija![]()
Originally posted by taurusDa, fuj. Odnosno, tvoje fraze su fuj. Šta treba to da znači?
Medjutim,ovo je gore,kad ti tetka jebe bivsheg dechka jbt fuj!
Originally posted by ZenStrava !
Originally posted by Black Ladyhahaha, pa jeste tacno to sto si napisao, ali dobra je fora - 10 bambija za bb
Originally posted by bas bleu
![]()
Originally posted by bernzdrav sam ,ne treba niko da me zali niti ochekujem sazaljenja,niti ima potrebe za tim.Tu nema diskriminacije,tetke su vishe njegove rechi nego moje,fakat je da je zavrshio sa jednom,vrtiguz je vrtiguz...btw ovde ne mozesh biti ozbiljan,jer se uvek neshto skrnavi i kad bacish bisere pred svinje nishta vishe i ne mozesh da ochekujesh.....zato kad se gloopiram i loopetam nemojte da se bechite,jer vecina ne zasluzuje nista pametno ni da chuje ili nesto nauci,umrite sami i sa daljinskim u ruci jer to zasluzujete. rekoh vecina,ne svi..........
Originally posted by taurusDa, fuj. Odnosno, tvoje fraze su fuj. Šta treba to da znači?
Odvratno.
Kakva diskriminacija.
Da li stvarno očekuješ da se neko sažali na ovakvu homofobičnu dramu sa tvoje strane? Wtf?
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by tauruszivotamimoga meni bude svejedno!
Ipak kad sa nekim podelis godine,ne moze da ti bude svejedno,ipak mu zelish sve najbolje....
ja se u svakoj vezi iscedim skroz i istrudim dok stvarno ne postoji nikakva sansa da emotivno ostanem vezana za tu osobu...tako da kada zavrsim sa nekim, ja nemam vise stvarno nikakve repove tu....postujem tu osobu eto...jer je osoba....ne mogu da kazem da mu zelim sve najbolje...ne zelim mu nista....mislim..."sve najbolje" kao kada cestitas nekome nesto...na primer...mislis i ne mislis to
Originally posted by ZenMislis sa strap-om?
Originally posted by taurus50 posto klinci njima se prashta..........45 posto isfrustriranih rugoba koje vire iz mishije rupe i od pakosti samo kenja,dzabe niko vas i dalje nece jebati,i 5 posto ok ljudi REALNOST
Originally posted by bernzdrav sam ,ne treba niko da me zali niti ochekujem sazaljenja,niti ima potrebe za tim.Tu nema diskriminacije,tetke su vishe njegove rechi nego moje,fakat je da je zavrshio sa jednom,vrtiguz je vrtiguz...btw ovde ne mozesh biti ozbiljan,jer se uvek neshto skrnavi i kad bacish bisere pred svinje nishta vishe i ne mozesh da ochekujesh.....zato kad se gloopiram i loopetam nemojte da se bechite,jer vecina ne zasluzuje nista pametno ni da chuje ili nesto nauci,umrite sami i sa daljinskim u ruci jer to zasluzujete. rekoh vecina,ne svi..........
Odvratno.
Kakva diskriminacija.
Da li stvarno očekuješ da se neko sažali na ovakvu homofobičnu dramu sa tvoje strane? Wtf?
Originally posted by bernZnash sta je zaista fuj,u profilu ti pishe :obaveza:dechko/devojka" ti mi prichash o nekim moralnim vrednostima pederchino raspala,koje samo jadniji ta devojka ili taj dechko,ti si u svakom sluchaju bednik,ili si samo to izmislio da bi sebi dao "+" ...gadish mi se i ti i takvi kao ti....e on se nashao pametan da mi pricha nesto i soli pamet,shtakoru jedan odvratni..................TO JE FUJ GMAZU
Odvratno.
Kakva diskriminacija.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!