Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Simorosiromasenim uranijumom.
Originally posted by 2kuneKoloidnim srebrom.
đeco, đeco... čime li vas hrane...
![]()
Originally posted by svejednoosiromašeni - 11; uranijum - 8
osiromasenim uranijumom.
![]()
Originally posted by svejednoZnaci ja dzabe cekam na argumente?
![]()
sto mi je super kad vam ponestane argumenata... desi se i neki skoro zabavni post .)
Originally posted by Simora ja samo pitao jel bilo oruzja za koje se tvrdilo da je tu u iraku.
Meni nije ponestalo argumenata; ja sam samo zapljusnut tvojim renesansnim poznavanjem svetskih ekonomskih, vojnih i političkih tokova, neverovatno kristalnim poznavanjem zakulisnih radnji, vrhunskom analizom javne i tajne diplomatije i sve to začinjeno običnim smrtnicima skrivenim znanjima iz numerologije i astrologije.
Ja sam dečko sa obe noge na zemlji i mene malog jedino što zanima jeste kako ovo bombardovanje utiče na duševni status Ljilje Ugrice i Nemanje Kusturice.
![]()
Originally posted by svejednoA veza između Iraka i Libije je to što i jedno i drugo imaju u sebi slovo I? Simor će već da protumači šta to numerološki znači.
Originally posted by Simora ja samo pitao jel bilo oruzja za koje se tvrdilo da je tu u iraku.
Meni nije ponestalo argumenata; ja sam samo zapljusnut tvojim renesansnim poznavanjem svetskih ekonomskih, vojnih i političkih tokova, neverovatno kristalnim poznavanjem zakulisnih radnji, vrhunskom analizom javne i tajne diplomatije i sve to začinjeno običnim smrtnicima skrivenim znanjima iz numerologije i astrologije.
Ja sam dečko sa obe noge na zemlji i mene malog jedino što zanima jeste kako ovo bombardovanje utiče na duševni status Ljilje Ugrice i Nemanje Kusturice.
![]()
wow.
Originally posted by spliffsiroti medjunarodni zakoni & obicaji ratova.
siroti sadam![]()
Originally posted by Ulixtri slova, zapravo - r.a.t.
Originally posted by svejednoA veza između Iraka i Libije je to što i jedno i drugo imaju u sebi slovo I? Simor će već da protumači šta to numerološki znači.
![]()
wow.
![]()
Originally posted by SimorČekaj, čekaj! I Barak Obama je bio 8. Da li ti hoćeš da kažeš...? Oh my God, Mulder!
Irak - 4, Libija - 6, Sadam - 6, Moamer - 6
6+6+6+4 = 22
2+2 = 4
4*2 = 8
svejedno - 8
![]()
Originally posted by erkondisnVidiš da se tajna ipak krije u numerološkim tumačenjima!
a kad rotiras 8 za 90 stupnjeva dobijes znak beskonacnosti, sto govori o besmislenosti ove teme, da ne govorim i mnogih postova ovdje![]()
Originally posted by erkondisnAftertaste - 10
sta cu, jako sam se nasekirala kroz vikend citajuci sve ovo, ovo je samo 'aftertaste'![]()
Originally posted by erkondisnhttp://en.wikipedia.org/wiki/Five_Wounds
taj 5 mora da nesto znaci.
broj prstiju na svakom udu, ako izuzmemo spolni![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!