Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li vam Gadafijevo ponašanje sliči na Miloševićevo?

Da
23
53%
Ne
14
33%
pukovniku nema tko da piše...
6
14%
Korisnikov avatar
By svejedno
jok.

ova prica - dje je taj osama? jel neko jos traga za njim il se to zaboravilo il je ...mozda...sada nebitno?

jel bilo oruzja koje se trazilo u iraku?

..

ta prica.
Korisnikov avatar
By scout_finch
a najcrnje je to sto cim neko krene da kritikuje spoljnu "politiku" sad-a odma je srpski nacionalista:lol:

ej bre ljudi, pa ameri su jedini u istoriji ratovanja bacili atomsku bombu na neku zemlju. i to ne jednu, nego dve:awesome: pored svih tih ludih diktatora rusa/iranaca/severnokorejaca/pickimaterina. i nikad za to niko nije odgovarao. kao sto nece ni za irak, ni za libiju, ni za srj, ni za vijetnam.

i jos kazu, mozda je prihvatljivo da gadafi ostane na vlasti. pa koja je onda poenta, stvarno ne razumem.
By Simor
Originally posted by svejedno

osiromasenim uranijumom.

:awesome:
osiromašeni - 11; uranijum - 8
  1. 11 ukazuje na dan kada su avioni udarili u Kule bliznakinje
  2. 8 ukazuje na mesec rođenja Baracka Husseina Obame
    [/list=A]
    Numerologijo, majko mila, sve si nama objasnila.

:federi:
Korisnikov avatar
By svejedno
:lol:

sto mi je super kad vam ponestane argumenata... desi se i neki skoro zabavni post .)
By Simor
Meni nije ponestalo argumenata; ja sam samo zapljusnut tvojim renesansnim poznavanjem svetskih ekonomskih, vojnih i političkih tokova, neverovatno kristalnim poznavanjem zakulisnih radnji, vrhunskom analizom javne i tajne diplomatije i sve to začinjeno običnim smrtnicima skrivenim znanjima iz numerologije i astrologije.

Ja sam dečko sa obe noge na zemlji i mene malog jedino što zanima jeste kako ovo bombardovanje utiče na duševni status Ljilje Ugrice i Nemanje Kusturice.

:shake:
Korisnikov avatar
By TheTree

:lol:

sto mi je super kad vam ponestane argumenata... desi se i neki skoro zabavni post .)
Znaci ja dzabe cekam na argumente? :) Hej,ali nema veze,bar sam saznala u kom mesecu je rodjen cika Obama!Jej!:angramaina:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Simor

Meni nije ponestalo argumenata; ja sam samo zapljusnut tvojim renesansnim poznavanjem svetskih ekonomskih, vojnih i političkih tokova, neverovatno kristalnim poznavanjem zakulisnih radnji, vrhunskom analizom javne i tajne diplomatije i sve to začinjeno običnim smrtnicima skrivenim znanjima iz numerologije i astrologije.

Ja sam dečko sa obe noge na zemlji i mene malog jedino što zanima jeste kako ovo bombardovanje utiče na duševni status Ljilje Ugrice i Nemanje Kusturice.

a ja samo pitao jel bilo oruzja za koje se tvrdilo da je tu u iraku.

wow.
By Ulix

wow.
A veza između Iraka i Libije je to što i jedno i drugo imaju u sebi slovo I? Simor će već da protumači šta to numerološki znači. :awesome:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by spliff

siroti sadam :(
siroti medjunarodni zakoni & obicaji ratova.

..

igrao bih se jos, al vise nije zanimljivo.

..

vratim se kasnije da vim jeste li nesto novo smislili.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Ulix

wow.
A veza između Iraka i Libije je to što i jedno i drugo imaju u sebi slovo I? Simor će već da protumači šta to numerološki znači. :awesome:
tri slova, zapravo - r.a.t.

numeroloska tumacenja ostavljam simoru.
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa izmedju libije i iraka je zajednicko to sto postoji neizrecivo snazna zelja da se drustvo tih zemalja demokratizuje, ali naravno demokratija ima svoju cenu. prvo mora da pukne picka bar 2/3 drustva.:yes:
By Simor
Irak - 4, Libija - 6, Sadam - 6, Moamer - 6

6+6+6+4 = 22

2+2 = 4

4*2 = 8

svejedno - 8

:unic0rn:
By Ulix

Irak - 4, Libija - 6, Sadam - 6, Moamer - 6

6+6+6+4 = 22

2+2 = 4

4*2 = 8

svejedno - 8

:unic0rn:
Čekaj, čekaj! I Barak Obama je bio 8. Da li ti hoćeš da kažeš...? Oh my God, Mulder! :shok:
By Simor
A ne!

Barack - 6, Hussein - 7, Obama - 5

6+7+5 = 18

1+8 = 9

9-4 = 5

Simor - 5

:dance:
Korisnikov avatar
By erkondisn
a kad rotiras 8 za 90 stupnjeva dobijes znak beskonacnosti, sto govori o besmislenosti ove teme, da ne govorim i mnogih postova ovdje :drama:
Korisnikov avatar
By erkondisn
sta cu, jako sam se nasekirala kroz vikend citajuci sve ovo, ovo je samo 'aftertaste' :kosa:
By Ulix
Originally posted by erkondisn

a kad rotiras 8 za 90 stupnjeva dobijes znak beskonacnosti, sto govori o besmislenosti ove teme, da ne govorim i mnogih postova ovdje :drama:
Vidiš da se tajna ipak krije u numerološkim tumačenjima! :eureka:
By J...
Kako ste zanimljivi s tim brojevima. :tos:

svejedno :up:
Korisnikov avatar
By Tungi
Kad se vec otislo u off i kada je rec o numerologiji paz'te ovo:

Интригантне новости из Кине !
Ове године ћемо доживети четири необична датума : 1.1.11 11.1.11 1.11.11 11.11.11 и то
није све ! Ако саберете последње две цифре године свог рођења и број година живота које ћете
напунити ове године добићете збир 111 . И то важи за све !!!
На пример : Јован је рођен 1957 и ове године пуни 54 године живота. Значи 57 + 54 = 111 .
Олга је рођена 1974 и ове године пуни 37 година живота. Значи 74 + 37 = 111.

:gatara:
By Simor
Pazi Tungi:

1+1+1 = 3

3+2 = 5

Simor - 5

:rock:
Korisnikov avatar
By erkondisn
taj 5 mora da nesto znaci.

broj prstiju na svakom udu, ako izuzmemo spolni :lepeza:

a na Paliću se sutra očekuje maksimalna temperatura od 5 stupnjeva. da to nece slucajno putin dolaskom u srbiju aktivirati novo oruzje protiv zapada skriveno daleko od ociju javnosti unutar umjetnih pecina dolje, a koje cuva uvazeni gospon Dulic pod krinkom gradnje vila?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!