Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by zozefin st
e ne umem da izgovorim jedno slovo,
nikad ne bi pogodili koje
al nema sanse
lj
Originally posted by dukkehjemHm, dukkehjem, imaš loš akcenat, koliko sam primetio (i ako smem da primetim, ako te vređa, mogu da izbrišem).
Generalno nemam govornih mana, izgovaram bez problema i glasove kojih u nasem jeziku nema (tipa onaj koji oznacava norvesko æ)... Medjutim, u poslednje vreme sam primetio da mi se desi da mucam. Malo sam bio uspanicen oko toga, ali onda rekoh sebi "kuliraj", jer mi se to uglavnom i desi u stresnim ili emocijama nabijenim situacijama. Desi mi se mozda jednom ili dvaput u mesec dana... Generalno se trudim da prihvatim sebe, tj. da promenim sta mogu, a prihvatim sta ne mogu, i ukoliko se desi da ne mogu nista povodom toga - boze moj. Zanimljivo da mi se ne desava da mucam na engleskom, francuskom ili norveskom, imam teoriju da mi se to desava jer na srpskom nadjem i po tri sinonima ponekad, i onda krenem jednu verziju da iskazem, a u toku samog govora se presaltam na drugu ili trecu i onda se ispostavi da neki pridev ili nesto nije slozeno sa nekom imenicom, pa zakujem... Sto se opet svodi da sam prestrog prema sebi, i da se mnogo opterecujem jezikom, jer sam pre godinu dana, jedno mesec-dva konstantno namerno vezbao u fazonu: Odakle si? pa u sebi odgovaram: Ja sam lokalno stanovnistvo; domicijelno; domace; ovdasnje; autohtono; starosedelacko i sl.
E, sad mi se to obija o glavu posto je mozak nastavio i sam da se igra.
Originally posted by DanteNe znam dukkehjema, ni odakle je, ali se pitam sta je to zapravo los akcenat?
Hm, dukkehjem, imaš loš akcenat, koliko sam primetio (i ako smem da primetim, ako te vređa, mogu da izbrišem).
Originally posted by simarrgL*Give it 2 me right, or don't give it 2 me @ all
Originally posted by Zen Chakra
tek kad cujes moj![]()
![]()
Originally posted by mOwbid
ne znam dobro srpski...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!