Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by DrakcheBravo, odlično zapažanje...
ova poslednja se tkodje pokrila - kilom sminke
Originally posted by Danteove dve su se poprimile pa im se vidi da uzivaju.
Ne vidim ništa loše u ovom klipu, vidi se da te žene uživaju noseći takvu odeću (a i takva odežda je meni lepa, egzotična, što da ne).
Originally posted by Wilhelmina
Kamenom u glavu. Povecim.
Sto se mene tice, bilo ko moze i da stavi karmin na vadzajnu i 'oda na rukama da svi vidimo, ali kada se drzne da drugima propoveda sta da radi - kaaaamen!
Napisano vazi i za briznog oca koji svog sestogodisnjeg sina tera da posti.
Originally posted by SixtoDa to je ta, Aida Rasljanin... Pricali smo o tome na drugoj temi, onoj o Moameru Zukorlicu. Tad sam i ja videla ovaj spot, htedoh da ga stavim pa odustadoh, i onaj sa promocije bila je dovoljna ilustracija...
Zajebi ti to, al oni su poceli da koriste sva moderna sredstva komunikacije u ostvarivanju svog cilja.
Ova likusa je imala neki napad na Aidu Corovic ako se dobro secam... Bio je i neki klip s neke tribine gde isto propagira hidzab dok ovi majmuni uzvikuju iz publike i neke mucenice, valjda sto su tu se zatekle i sto je okolo njih sijaset poznanika i rodbine, muskaraca izadjose da se pokriju hidzabom.
Al ga izmontirase!
Originally posted by bernPa ako osoba odabere takav zivot onda ne zeli da ima decu ili bar smatra da ima vaznijih stvari od imanja dece. Ne rade one ni za koga sem za manastir tj za sebe a tako isto i osobe koje su u stanovima rade po kuci, izdrzavaju sebe i porodicu. Zene u manastiru su njihova nova porodica.
...
Sa druge stane, nije to tako strašno. Pa hrišćanhke zauvijek napuste svoje porodice, zaključaju se u neki udaljeni zamak, rade za drugog bez plate, ispranog mozga i pod strogom hijerarhijom (keyword: Karen Armstrong). Prave od sebe robove i nikad nemaju djecu.
Ne vidim da se neko buni protiv toga. Da imam sestru ili ćerku, radije bih da je muslimanka sa hidžabom nego časna sestra u manastiru.
Originally posted by DinaNe vidim kako ga nameće. Samo svojim muslimankama piča ono što piše u Kuranu, isto kao što u Bibliji biše nešto slično za "život u Hristovoj svjetlosti". Slažem sa da djeluje agresivnije, ali mislim da je linija agresivnosti tanka (ograđujem se od ekstremizma).
Zasto bi to radije zeleo?
Ja ne bih volela da mi cerka odabere ni hidzab ni manastir, ali njen zivot je ipak njena stvar.
Mislim da ovde nije problem u hidzabu nego u nametanju hidzaba, jednoj prilicno agresivnoj propagandi da je to pozeljno, tj da mora...
Originally posted by DinaRazumijem o čemu pričaš. Svakako sam protiv bolesnog stava da je žena koja ne nosi hidžab zaslužila silovanje.
Bern,
mora da nisi pratio rad Aide Rasljanin...
Originally posted by Dantepotpisujem.
Muzika je prejebeno dobra.
Ne vidim ništa loše u ovom klipu, vidi se da te žene uživaju noseći takvu odeću (a i takva odežda je meni lepa, egzotična, što da ne). Opet, one koje su grešnice i ne nose hidžab - i one takođe uživaju, pa ne nameravaju da ga stave. It's a win win situation.
A činjenica je da osobe srpske nacionalnosti vole da daju rasističke, nacionalističke i ostale gadne komentare.
Originally posted by constantineDa. Na granici sa rasizmom i islamofobijom.
hahahahah lol kako sme :picka jedna:
malo se dotakla ta tema u sex and the city2
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!