Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by DarlingNe znam, kaaako, ali kaaako sam mogla da zaboravim Evu Ras, ne podnosim je od malena, odmah za njom i Svetlanu Bojkovic.
Ckalja, Gordan Kicic, Svetislav Goncic, Vera Cukic, Lidija Vukicevic, Ivana Mihic, Milica Milsa....
Jeremy Irons, Christofer Walken, Michael Douglas, William Defoe, Gene Hackman, John Lithgow, Dany De Vito, Forest Whitaker, Gery Sinise, Neal McDonough...
Od glumica mi na pamet trenutno pada samo Kristina Rici...
Originally posted by Tungikonacno da neko deli samnom misljenje o ''toj glumi''.samo jeftini prostacki humor.
Od domacih Ckalju nikad nisam voleo,niti sam nalazio sta zanimljivo u njegovoj glumi,samo jeftini humor.
Zoran Radmilovic takodje.
Originally posted by starkyI ja se slazem sa vama sto se Zorana Radmilovica tice.
Originally posted by Tungikonacno da neko deli samnom misljenje o ''toj glumi''.samo jeftini prostacki humor.
Od domacih Ckalju nikad nisam voleo,niti sam nalazio sta zanimljivo u njegovoj glumi,samo jeftini humor.
Zoran Radmilovic takodje.
Originally posted by DarlingSvetlanu Bojkovic ni ja ne podnosim.
Originally posted by DarlingNe znam, kaaako, ali kaaako sam mogla da zaboravim Evu Ras, ne podnosim je od malena, odmah za njom i Svetlanu Bojkovic.
Ckalja, Gordan Kicic, Svetislav Goncic, Vera Cukic, Lidija Vukicevic, Ivana Mihic, Milica Milsa....
Jeremy Irons, Christofer Walken, Michael Douglas, William Defoe, Gene Hackman, John Lithgow, Dany De Vito, Forest Whitaker, Gery Sinise, Neal McDonough...
Originally posted by walt333
Jaoj volim pljuvačke teme.![]()
Originally posted by Viktor Vilotijević
Glumci:
2. Denzel Washington
Originally posted by Darlingmeni ovi dvoje nisu savrseni,narocito ne Mel
^ To se i ja pitamIsto vazi i za Dzoni Depa i Mel Gibsona
Originally posted by Darlingmora da je to
Verovatno zato sto su bolji frajeri od njih..."u svakom pogledu"![]()
Originally posted by EvdokijaSavrseni na "platnu".
meni ovi dvoje nisu savrseni,narocito ne Mel![]()
Izvini sto je ocigledno da se sprdamOriginally posted by Darlingmora da je to
Verovatno zato sto su bolji frajeri od njih..."u svakom pogledu"![]()
![]()
![]()
Originally posted by Viktor VilotijevićDa li ovde iko vidi naslov teme?
Ma daj, molim te, zlo i naopako ako je Mel Gibson dobar glumac. On je jedan veoma prosečan glumac, koji igra non-stop iste uloge. Em je dosadan kao osoba, em kao glumac, što je mnogo strašnije. Za Denzela Washingtona ne mogu reći da je loš glumac, jer to definitivno nije. Talentovan je, ali meni jako iritantan i repetitivan.
Originally posted by DarlingNa spisku su, jer mi se gadi njihova pojava. Ne mogu da kazem da NE PODNOSIM nekoga ko ne zna da glumi...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!