Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Norma Jeane
matthew broderick
sarah jessica parker
jennifer aniston

:doh:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Darling

Ckalja, Gordan Kicic, Svetislav Goncic, Vera Cukic, Lidija Vukicevic, Ivana Mihic, Milica Milsa....

Jeremy Irons, Christofer Walken, Michael Douglas, William Defoe, Gene Hackman, John Lithgow, Dany De Vito, Forest Whitaker, Gery Sinise, Neal McDonough...

Od glumica mi na pamet trenutno pada samo Kristina Rici...
Ne znam, kaaako, ali kaaako sam mogla da zaboravim Evu Ras, ne podnosim je od malena, odmah za njom i Svetlanu Bojkovic.
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Tungi

Od domacih Ckalju nikad nisam voleo,niti sam nalazio sta zanimljivo u njegovoj glumi,samo jeftini humor.
Zoran Radmilovic takodje.
konacno da neko deli samnom misljenje o ''toj glumi''.samo jeftini prostacki humor.
Korisnikov avatar
By zozefin st
matori crnac koji igra stalno u nekim dobrim filmovima, ne mogu da se setim kako se zove......
obicno glumi detektiva
morgan freeman valjda
Korisnikov avatar
By zachary85
Milana Kalinića, Marinka Madzgalja, Andriju Miloševića, Katarinu Radivojević, Ivanu Žigon, Kalinu Kovaćević...
Korisnikov avatar
By acid drop
sve ove iz "greh ranjenog orla njene majke".
Korisnikov avatar
By constantine
sergej trifunovic.... obicno glumi nekog lika koji se nonstop dere ... smara
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by starky
Originally posted by Tungi

Od domacih Ckalju nikad nisam voleo,niti sam nalazio sta zanimljivo u njegovoj glumi,samo jeftini humor.
Zoran Radmilovic takodje.
konacno da neko deli samnom misljenje o ''toj glumi''.samo jeftini prostacki humor.
I ja se slazem sa vama sto se Zorana Radmilovica tice.

Takodje ne podnosim Mirjanu Karanovic i Vladicu Milosavljevic. To zbog odvratnih scena seksa koje su nekad snimale, mozda je to tako trebalo odvratno da izgleda pa su one dobre glumice ali meni su delovale suvise uverljivo pa mi se odvratnost prosirila i na njih.
Korisnikov avatar
By Elena

Ckalja, Gordan Kicic, Svetislav Goncic, Vera Cukic, Lidija Vukicevic, Ivana Mihic, Milica Milsa....

Jeremy Irons, Christofer Walken, Michael Douglas, William Defoe, Gene Hackman, John Lithgow, Dany De Vito, Forest Whitaker, Gery Sinise, Neal McDonough...

Ne znam, kaaako, ali kaaako sam mogla da zaboravim Evu Ras, ne podnosim je od malena, odmah za njom i Svetlanu Bojkovic.
Svetlanu Bojkovic ni ja ne podnosim.
Ni njenu cerku.
Ne volim ni Slobodu i Vojina a Mima Karadzic mi je :barf:
Korisnikov avatar
By Srklet
mima karadzic je savrsen u 'zikinoj dinastiji 2'. :lol:
Korisnikov avatar
By walt333
Jaoj volim pljuvačke teme. :cheer:

od stranih ne podnosim; Džonija Depa, Džerami Ajronsa, Mel Gibsona, Čarlija Šina.... Domaćih ima koliko god hoćeš.
Korisnikov avatar
By V25
Glumci:

1. Russel Crowe
2. Denzel Washington
3. Sean Penn

Glumice:

1. Reese Witherspoon
2. Anne Hathaway
3. Sally Field
Korisnikov avatar
By Darling
^ To se i ja pitam :misli: Isto vazi i za Dzoni Depa i Mel Gibsona

Verovatno zato sto su bolji frajeri od njih..."u svakom pogledu" :awesome:
Korisnikov avatar
By Srklet
mel gibson je odlican glumac, sta vam je... e sad, skroz je druga stvar sto je ludi antisemit :D
Korisnikov avatar
By V25
Ma daj, molim te, zlo i naopako ako je Mel Gibson dobar glumac. On je jedan veoma prosečan glumac, koji igra non-stop iste uloge. Em je dosadan kao osoba, em kao glumac, što je mnogo strašnije. Za Denzela Washingtona ne mogu reći da je loš glumac, jer to definitivno nije. Talentovan je, ali meni jako iritantan i repetitivan.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Viktor Vilotijević

Ma daj, molim te, zlo i naopako ako je Mel Gibson dobar glumac. On je jedan veoma prosečan glumac, koji igra non-stop iste uloge. Em je dosadan kao osoba, em kao glumac, što je mnogo strašnije. Za Denzela Washingtona ne mogu reći da je loš glumac, jer to definitivno nije. Talentovan je, ali meni jako iritantan i repetitivan.
Da li ovde iko vidi naslov teme?

Ovako sam ja glasala...i da li stvarno mislite da nijedan od navedenih nema talenta za glumu ( izuzevsi domace glumce :lol: ) ....

Na spisku su, jer mi se gadi njihova pojava. Ne mogu da kazem da NE PODNOSIM nekoga ko ne zna da glumi...
Korisnikov avatar
By V25
Da, Eva Ras. Kad se samo setim: "Mačak, NE SEREŠ VIŠE!". Toj ženi spasa nema. Ni tim lingvista, logopeda, pa čak i sinhronizatora ne mož' pomoći.
Korisnikov avatar
By Srklet
@beogradjanin18: mel gibson je odlican glumac. sto bi ti reko, to je objektivna cinjenica. :D
prepustam ti da je sam shvatis. ;)
Korisnikov avatar
By Burak
ivan bosiljcic i sloboda micalovic :pljuje: fuj fuj fuj
By Orion
copy/paste: Tom Hanks, Tom Cruise, Adam Sandler, Jim Carrey, Johnny Depp, Reese Witherspoon..

A posebna kategorija mi je Katarina Žutić.
Korisnikov avatar
By Mars
E da. Ni ja nikako ne volim Mirjanu Karanović i Dzeka Nikolsona...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!