Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by KorvinOdAmberaracun se naslovljava na billing address ali se ne salje posebno nego ide uz proizvod (npr zbog carine ili prakticnosti pri slanju - dve muve jednom postarinom)
Message original : unic0rnSta sam ja tu lupio matereti? Nisam ja nista rekao drugacije.
Originally posted by KorvinOdAmberazaboga korvine ne lupetaj gluposti!
Ne moras paypal povezivati ni sa kakvom karticom.
Edit: Billing address ti je isti kao shipping address jer zelis da ti racun posalju zajedno sa paketom? Kako ti uopste inace hoces da platis te majice?
billing address je ona adresa na koju se vodi kartica kojom se placa, ti mozes imati karticu iz srbije a poslati paket nekome u timbaktu u kome ce biti racun naslovljen na tvoju adresu u srbiji.
Billing address je adresa na koju se vodi kartica kojom se placa, ako se placa karticom.
Ako ne placas karticom onda je billing address adresa gde ce se poslati racun koji se treba naplatiti...
U svakom slucaju ce na tu adresu biti ispostavljen racun.
A za ono gore nisam lupio. Paypal ne mora covek povezivati sa bankovnim racunom.![]()
Originally posted by unic0rnAli ih adresa i to ne zanima vec samo da li imam para?
paypal verifikuje u odnosu na banku jednom
Originally posted by Zonche!zanima ih deo adrese koji se odnosi na ulicu i broj
Originally posted by unic0rnAli ih adresa i to ne zanima vec samo da li imam para?
paypal verifikuje u odnosu na banku jednom
Originally posted by KorvinOdAmberane moze neobelzen paket da prelazi medjunarodne granice tek tako..
Nisam imao situaciju tu da je primalac druga osoba od onoga koji placa.
Ali mi deluje jako nelogicno...
Npr. ako zelim da posaljem nekome poklon, ne bih zeleo da racun bude ispostavljen uz posiljku... Taj racun uopste ne treba da interesuje primaoca, nego samo onoga koji placa, u slucaju ako su to dva razlicita lica/dve razlicite adrese.
Mozda je tako u prenosu tih malih posiljki. Ali znam da u medjunarodnom transportu to sto posto nije tako.
Originally posted by Zonche!
Originally posted by unic0rnNOW WE ARE TALKING!!!
blenta mode on
da ukucasvas srpsku karticu
i to radi zato sto
provera validnosti kartice pri kupovini
provarava broj kartice - cvv2 - expiry - adresu (as in Miki Mausa 23)
ne proverava grad i drzavu, broj telefona i email
bar kod nas ne
blenta mode off
![]()
Dobro, ja iskreno ne razumem funkciju paypal-a kao takvog i zato ne znam nista o tome. Ja kapiram da ja tu sad na taj paypal treba da uplatim neku lovu ali ne znam da li to treba da se povezuje sa karticom ili da uplatim na taj svoj paypal racun pare sa moje kartice. Im just a confused uninformed boy.
I just want my bling bling.
Dakle, otvorim paypal cro, upisem sve podatke koje treba i koji su tacni samo stavim Cro. I onda?![]()
Originally posted by blentaZBOG?!?!
Originally posted by Zonche!
Originally posted by unic0rnNOW WE ARE TALKING!!!
blenta mode on
da ukucasvas srpsku karticu
i to radi zato sto
provera validnosti kartice pri kupovini
provarava broj kartice - cvv2 - expiry - adresu (as in Miki Mausa 23)
ne proverava grad i drzavu, broj telefona i email
bar kod nas ne
blenta mode off
![]()
Dobro, ja iskreno ne razumem funkciju paypal-a kao takvog i zato ne znam nista o tome. Ja kapiram da ja tu sad na taj paypal treba da uplatim neku lovu ali ne znam da li to treba da se povezuje sa karticom ili da uplatim na taj svoj paypal racun pare sa moje kartice. Im just a confused uninformed boy.
I just want my bling bling.
Dakle, otvorim paypal cro, upisem sve podatke koje treba i koji su tacni samo stavim Cro. I onda?![]()
JA
NECU
OVAKVU
NAJAVU!
![]()
Originally posted by unic0rnNisam jos dragi, cekam specijalni push-up da bude on sale!
Zone jesi li kupio bruseve il jok?![]()
Originally posted by XerYuSe ne moze to...
Jedino je to zeznuto da ako tebi neko placa na PayPal, onda nemozes da podignes taj novac (posto misli da si u madjarskoj ili hrvatskoj, ili gde se vec registrujes, pa automatski hoce da prebaci pare na racun banke sa kojom ima ugovor u toj zemlji ili sl.). Mzes da ga potrosis tako da ces platiti nesto sa Paypalom.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2154597#p2154597]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Dovoljno desperate da placas troskove doznacivanja para na bankovni racun u EU i imas potpuno poverenja u nepoznatu osobu sa foruma?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!