Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Razumem poentu filma i razlog zašto je knjiga ekranizovana. Ipak, ovo nije film za mene, previše potresno.
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by Evdokija
Originally posted by Mars

Slažem se. Glu-mi-CA.

Pa i vidi se, u "21 grams", pored njega...ovo nisam gledao.

ČETVRTAK 3. III Negde (Somewhere). Hm. Negde, u nekoj vulfofakini Bangladeša neko slepo dete IQ-a 11 sa VHS-kamerom uprljanog sočiva snimilo je možda nešto gore od ovog dramski izblajhanog uratka Soffie Coppole. Ali za to, bar, nikada nećemo saznati.

Evdokija :love:

Zaista, da ne veruje čovek...od onog inventivnog i intrigantnog filma "Lost in Translation"...pa preko nestrpljivog iščekivanja šta to novo može da uradi sa Mariom Antoanetom - i razočarenja...pa sve na dalje - sve sami promašaji.
ali ja volim sve njene filmove(ukupno ih ima 4) osim ovog poslednjeg debilizma.
I ja isto. Baš baš. Kažeš, "Somewhere" je loš? Nisam ga još stigao pogledati.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Danas gledao "Harsh times", bio poklon uz novine... Pih, ništa posebno.
Korisnikov avatar
By Srklet
fantastic mr. fox 8,5/10

postaje bolji sa svakim novim gledanjem.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Viktor Vilotijević
Originally posted by Mars

Slažem se. Glu-mi-CA.

Pa i vidi se, u "21 grams", pored njega...ovo nisam gledao.

ČETVRTAK 3. III Negde (Somewhere). Hm. Negde, u nekoj vulfofakini Bangladeša neko slepo dete IQ-a 11 sa VHS-kamerom uprljanog sočiva snimilo je možda nešto gore od ovog dramski izblajhanog uratka Soffie Coppole. Ali za to, bar, nikada nećemo saznati.

Evdokija :love:

Zaista, da ne veruje čovek...od onog inventivnog i intrigantnog filma "Lost in Translation"...pa preko nestrpljivog iščekivanja šta to novo može da uradi sa Mariom Antoanetom - i razočarenja...pa sve na dalje - sve sami promašaji.
ali ja volim sve njene filmove(ukupno ih ima 4) osim ovog poslednjeg debilizma.
I ja isto. Baš baš. Kažeš, "Somewhere" je loš? Nisam ga još stigao pogledati.
ma uzasno je povrsan.

onaj sto sam ga citirala je slikovito rekao kakav je film :lol:
By Sixto
Slika

Nevidjeno trom, dosadan, nezanimljiv... zali boze sat i po vremena bespovratno bacenog zivota.
Korisnikov avatar
By Torry
the trial

6/10

reziser se nije odlucio da li ce akcenat dati na privatni ili profesionalni zivot glavnog glumca

a i negde vec vidjeno
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Slika

još jedna divna uloga Moore-ove..Film nije loš, nije zaista, ali opet nije ni nešto neviđeno. Slične teme su obrađivane mnogo puta. Osim toga, radnja je poprilično razvučena, tako da mi je tih 3 sata filma u jednom trenutku delovalo previše, imajući u vidu tempo samog filma.

Slika

Ja volim ovakve priče i zato mi je ovaj film beskrajno simpatičan, ali nisam bila posebno impresionirana glumom Kristen Stewart. Međutim, kako je akcenat pretežno na Cherie Kurrie, a tu je, po meni, Dakota Fanning odigrala odlično, opšti utisak dolazi do 7. Sve u svemu, jedna neopterećujuća priča, film koji ne zahteva intelektualni napor. Posebno je simpatična ona scena na početku, kad se kapljica krvi razliva po kamenčićima.
By Hans
Originally posted by bothways

Konacno odgledah "2012".

Ja volim te apokalipticne filmove, koliko god trashy bili, tako da mi nije bio toliko los. Samo, preterase ga sa dramatizacijom i sto se sve radi u bas poslednji cas.
LA destruction je fenomenalno odrađen segment filma, kao i vulkan u Jeloustounu. :love:
Svakako da u realnosti to neće biti tako. Potrebni su meseci kataklizmi da bi se planeta sredila nakon pole shifta 21.12.2012. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
from beginning to end

uhm... no.

portugalski :love: oni glumci iz serija što sam nekad gledao (rosa i ćale što je ostao živ) :love: zgodni glumci :love: onaj crni (jel to neki maneken? ili sam i njega gledao u nekoj od serija :hamlet: ) :love:

i to je jedino što valja.
By filipkum
Montevideo bog te video i to na youtube, sad su sklonili link imao sam srece... svidja mi se
By Ulix
Sinoć sam na RTS-u ponovo gledao The Hurt Locker. Ovaj put mi se još više dopao. 8/10
Korisnikov avatar
By *deni*
Da li bi neko bio ljubazan da mi ukratko prepriča šta se dešava do kraja filma '' I spit on your grave '' ?
Nešto taj film zapinje na sajtu filmovizija, na kojem gledam online filmove, pa ne mogu da ga odgledam do kraja, jerbo me na polovini filma uvek vrati na početak. :mad:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne znam kakav je remake,originalna verzija iz 78. je smece.Devojka pocinje da se sveti svima koji su je silovli.Ubija ih s takvom lakocom jednog po jednog,da je pravo cudo kako nije uspela da se odbrani dok su je i silovali.
Korisnikov avatar
By *deni*
Tako sam nekako i mislio.
Hvala, Tungoslave.
:)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by *deni*

Da li bi neko bio ljubazan da mi ukratko prepriča šta se dešava do kraja filma '' I spit on your grave '' ?
Nešto taj film zapinje na sajtu filmovizija, na kojem gledam online filmove, pa ne mogu da ga odgledam do kraja, jerbo me na polovini filma uvek vrati na početak. :mad:
u rimejku filma ona se tako kreativno osveti svima i uspe da se nosi sa svakim pojedinacno nakon sto ih veze, a kad su je silovali svi su bili tu odjednom..razumljivo je da nije mogla da se brani od njih. Meni legao taj rimejk..ne znam sto, prijalo mi da pogledam tako trashy film
Korisnikov avatar
By zozefin st
foxfire, gledala davno, al gleda mi se opet
10/10
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by *deni*

u rimejku filma ona se tako kreativno osveti svima i uspe da se nosi sa svakim pojedinacno nakon sto ih veze, a kad su je silovali svi su bili tu odjednom..razumljivo je da nije mogla da se brani od njih. Meni legao taj rimejk..ne znam sto, prijalo mi da pogledam tako trashy film
Znači, u rimejku filma im se pojedinačno sveti ?
Jao, pa ja sad moram nekako da pogledam film do kraja.
Na sajtu Filmovizija sam uspeo da ga pogledam do one scene kad je ponovo siluju kraj one bare i guraju joj glavu u baruštinu.
E tu stane i vrati film na početak.
:mad:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
In mouth of madness
8/10
Nije los bio, mada mi se nije svideo rasplet. :die:
By Ulix
La caduta degli dei, Luchino Visconti

Možda malo razvučen, ali toliko lep i hrabar film! :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
kaboom :hyper:

7,5/10

araki u svom elementu, a ja to jednostavno jako volim. ipak, nije to 'nowhere', nego je mnogo blize kellyjevom 'southland tales'.
nisam bio, pa ne mogu procijeniti, ali mi se cini da zivot u kaliforniji inspirira na dolazak apokalipse. :D

''
Korisnikov avatar
By bothways
Gledao sam veceras na FEST-u Another Sky (Drugo nebo), ruski film o tragediji zivota.

Jednom recju, sranje. Dosadan film, dobar deo filma se nista ne desava. Mogao bi da se re-montira i smesti u 20 minuta. I opet bi bio besmislen, pun rupa u zapletu i bespotrebne (anti)drame.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by bothways

Gledao sam veceras na FEST-u Another Sky (Drugo nebo), ruski film o tragediji zivota.

Jednom recju, sranje. Dosadan film, dobar deo filma se nista ne desava. Mogao bi da se re-montira i smesti u 20 minuta. I opet bi bio besmislen, pun rupa u zapletu i bespotrebne (anti)drame.
Bah. A baš sam planirala da ga gledam. :sigh:

Nedostaje mi SSSR na ovogodišnjem FEST-u.
Ostade još samo onaj gruzijski, "Rene ide u Holivud".
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!