Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by EvdokijaI ja isto. Baš baš. Kažeš, "Somewhere" je loš? Nisam ga još stigao pogledati.
Originally posted by Marsali ja volim sve njene filmove(ukupno ih ima 4) osim ovog poslednjeg debilizma.
Slažem se. Glu-mi-CA.
Pa i vidi se, u "21 grams", pored njega...ovo nisam gledao.
Originally posted by Evdokija
ČETVRTAK 3. III Negde (Somewhere). Hm. Negde, u nekoj vulfofakini Bangladeša neko slepo dete IQ-a 11 sa VHS-kamerom uprljanog sočiva snimilo je možda nešto gore od ovog dramski izblajhanog uratka Soffie Coppole. Ali za to, bar, nikada nećemo saznati.
Evdokija![]()
Zaista, da ne veruje čovek...od onog inventivnog i intrigantnog filma "Lost in Translation"...pa preko nestrpljivog iščekivanja šta to novo može da uradi sa Mariom Antoanetom - i razočarenja...pa sve na dalje - sve sami promašaji.
Originally posted by Viktor Vilotijevićma uzasno je povrsan.
Originally posted by EvdokijaI ja isto. Baš baš. Kažeš, "Somewhere" je loš? Nisam ga još stigao pogledati.
Originally posted by Marsali ja volim sve njene filmove(ukupno ih ima 4) osim ovog poslednjeg debilizma.
Slažem se. Glu-mi-CA.
Pa i vidi se, u "21 grams", pored njega...ovo nisam gledao.
Originally posted by Evdokija
ČETVRTAK 3. III Negde (Somewhere). Hm. Negde, u nekoj vulfofakini Bangladeša neko slepo dete IQ-a 11 sa VHS-kamerom uprljanog sočiva snimilo je možda nešto gore od ovog dramski izblajhanog uratka Soffie Coppole. Ali za to, bar, nikada nećemo saznati.
Evdokija![]()
Zaista, da ne veruje čovek...od onog inventivnog i intrigantnog filma "Lost in Translation"...pa preko nestrpljivog iščekivanja šta to novo može da uradi sa Mariom Antoanetom - i razočarenja...pa sve na dalje - sve sami promašaji.
Originally posted by bothwaysLA destruction je fenomenalno odrađen segment filma, kao i vulkan u Jeloustounu.
Konacno odgledah "2012".
Ja volim te apokalipticne filmove, koliko god trashy bili, tako da mi nije bio toliko los. Samo, preterase ga sa dramatizacijom i sto se sve radi u bas poslednji cas.
Originally posted by *deni*u rimejku filma ona se tako kreativno osveti svima i uspe da se nosi sa svakim pojedinacno nakon sto ih veze, a kad su je silovali svi su bili tu odjednom..razumljivo je da nije mogla da se brani od njih. Meni legao taj rimejk..ne znam sto, prijalo mi da pogledam tako trashy film
Da li bi neko bio ljubazan da mi ukratko prepriča šta se dešava do kraja filma '' I spit on your grave '' ?
Nešto taj film zapinje na sajtu filmovizija, na kojem gledam online filmove, pa ne mogu da ga odgledam do kraja, jerbo me na polovini filma uvek vrati na početak.![]()
Originally posted by haemoglobin87Znači, u rimejku filma im se pojedinačno sveti ?
Originally posted by *deni*u rimejku filma ona se tako kreativno osveti svima i uspe da se nosi sa svakim pojedinacno nakon sto ih veze, a kad su je silovali svi su bili tu odjednom..razumljivo je da nije mogla da se brani od njih. Meni legao taj rimejk..ne znam sto, prijalo mi da pogledam tako trashy film
Da li bi neko bio ljubazan da mi ukratko prepriča šta se dešava do kraja filma '' I spit on your grave '' ?
Nešto taj film zapinje na sajtu filmovizija, na kojem gledam online filmove, pa ne mogu da ga odgledam do kraja, jerbo me na polovini filma uvek vrati na početak.![]()
Originally posted by bothwaysBah. A baš sam planirala da ga gledam.
Gledao sam veceras na FEST-u Another Sky (Drugo nebo), ruski film o tragediji zivota.
Jednom recju, sranje. Dosadan film, dobar deo filma se nista ne desava. Mogao bi da se re-montira i smesti u 20 minuta. I opet bi bio besmislen, pun rupa u zapletu i bespotrebne (anti)drame.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!