Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by BurakNemo` da tvoja, na antisemitizam osetljiva, duša više pati, Sisolićka je isterana sa Dvora zbog govora mržnje, a i TV Dnevnik ju je uvrstio među Vesti dana, tako da će sad ova mala klošarka morati da objasni svoje stavove i reči.
Originally posted by Burakgrrrrrrrrrrr hoće li KONAČNO JEBENI RRA UKINUTI OVU EMISIJU A NE IM DODJELJIVATI SAMO OPOMENE I KAZNE NA NIVOU ONIH KADA U SREDNJOJ ZAKASNIŠ NA ČAS?!?!?!?!
Antisemitizam i u "Dvoru":
Miloš Bojanić: Jevreji su nam doneli rak!
http://www.facebook.com/notes/fb-magazi ... 9351022157
![]()
![]()
Izvinjavam se što galamim ali...
Originally posted by XanaXHvala... konačno glas razuma.
A priča o Palestini i Izraelu je puno kompliciranija od onog jednostavnog "oteli zemlju Palestincima".
Originally posted by SloveniaBoyOvo neboldovano važi i za kosovske Albance, koji uzeše parče države.
Mržnja Židova zbog njihovog bogastva.
Ruski i Polski Židovi bili so najsiromašniji dio ljudi, bez ikakvog ekonomskog utjecaja na državu, a bili su mrženi više od vsih ostalih socialnih grupa.
Originally posted by XanaXzapravo, mislim da je htela da kaze potpuno suprotno, but this^ is an interesting take on the subject ,)
A priča o Palestini i Izraelu je puno kompliciranija od onog jednostavnog "oteli zemlju Palestincima".
Originally posted by svejedno
Originally posted by Evdokijaeh...celo to sranje je malo mnogo komplikovanije & malo mngo dugo traje...al svede mu se, na kraju, na 'vi niste mi'.
Originally posted by svejednoa nije.
..
lm, taj razlog o kome pricam je isti razlog iz koga izrael sada ubija palestice - 'vi niste mi'.
oni oce da im otmu zemlju.
Originally posted by PopeyeVi zbilja imate vrlo izražen antitalent za otkrivanje suptilnih- no brzih islamofobija... Što je pomalo čudno za Bosanca, no dobro...
meni je super kako je xanax dosao vrlo brzo do suptilne, ali ipak lako prepoznatljive islamofobije. samo je falilo da spomene kak su muslimani genetski koljaci.
OT> jedna od odvratnijih pojava u ljudskoj povijesti.
iako, ako bismo žižekovski radili gradaciju, (npr) inke su ipak mnogo vise najebali.
Originally posted by SloveniaBoycjenjeni sugovolniće, mislim da pledajete pleviše važnosti mojoj malenkosti u ovoj besklajnoj igli jina i janga...
Počinješ antiromanizam?![]()
Originally posted by bernPa kao što je sam Miloš Bojanić rekao u prošlom rijaliti šou-u (mislim da je bila farma):
Ne mislim da je to baš tako naivno. Mladi danas ne znaju mnogo o krupnim temama. Ne znaju šta je fašizam, zašto je opasan, kako ga prepoznati. Ne znaju šta je diskriminacija...
Originally posted by XanaXiskreno, nevjerojatno je kako ti serijski uspijeva proizvesti svaki narod ili religiju kojoj ne pripadas (sto je inace vrlo malogradjanski u sustini) u najgori ili najblesaviji stereotip.
Iskreno, kakve veze imaju Bosanci (bilo koje vjere) sa svojom "hebeš život bez rakije i ---- bez čakije" s nekim Arapima koji vješaju ljude po trgovima?
danas Izrael i Palestina razdvojiše židove i muslimane...ovo je onaj dio rasprave u kojem se ti razotkrivas kao strastven i jednostran odvjetnik izraela kad je rijec o sukobu s palestincima ili ces ovoga puta ipak iznenaditi?
Ali, ponovit ću: "priča o suvremenom Izraelu je puno kompleksnija od onog 'oteli zemlju Palestincima".
Originally posted by Miloš BojanićKako? Paaaa... Otprilike kao penzineri... S tom razlikom da su penzioneri nekad nešto znali pa su izlapeli... Ovi se takvi rodiše... I to bez penzije...
JAO, KAKO SU OVA DECA GLUPA!!
Originally posted by PopeyeStvarno mi se čini interesantno, da bilo koja tema, koja spomenjuje Židove ili Izrael postane bojište, gdje se izlije gnjev nad ovo uvijek krivo stranu.
je li židove muslimanima priblizava pokolj na brodu s humanitarnom pomoci? približava li ždove muslimanima blokada? približava li židove muslimanima što su palestinci koji žive u izraelu građani drugog reda?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!