Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Evdokijahttp://www.b92.net/kultura/moj_ugao.php ... _id=495197
O, Sofi!
Zasto?!
Zasto ovako providno i stupidno?
Originally posted by Viktor VilotijevićSean Penn nije grozan! Da sam peder bio bi mi celeb crush isto kao i Colin Firth.
Originally posted by EvdokijaOk, film kao film i grozni Sean Penn. A Naomi?
CIA BIA ovo ono![]()
5/10
![]()
Originally posted by Orion
Volim Betsy Russell al' ovaj film se ne razlikuje mnogo od drugorazednih horora u kojima je igrala krajem 80-ih.![]()
Originally posted by Evdokija
ČETVRTAK 3. III Negde (Somewhere). Hm. Negde, u nekoj vulfofakini Bangladeša neko slepo dete IQ-a 11 sa VHS-kamerom uprljanog sočiva snimilo je možda nešto gore od ovog dramski izblajhanog uratka Soffie Coppole. Ali za to, bar, nikada nećemo saznati.
Originally posted by *deni*Jel se ovde radnja u pocetku dogadja u Boliviji/Kolumbiji, tako nesto?
Pirane u ovom filmu liče na čudovišta se neke druge planete, a ne na malo krvožednije ribice..![]()
Originally posted by *deni*Misliš kad ga ispljune u kameru? Mora da je fenomenalno gledati to u 3D.
Ubačena je i jedna '' humoristična '' scena, kad jedna pirana proguta čoveku penis i onda podrigne.
ČETVRTAK 3. III Negde (Somewhere). Hm. Negde, u nekoj vulfofakini Bangladeša neko slepo dete IQ-a 11 sa VHS-kamerom uprljanog sočiva snimilo je možda nešto gore od ovog dramski izblajhanog uratka Soffie Coppole. Ali za to, bar, nikada nećemo saznati.
Originally posted by *deni*Ja gledao neku verziju ovog filma, a koja je nemam pojma. SKinuo sam prevod i za Piranha 3D , onaj iz '70-tih, jos neki (30-tak arhiva prevoda), nijedan nije odgovarao, ne po tajmingu, vec po prevodu, nista sto likovi kazu nije bilo u prevodima. A i brzo me smorio. Super je sto je onako brzo isla radnja i ona epic muzika, ali film je fail... steta, nisam stigao do tog dela sa pljuvanjem u kameru, ako je to ta verzija
Pojma nemam, gledao sam sa pola pažnje, ali mislim da radnja filma počinje i završava se u istom mestu, neka provincija u jeku turističke sezone, tako nekako...
Klasičan film svog žanra, sa scenama masovnog pokolja, dosta krvi, rastrgnutih tela i glavnom heroinom, koja je u ovom slučaju žena - šerif i samohrana majka, koja na kraju spašava i svoju decu od razularenih pirana, koje liče na zombije.
Originally posted by *deni*jooj... ali: ''...make saw look like kids' stuff''
Originally posted by mitrandirja gledao! neki su dobri a neki su smece
Tungi, jesil' gledao Masters of horror?
Originally posted by Oriontesko ista moze konkurirati 'city of angels'.
I ubedljivo jedan od najglupljih rimejka ikad.
Originally posted by Marsali ja volim sve njene filmove(ukupno ih ima 4) osim ovog poslednjeg debilizma.
Slažem se. Glu-mi-CA.
Pa i vidi se, u "21 grams", pored njega...ovo nisam gledao.
Evdokija![]()
Zaista, da ne veruje čovek...od onog inventivnog i intrigantnog filma "Lost in Translation"...pa preko nestrpljivog iščekivanja šta to novo može da uradi sa Mariom Antoanetom - i razočarenja...pa sve na dalje - sve sami promašaji.
Originally posted by NullInteresantno, ali ne...
...jooj... ali: ''...make saw look like kids' stuff''
znači nekog su sekli dok su u isto vreme silovali decu? ili su deci razbijali lobanje? ili su nekome pekli ruku pa terali da pojede? ali NE može više ništa novo da se izmisli, sve su kombinacije izvrteli...
![]()
što ja mrzim filmove.
Originally posted by OrionJeste.
Originally posted by *deni*Misliš kad ga ispljune u kameru? Mora da je fenomenalno gledati to u 3D.
Ubačena je i jedna '' humoristična '' scena, kad jedna pirana proguta čoveku penis i onda podrigne.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!