Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Bio juče kod mene u samousluzi. Kasirke popadala u nesvest, uzbudjenje je još dugo posle trajalo.

:)
By Hans
Chatroom.

Cool je. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, meni vazda bio grozan. I ostaće grozan...

:)
Korisnikov avatar
By bothways
Konacno odgledah "2012".

Ja volim te apokalipticne filmove, koliko god trashy bili, tako da mi nije bio toliko los. Samo, preterase ga sa dramatizacijom i sto se sve radi u bas poslednji cas.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa eto, i ti skoro u poslednji čas odgledao film.

2012. je praktično tu...

:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Orion

Slika

Volim Betsy Russell al' ovaj film se ne razlikuje mnogo od drugorazednih horora u kojima je igrala krajem 80-ih. :zeva:

Brutalan.Kraj nisam razumeo,jer sam zaspao vec:)
Slican Testeri.Nista novo.
By Orion
Originally posted by Evdokija

ČETVRTAK 3. III Negde (Somewhere). Hm. Negde, u nekoj vulfofakini Bangladeša neko slepo dete IQ-a 11 sa VHS-kamerom uprljanog sočiva snimilo je možda nešto gore od ovog dramski izblajhanog uratka Soffie Coppole. Ali za to, bar, nikada nećemo saznati.
:lol:

That's mean. :kesa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Slika

Pirane u ovom filmu liče na čudovišta se neke druge planete, a ne na malo krvožednije ribice.. :ribica:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Originally posted by *deni*

Slika

Pirane u ovom filmu liče na čudovišta se neke druge planete, a ne na malo krvožednije ribice.. :ribica:
Jel se ovde radnja u pocetku dogadja u Boliviji/Kolumbiji, tako nesto? :cut:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pojma nemam, gledao sam sa pola pažnje, ali mislim da radnja filma počinje i završava se u istom mestu, neka provincija u jeku turističke sezone, tako nekako...
Klasičan film svog žanra, sa scenama masovnog pokolja, dosta krvi, rastrgnutih tela i glavnom heroinom, koja je u ovom slučaju žena - šerif i samohrana majka, koja na kraju spašava i svoju decu od razularenih pirana, koje liče na zombije.
By Orion
I ubedljivo jedan od najglupljih rimejka ikad.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ubačena je i jedna '' humoristična '' scena, kad jedna pirana proguta čoveku penis i onda podrigne.
By Orion

Ubačena je i jedna '' humoristična '' scena, kad jedna pirana proguta čoveku penis i onda podrigne.
Misliš kad ga ispljune u kameru? Mora da je fenomenalno gledati to u 3D. :wow:
Korisnikov avatar
By V25
Naomi Watts je ljudi bre mačka i po i glumica i po. Mogla je u "Fair Game-u" da leži na onom krevetu ceo film a Sean Penn da obigrava oko nje, niko ga ne bi primetio.
Korisnikov avatar
By Mars
Slažem se. Glu-mi-CA.

Pa i vidi se, u "21 grams", pored njega...ovo nisam gledao.

ČETVRTAK 3. III Negde (Somewhere). Hm. Negde, u nekoj vulfofakini Bangladeša neko slepo dete IQ-a 11 sa VHS-kamerom uprljanog sočiva snimilo je možda nešto gore od ovog dramski izblajhanog uratka Soffie Coppole. Ali za to, bar, nikada nećemo saznati.

Evdokija :love:

Zaista, da ne veruje čovek...od onog inventivnog i intrigantnog filma "Lost in Translation"...pa preko nestrpljivog iščekivanja šta to novo može da uradi sa Mariom Antoanetom - i razočarenja...pa sve na dalje - sve sami promašaji.
Korisnikov avatar
By Partybreaker

Pojma nemam, gledao sam sa pola pažnje, ali mislim da radnja filma počinje i završava se u istom mestu, neka provincija u jeku turističke sezone, tako nekako...
Klasičan film svog žanra, sa scenama masovnog pokolja, dosta krvi, rastrgnutih tela i glavnom heroinom, koja je u ovom slučaju žena - šerif i samohrana majka, koja na kraju spašava i svoju decu od razularenih pirana, koje liče na zombije.
Ja gledao neku verziju ovog filma, a koja je nemam pojma. SKinuo sam prevod i za Piranha 3D , onaj iz '70-tih, jos neki (30-tak arhiva prevoda), nijedan nije odgovarao, ne po tajmingu, vec po prevodu, nista sto likovi kazu nije bilo u prevodima. A i brzo me smorio. Super je sto je onako brzo isla radnja i ona epic muzika, ali film je fail... steta, nisam stigao do tog dela sa pljuvanjem u kameru, ako je to ta verzija :botox:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Skini. Jesam gledao samo jednu epizodu ali me likey :)
Korisnikov avatar
By Madonna

Slika
jooj... ali: ''...make saw look like kids' stuff''
:facepalm: znači nekog su sekli dok su u isto vreme silovali decu? ili su deci razbijali lobanje? ili su nekome pekli ruku pa terali da pojede? ali NE može više ništa novo da se izmisli, sve su kombinacije izvrteli... :novine:
što ja mrzim filmove.
Korisnikov avatar
By V25
Ja volim "Piranhu 3D". Omiljena od sva tri dela. To je takav trash da ne možeš da ne uživaš. Ali, to su se i trudili da postignu, čini mi se.
Korisnikov avatar
By Srklet

I ubedljivo jedan od najglupljih rimejka ikad.
tesko ista moze konkurirati 'city of angels'.

inace se slazem s beogradjaninom18 u vezi pirahne 3D, i had fun watching. :party:
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Mars

Slažem se. Glu-mi-CA.

Pa i vidi se, u "21 grams", pored njega...ovo nisam gledao.

Evdokija :love:

Zaista, da ne veruje čovek...od onog inventivnog i intrigantnog filma "Lost in Translation"...pa preko nestrpljivog iščekivanja šta to novo može da uradi sa Mariom Antoanetom - i razočarenja...pa sve na dalje - sve sami promašaji.
ali ja volim sve njene filmove(ukupno ih ima 4) osim ovog poslednjeg debilizma.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Null
...jooj... ali: ''...make saw look like kids' stuff''
:facepalm: znači nekog su sekli dok su u isto vreme silovali decu? ili su deci razbijali lobanje? ili su nekome pekli ruku pa terali da pojede? ali NE može više ništa novo da se izmisli, sve su kombinacije izvrteli... :novine:
što ja mrzim filmove.
Interesantno, ali ne...
Ovaj film je po meni više drama, radnja prati očajnog oca, koji se na svoj način sveti silovatelju i ubici svoje kćeri.
Ima scena mučenja, ali nisu toliko brutalne, kao što bi se u prvi mah moglo očekivati.
Korisnikov avatar
By *deni*

Misliš kad ga ispljune u kameru? Mora da je fenomenalno gledati to u 3D. :wow:
Jeste.
Prvo čovek u samrtnom ropcu izgovara svoje poslednje reči pred smrt : '' Odgrizle su mi kurac '',
posle vidimo taj kurac kako tone ka dnu, da bi iznenada u kadar uletele dve pirane,
jedna uspeva da proguta kurac i posle par sekundi ga ispljune, uz glasno podrigivanje.
Ne znam kome je palo na pamet da ovu scenu uvrsti u film i da li je bio svestan da će zbog toga na nekim sajtovima ovaj film biti kategorisan kao horor-komedija.
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!