Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by BerserkerHej, hvala ti na ovome.
Možda ovo pomogne
ovaj link, ali nemojte tražiti Srbiju, nema nje ovde
Originally posted by Berserker
Možda ovo pomogne
Možda ovo pomogne
Originally posted by Sprinterdaj br racuna da ti uplatim avionsku kartu u jednom pravcu za Alzir.
ma nemoj. alzir je slobodniji od zemalja skandinavije.
Originally posted by Glasnik88taj palac na dole posalji predsedniku postom i pitaj ga da ti obrazlozi zasto nas nema na listi.
Možda ovo pomogne
za grafiku.
za nepostojanje Srbije na njoj.
Originally posted by Evdokijaprvo me pitaj da li bih zeleo da zivim u alziru. ne bih.
Originally posted by Sprinterdaj br racuna da ti uplatim avionsku kartu u jednom pravcu za Alzir.
ma nemoj. alzir je slobodniji od zemalja skandinavije.
Originally posted by HansJa mislim da bi nam neka kao centralna ulica bila Kneza Miloša, ali i ona je teško zagađena. A kod nas je ceo grad zagađen pa zagađen (jedna od najkritičnijih tačaka je baš raskrsnica Despota Stefana i Cvijićeve), takva bi nam bila i neka super organizovana fensi ulica kad bismo je imali.
Svakako je najzagađenija i vodi direktno do centralnog gradskog trga a to je Trg republike. Na taj način sam mislio 'centralna', nisam se lepo izrazio. Voleo bih da mi nađeš bilo koji milionski grad u kom je to slučaj.![]()
Originally posted by EvdokijaDa, Tadić je odgovoran za sve loše što snađe ovu banana državu.
taj palac na dole posalji predsedniku postom i pitaj ga da ti obrazlozi zasto nas nema na listi.
Originally posted by str00jazato smo i tako letargicni po pitanju bilo kakvih promena jer mislimo da nam je dobro.
A za ovu top 100 listu stvarno jeste bezveze što nas nema, ja mislim da bismo bili bar na 50 i nekom mestu.
Originally posted by EvdokijaJa ne mislim da nam je dobro, daleko od toga nažalost, ali pogledaj ko je sve od 50-60. mesta... Belorusija na 56. Albanija na 57. ... U svoj surovoj nam realnosti, ne bih se kladio da smo nešto baš ispod njih.
Originally posted by str00jazato smo i tako letargicni po pitanju bilo kakvih promena jer mislimo da nam je dobro.
A za ovu top 100 listu stvarno jeste bezveze što nas nema, ja mislim da bismo bili bar na 50 i nekom mestu.
Originally posted by str00jaa znas sta je najcrnje od svega, sto nas ni ne uzimaju o obzir kad se sastavljaju ovako neke liste. i to mi nije prvi put da naidjem.
Originally posted by EvdokijaJa ne mislim da nam je dobro, daleko od toga nažalost, ali pogledaj ko je sve od 50-60. mesta... Belorusija na 56. Albanija na 57. ... U svoj surovoj nam realnosti, ne bih se kladio da smo nešto baš ispod njih.
Inače moj glas ide svim Skandinavskim zemljama u paketu![]()
Originally posted by Evdokija
Originally posted by str00jaa znas sta je najcrnje od svega, sto nas ni ne uzimaju o obzir kad se sastavljaju ovako neke liste. i to mi nije prvi put da naidjem.
Inače moj glas ide svim Skandinavskim zemljama u paketu![]()
sta mislis kako bi nasa kriva isla na onoj prvoj lestivici koja se tice edukacije pa to ova falsh interaktivna grafika(tj programer) nije predvideo da se ide u minus.
Originally posted by blentasad si najebao(da izvines).
usa
Originally posted by Evdokijapa ako nisu neke africke zemlje sa spiska, u kojima internet postoji samo u vladi, u minusu, nece ni srbija. tako da, manje seruckaj.
sta mislis kako bi nasa kriva isla na onoj prvoj lestivici koja se tice edukacije pa to ova falsh interaktivna grafika(tj programer) nije predvideo da se ide u minus.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!