Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Hans
:)

Norveška, Nemačka, Francuska...zapadna Evropa uglavnom.

U isto vreme je u tim zemljama sloboda mač sa dveMA oštricAMA.

U Srbiji ne postoji toliko slobode jer smo mi pre svega država sa seljačkim mentalitetom, bitno nam je da svi misle kao mi, no, to je valjda posledica one loše strane titoizma i vekovnih tlačenja i usmeravanja interesa u pogrešnom smeru. Šta reći uostalom kad živiš u gradu u kom si već u centralnoj ulici čim pređeš 'Pančevac'...
By str00ja
Ali Bulevar Despota Stefana nije centralna ulica našeg grada :maca:
By Hans
Svakako je najzagađenija i vodi direktno do centralnog gradskog trga a to je Trg republike. Na taj način sam mislio 'centralna', nisam se lepo izrazio. Voleo bih da mi nađeš bilo koji milionski grad u kom je to slučaj. :)
Korisnikov avatar
By Evdokija
sve zemlje Skandinavije.
Srbija i Skandinavija nisu na istoj planeti.
Korisnikov avatar
By blabla54380
ma nemoj. alzir je slobodniji od zemalja skandinavije.
By str00ja
Originally posted by Hans

Svakako je najzagađenija i vodi direktno do centralnog gradskog trga a to je Trg republike. Na taj način sam mislio 'centralna', nisam se lepo izrazio. Voleo bih da mi nađeš bilo koji milionski grad u kom je to slučaj. :)
Ja mislim da bi nam neka kao centralna ulica bila Kneza Miloša, ali i ona je teško zagađena. A kod nas je ceo grad zagađen pa zagađen (jedna od najkritičnijih tačaka je baš raskrsnica Despota Stefana i Cvijićeve), takva bi nam bila i neka super organizovana fensi ulica kad bismo je imali.

A za ovu top 100 listu stvarno jeste bezveze što nas nema, ja mislim da bismo bili bar na 50 i nekom mestu.
By Glasnik
Originally posted by Evdokija

taj palac na dole posalji predsedniku postom i pitaj ga da ti obrazlozi zasto nas nema na listi.
Da, Tadić je odgovoran za sve loše što snađe ovu banana državu. :doh:
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by str00ja

A za ovu top 100 listu stvarno jeste bezveze što nas nema, ja mislim da bismo bili bar na 50 i nekom mestu.
zato smo i tako letargicni po pitanju bilo kakvih promena jer mislimo da nam je dobro.
By str00ja

zato smo i tako letargicni po pitanju bilo kakvih promena jer mislimo da nam je dobro.
Ja ne mislim da nam je dobro, daleko od toga nažalost, ali pogledaj ko je sve od 50-60. mesta... Belorusija na 56. Albanija na 57. ... U svoj surovoj nam realnosti, ne bih se kladio da smo nešto baš ispod njih.

Inače moj glas ide svim Skandinavskim zemljama u paketu :)
Korisnikov avatar
By Evdokija

Ja ne mislim da nam je dobro, daleko od toga nažalost, ali pogledaj ko je sve od 50-60. mesta... Belorusija na 56. Albanija na 57. ... U svoj surovoj nam realnosti, ne bih se kladio da smo nešto baš ispod njih.

a znas sta je najcrnje od svega, sto nas ni ne uzimaju o obzir kad se sastavljaju ovako neke liste. i to mi nije prvi put da naidjem.
sta mislis kako bi nasa kriva isla na onoj prvoj lestivici koja se tice edukacije pa to ova falsh interaktivna grafika(tj programer) nije predvideo da se ide u minus.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kazahstan je 14. na listi što se tiče obrazovanja. Meni je novost. :tamoamo:
By str00ja

a znas sta je najcrnje od svega, sto nas ni ne uzimaju o obzir kad se sastavljaju ovako neke liste. i to mi nije prvi put da naidjem.
sta mislis kako bi nasa kriva isla na onoj prvoj lestivici koja se tice edukacije pa to ova falsh interaktivna grafika(tj programer) nije predvideo da se ide u minus.
:lol:
To da, to jeste tuga, i znam, viđao sam i ja često liste razne Srbije bez. Nema ni Bosne, ni Makedonije, ni Montenegra. To je taj naš veseli region.
Korisnikov avatar
By svejedno
javim kada prozivim po dinu dana u vecini zemalja.

..

sto se tice zakona i sl, kolko sam upucen, skandinavija svakako pere ostale. usa od patriot act-a ne moze da prismrdi 'slobodnim zemljama' sa te strane.

..

mene licno interesuje australija, inace. al tu znam sramotno malo.
Korisnikov avatar
By blabla54380

pa ako nisu neke africke zemlje sa spiska, u kojima internet postoji samo u vladi, u minusu, nece ni srbija. tako da, manje seruckaj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!