Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by SprinterProcitah skoro bas savet vezano za to, mada je to vise briga, kada brinemo zbog buducnosti i zamisljamo sve nesto naopako, a onda bivamo jos zabrinutiji. Treba razmisljati o verovatnoci, kolika je zaista verovatnoca da se to desi. I onda ako nije verovatno, nego je to neka najneverovatnija mogucnost koju smo mi zamislili i brine nas, pretpostavljam da treba da objasnimo sebi da to i nije bas mnogo verovatno te nema tolikog razloga za brigu. Samo ako se to moze naravno...
pa dobro zavisi sta je uzrok stresa, al nekako iz svog iskustva kao i drugih ljudi dobar deo stresa dolazi od preteranog razmisljanja i davanja odredjenim stvarima na bitnosti a one to y stvari i nisu. ...
Originally posted by Burak
(ако неког занима - написаћу рецептуру справљања)
Originally posted by MageIspravno, kad daš sve od sebe onda i ako ne ide sve onako kako bi čovjek bio zadovoljan, bar je savjest mirna.
Vodim se onom logikom: ti se trudi da budeš što bolji, ali većina stvari ipak nije pod tvojom kontrolom i toga budi svestan.
Originally posted by starsailorIsto. Ali isto.. Od svega bezim u krevet, tj. spavanjem.
ja u takvim situacijama samo cekam da se docepam kreveta, cebe iznad glave i ko garfild.
Originally posted by starsailorbeg u san - moje staro oruzje
spavanjem. sto vise sna.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!