Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Galatejapa ja sam onda 2 u 1 (trudnica
Majka - pokroviteljski odnos, zaštitnica, bezuslovno voli...
Dete - prepuštanje, egocentričnost na momente, osećaj nesnađenosti...
Originally posted by bas bleu
prvo, mene uzasno pocinju da brinu шутови ispovedno-ozbiljni postovi, svaki put se strecnem.
Originally posted by Hys.upravo.
Ja sam izgleda zauvek ostala ono sto sam i na samom pocetku bila-starmalo dete.
Originally posted by Galatejasto lazes da znas oko kuhinje kad je mama pravila kiflice...sto nisi ti napravila kiflice, a?
Na ulici i pijaci mi se obraćaju sa 'gospođo'. Za malodobne prosijake sam ranije bila 'seka', sad sam 'teta'. Ljudi me pitaju gde radim ne uzevši u obzir da sam možda student. Ne bojim se više mraka. Naučila sam da kuvam. No, sve to je samo spoljna manifestacija. Iznutra osećam da dete pulsira u meni (a nisam trudna :d). Ne želi da ode čineći od mene infantilnu odraslu osobu. Vezujem se za žene sa jakim materinskim instinktom. Kada bih mogla da biram između žene sa majčinskom aurom koja mi je osrednje privlačna i neke mlađahne lepotice, za vezu bih odabrala onu koja će u meni videti dete.![]()
Da li vi imate dete u sebi? Da li se katkad ponašate infantilno? Kad ste shvatili da ste odrasli? Da li, uopšte, razmišljate o ovoj tematici? Da li ste vi za partnera i prijatelje 'dete' ili ste 'otac i majka'?
Originally posted by GalatejaOk... Ako pravis kiflice isto kao mama, ja cu da te zenim
^![]()
Znam i ja da kuvam a mama se sama ponudila.![]()
Originally posted by KorvinOdAmberajok
Originally posted by blentaTi neko napredno dete....
Originally posted by KorvinOdAmberasa 6 i po godina
Shvatiš da nisi dete onda kada konačno živiš činjenicu da niko neće biti tu da te spasava nego sam sve moraš da radiš.
![]()
Originally posted by GalatejaPa prvo bi moralo da se definišu pojmovi "dete" i "infantilno". Kada se neko ne seća vremena kada nije umeo da čita i piše, i kada se u uzrastu od 10 godina sa njim svuda hvale da sve razume i zna kao odrasli, a onda kasnije u životu samo nastavljaš da razmišljaš na isti način i i dalje sve znaš, onda je ta distinkcija vrlo mutna...
Da li vi imate dete u sebi? Da li se katkad ponašate infantilno? Kad ste shvatili da ste odrasli? Da li, uopšte, razmišljate o ovoj tematici? Da li ste vi za partnera i prijatelje 'dete' ili ste 'otac i majka'?
Originally posted by Black Ladyako se na to dete moze dici nesto drugo, moze i ruka
Originally posted by elektron84jes to meni rekla?
Ne ruku na dete! Ccc...
![]()
![]()
Originally posted by Null
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?viewpost=2145279#pid2145279]Originally posted by bas bleu[/i]
prvo, mene uzasno pocinju da brinu шутови ispovedno-ozbiljni postovi, svaki put se strecnem.
Originally posted by Null
postalo mi čudno da spajam postove o sexu sa ljudima koje sam upoznao.. zamišljam scene onda. i onda mi je awkward.![]()
Originally posted by acid drop..mada se meni jebe za to. ali vise se ne 'razvijam', sada starim ,)
kad sam shvatila da nepovratno starim. svakim uzdahom.
Originally posted by DanteJoj ćuti. U moje vreme nisu postojale fotokopirnice pa sam Šmajlovu zoologiju iz školske biblioteke prepisivao rukom u svesku. Potrošio sam dve sveske, i opet sam ostao bez reprodukcije Šmajlovih litoreza koja je bila cela svrha te knjige.
U nsc-ovom slučaju smo shvatili da nije dete, kada su prestali da koriste glinene tablice.
:čuje se udarac bubnja kada nešto nije smešno:
Originally posted by bas bleui know that feelin
it just makes me feel like this:
Originally posted by GalatejaU 7 godina me roditelji stavljaju na autobus da za zimski raspust sam odem do babe i dede u Beograd, ja ih gledam kroz prozor i mislim: "To je to. Sad sam veliki" (mnogo godina kasnije sam saznao da je u busu bilo troje ljudi koji su diskretno pazili na mene...ali onaj osećaj je ostao).
Originally posted by GalatejaOk, pocela sam da pisem i otisla nasiroko u samopsihoanalizu, tako da cu se cenzurisati i verovatno biti nejasna...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!