ne mogu da zaspim kad ja hocu, nego kad sve sto imam da promislim lepo sortiram... obicno to sabiranje utisaka i pravljenje planova traje oko pola sata, ali nekad se desi i duze.
nemam problem sa tim, zapravo uzivam u tom vremenu i smatram ga vrlo korisnim po mentalno i emotivno zdravlje.
ponekad ne spavam satima, iako mi se jako spava, jer me nesto uzbudjuje, facinira, jako to zelim... pa onda tu buducu situaciju razradjujem do sitnih detalja, ukljucujuci i citave dijaloge medju ljudima. i to mi prija
jedino kad se zalim su extremne situacije u kojima nesto ne mogu da savladam, pa se sve misli vrte u krug, a to me umara.
najsladje se budim kada ne zvoni sat, niko me ne zove niti dira, nego kad se dovoljno naspavam pocnem polako da se vracam iz astralnog sveta i u toj medjuzoni volim da ostanem sto duze, polubudna, poluuspavana... i jos malo mastarim
volim da se izlezavam u krevetu kad se probudim, da ne moram odmah da iskacem i nekud idem.
kad moram da navijem sat, to uradim tako da mi prvi put zvoni pola sata pre nego drugog puta, pa se obradujem kad skontam da mogu jos da spavam, zatim za pola sata kad zazvoni ja ga jos jednom stavim na snuz i posle 9 minuta ustanem bez problema
jedini izuzetak od ovog rituala pravim kad idem negde na put pa treba da ustanem ono kao 3-5 h ujutru. tad skacem na prvo zvono i izlecem iz kreveta... avantura me doziva
uvek sam bila nocna ptica, pa sve sto volim da radim bolje radim i vise uzivam nocu, nego danju kad to radim. ako ustanem rano ujutru, a to je izmedju 6 i 9, mogu da odem na posao, radim sve sto treba, ali sa pola snage i uma.
tek posle 10 zaista profunkcionisem ko covek, a najbolju energiju dobijam oko 16h i tad za mene realno pocinje dan... posle toga koliko god da sam vec bila umorna, odjednom zivnem. i kad god mogu, organizujem svoj zivot tako da se zaista tad i budim
ne podnosim da me neko budi tako sto me zove po imenu
ne volim da cujem reci: ustaj, pozuri, kasnis i slicne pretnje
volim da me bude sa: sreco, mazo, budi ce ljubavi, poljupcima, mazenjem
za sex cu se uvek rado probuditi u bilo koje doba dana ili noci