Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by OrionJa sam bas otpala na ovaj muvi !
Napokon odgledao i jako mi se svideo.
Originally posted by haemoglobin87Je l' da:)
ah, Stiven...![]()
Originally posted by Viktor VilotijevićIsto.
Meni je "The King's Speech" jako dosadan.
Originally posted by Tungi
Je l' da:)![]()
Jedan od boljih Kingovih.
Originally posted by Sanja SteppenwolfinE hvala za link, odgledao sam
bleki
http://www.youtube.com/watch?v=sOznOWqthdY
ja ne znam kako ga i dalje nisu skinuli, ceo je na youtbe
Originally posted by bothwaysJeste bilo nekih naprasnih situacija.. ali oke.. ne mogu da kazem da mi je film los, cini mi se da su pokusali bas da docaraju tu situaciju u Srbiji, i poucan je
Upravo odgledah Shishanje.
Ne svidja mi se trapavo americka rezija. Ni gluma nije na zavidnom nivou. Radnja je dosadna, pogotovo u prvom delu filma. U nekim delovima je bespotrebno dramatizovana (tipa, kao da je napad na mahalu dramski i akcioni vrhunac filma).
I naravno, savrsen djak preko noci postaje ubica. Nije nego.
Sto se tice korupcije i slicno, pretpostavljam da tu nisu omasili mnogo, a sto se tice internalija nacistickih "ekipa", nadam se da su omasili (nemam pojma kako je zaista, ali deluje mi previse isforsirano).
Glavni glumac je sladak, a i ona njegova je kul (vidim da je glumila po raznim australijskim serijama).![]()
I onaj vrisak kada nas glavni lik upada da ocita bukvicu svom peder-profesoru... fail.![]()
I, poruka filma je OK, I guess. Natasa ex Sholak (tj. Lidija) je dala dobar zakljucak.
Mnogo mi se vise svideo Sejtanov ratnik [nisu isti zanrovski, ali je isti "kreator"]
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!