Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Orion
Slika

Napokon odgledao i jako mi se svideo.
By Bombina
Ns beckie ja sam za Chad Allena saznala kad sam se navukla na "Donald Strachey Misteries" - filmovi snimljeni po detektivskim romanima (Ricarda Stivensona) gde je glavni lik out gej detektiv... Chad Allen ga glumi u svim filmovima... evo lista ako te interesuje... meni su se dopali, volim detektivske price
1 - Third Man Out (2005)
2 - Shock to the System (2006)
3 - On the Other Hand, Death (may 2008)
4 - Ice Blues (sept 2008)
ns beckie
nemogu da verujem da sam snasla na yutobe,mozes da snadjes na ovaj nacin lez filmove moguce ima u prevodu inace mi se svidja And Then Came Lola,Loving Annabelle:dancing:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Odgledao Let me in. Solidan film 7,5/10. A danas ću da odgledam i Låt den rätte komma in, aka. Let the right one in.
Korisnikov avatar
By Blady
Da li ima neko link od filma ShiShanje??
Korisnikov avatar
By Pauceti
Harry Potter and deathly hallows

Slika

4/10 bas sam se razocarao
siv, razvucen u pm, na momente sam hteo da izadjem ali ajd da odgledam do kraja

Mullholand drive

Slika

7/10 na preporuku sam pogledao
prvo mi nista nije bilo jasno zbog "tepih ispod nogu" efekta
verujem da se moze tumaciti na par nacina

Easy A

Slika

6/10 Klasicni teen movie, par scena su ok
malo mi je blag previse, valjda vise volim Mean Girls :D

Hotel New Hampshire

Slika

8/10 Zanimljivi likovi zaista
Dzudi je super slatka ^^

Shiri

Slika

7/10 Gledao sam ga kao klinac
Mlada koreanka bombe bacala hahaha :D
Inace hejtujem militari crap filmove
ali mi je ovaj negde simpa

Inception

Slika

5/10 pet i to samo zbog budzeta
Krepi mi je pretstavljen taj dream world
Cemu toliko jebenih scena pucanja

Despicable Me

Slika

6/10 Cute
Simpa na momente, devojcice su slatke :)

Shelter

Slika

Skinuo pogresan Shelter, ovo nisam izdrzao do pola
Korisnikov avatar
By Blady
LJudi, ajde mi posaljite link od Shishanja pliz
Korisnikov avatar
By Blady
aaaa,. onda cu tako da pogledam :)
super sto ne moram da skidam :)
Korisnikov avatar
By IriS
Slika

Colin Firth i Geoffrey Rush :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Torry
odgledah sad The reader na rts-u

8/10
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

8/10

Dopada mi se :) Veoma mi se dopada! Ipak, mislim da će još dosta vremena proći pre nego Dreamworks nadmaši prvog Šreka ...
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Meni je "The King's Speech" jako dosadan. Dobra gluma Colina i ostatka ekipe, ali film ima jako nevešto napisan scenario i nije dovoljno dinamičan.

5,5 /10 i to samo zbog glumaca.
Korisnikov avatar
By bothways
Upravo odgledah Shishanje.

Ne svidja mi se trapavo americka rezija. Ni gluma nije na zavidnom nivou. Radnja je dosadna, pogotovo u prvom delu filma. U nekim delovima je bespotrebno dramatizovana (tipa, kao da je napad na mahalu dramski i akcioni vrhunac filma).

I naravno, savrsen djak preko noci postaje ubica. Nije nego.

Sto se tice korupcije i slicno, pretpostavljam da tu nisu omasili mnogo, a sto se tice internalija nacistickih "ekipa", nadam se da su omasili (nemam pojma kako je zaista, ali deluje mi previse isforsirano).

Glavni glumac je sladak, a i ona njegova je kul (vidim da je glumila po raznim australijskim serijama). :)

I onaj vrisak kada nas glavni lik upada da ocita bukvicu svom peder-profesoru... fail. :drama:

I, poruka filma je OK, I guess. Natasa ex Sholak (tj. Lidija) je dala dobar zakljucak.

Mnogo mi se vise svideo Sejtanov ratnik [nisu isti zanrovski, ali je isti "kreator"]
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Inception - 9.5/10 - pojedine scene mi se čine malo aljkavo odrađeno ili čak nedorađeno, i mogao je biti 15-ak minuta kraći, a nisam shvatio šta bi sa lavirintom koji je ona devojka crtala. Svideo mi se film, taj koncept. San unutar sna unutar sna u jednom momentu. Preporucujem svima. :)

A film koji definitivno ne preporučujem - STONE 2010. :nope: Mnoogo glup i dosadan.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

bleki

http://www.youtube.com/watch?v=sOznOWqthdY

ja ne znam kako ga i dalje nisu skinuli, ceo je na youtbe
E hvala za link, odgledao sam :) 5/10 ... Ideja je na mestu ali mislim da realizacija nije, najvise sto glavni lik prolazi kroz nicim izazvane dramaticne promene, pa na kraju vise ispadne psihotican nego bilo sta drugo (izmucen, prevaren etc). Ne znam da li je tako trebalo, da se docara apsurd ideologije, i da li bi ulazenje u tu tematiku bilo povladjivanje stereotipima, ali mi se ne svidja. Kao da pola filma fali.
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Od onih filmova o kojima ništa ne znate...a da znate - sigurno ih ne biste pogledali...ali kad slučajno naletite TV - oduševite se.

Radnja u jednoj rečenici: žena zarobljena u nesrećnom braku, nesrećnom poslu i svetu uopšte, afera sa kolegom na poslu i to bi bilo to...ali raspakovano, unzipovano - sjajno u suštini. Jennifer odlična, Jake tu negde, odlične epizode...sjajna muzika kroz ceo film.

Posebno mi je prijalo da plaknem oči od ušećerenog i nerealnog predstavljanja Amerike...

Preporuka za one koji umeju da uživaju u nepretencioznim filmovima.

Edit: ne znam šta im je pa uz svaki mogući film danas stave žanrovsku odrednicu "comedy". Veze s komedijom ovo nema (otprilike koliko je komedija i Kid's Are All Right), valjda neka fora sa namamljivanjem publike u bioskope...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by bothways

Upravo odgledah Shishanje.

Ne svidja mi se trapavo americka rezija. Ni gluma nije na zavidnom nivou. Radnja je dosadna, pogotovo u prvom delu filma. U nekim delovima je bespotrebno dramatizovana (tipa, kao da je napad na mahalu dramski i akcioni vrhunac filma).

I naravno, savrsen djak preko noci postaje ubica. Nije nego.

Sto se tice korupcije i slicno, pretpostavljam da tu nisu omasili mnogo, a sto se tice internalija nacistickih "ekipa", nadam se da su omasili (nemam pojma kako je zaista, ali deluje mi previse isforsirano).

Glavni glumac je sladak, a i ona njegova je kul (vidim da je glumila po raznim australijskim serijama). :)

I onaj vrisak kada nas glavni lik upada da ocita bukvicu svom peder-profesoru... fail. :drama:

I, poruka filma je OK, I guess. Natasa ex Sholak (tj. Lidija) je dala dobar zakljucak.

Mnogo mi se vise svideo Sejtanov ratnik [nisu isti zanrovski, ali je isti "kreator"]
Jeste bilo nekih naprasnih situacija.. ali oke.. ne mogu da kazem da mi je film los, cini mi se da su pokusali bas da docaraju tu situaciju u Srbiji, i poucan je :)
Korisnikov avatar
By bothways
Eh, jebemliga, ne krecem se u takvim drustvima, pa nemam pojma da li je to zaista tako...
  • 1
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!