Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by taurusNe sećam se, smišljao sam ga ukupno nekoliko sekundi, prilično je random, može biti i izraz nečeg podsvesnog. Mada vremenom su mi sinule moguće povezanosti sa mnom, ali nema konkretnosti neke posebne
Originally posted by str00jaa po chemu si dao nik?
Jao da, molim vas, Vuk Karadžić je zabeležio jako staro žensko srpsko ime STRUJA! Znači nikakve veze sa elektricitetom, tad električna energija nije postojala ni u bajkama.
Da ne bude zabune, nisam si po tome dao nik, to sam kasnije saznaoAli da se zna da je to izvorno srpsko žensko ime, do duše izumrlo. Struja.
Originally posted by *deni*Ili još grđe: Persa!
A ne znam kome se na ovom svetu sviđa ime Persida, skraćeno Sida.
Stvarno ne znam, a ima žena koje se tako zovu.
Originally posted by str00jaja mislio ti ko na struju u:opacupa:
Originally posted by taurusNe sećam se, smišljao sam ga ukupno nekoliko sekundi, prilično je random, može biti i izraz nečeg podsvesnog. Mada vremenom su mi sinule moguće povezanosti sa mnom, ali nema konkretnosti neke posebne
Jao da, molim vas, Vuk Karadžić je zabeležio jako staro žensko srpsko ime STRUJA! Znači nikakve veze sa elektricitetom, tad električna energija nije postojala ni u bajkama.
Da ne bude zabune, nisam si po tome dao nik, to sam kasnije saznaoAli da se zna da je to izvorno srpsko žensko ime, do duše izumrlo. Struja.
![]()
Originally posted by taurusPa rekoh, vremenom sam uvideo povezanosti... Ima i toga
Originally posted by str00jaja mislio ti ko na struju u
![]()
![]()
Originally posted by unic0rni marija i jelena
ne treba svi da se zovu janko, marko i aleksandar, ana, marija i jovana, ali zaboga!
Originally posted by str00jaJustina je verovatno iz Aleksandrijskog kvarteta.
A sad me podseti da znam i jednu Justinu i jednu Iskru. Ekstremno retka imena. Iskra mi je skroz zanimljivo ime, ali Justina me podseća na Justinijana i srednji vek![]()
Originally posted by crni90A što točno ti smeta kod prekrasnih imena kao što su Dušan, Hrvoje i Domagoj? Nisu li lEpša od imena kao što je npr. Srboljub, a koje se opet rimuje sa Guzoljub?
TITO S. MUČIBABIĆ!
DOBRO..... NEKA BUDE RAAAAMIZ!
PINKI NEVENKA, PINKI!!!
![]()
Svako muško ime mi je ok osim Grozdana, Dejana, Dušana i Lukei naravno hrvatskih imena kao što su Hrvoje i Domagoj
Originally posted by alexandermagicDobro, svakako da u Srbiji i Hrvatskoj različita imena imaju različite prizvuke. Meni je lično Domagoj smešno, podseća me na neki odgoj svinja
Originally posted by crni90A što točno ti smeta kod prekrasnih imena kao što su Dušan, Hrvoje i Domagoj? Nisu li lEpša od imena kao što je npr. Srboljub, a koje se opet rimuje sa Guzoljub?
TITO S. MUČIBABIĆ!
DOBRO..... NEKA BUDE RAAAAMIZ!
PINKI NEVENKA, PINKI!!!
![]()
Svako muško ime mi je ok osim Grozdana, Dejana, Dušana i Lukei naravno hrvatskih imena kao što su Hrvoje i Domagoj
OnT: Kad su ženska imena u pitanju, svejedno koliko je često, Jelena mi je ime bez konkurencije. Po ljepoti.
Originally posted by str00jakako je lepo.
E da, poznajem devojku koja se zove Istina.
Originally posted by Orioni meni! Saša...
Mislim da sam tamo napisao i da mi se jako dopada Saša ali kao žensko ime.![]()
Originally posted by unic0rnkoji fejl kada saznaš da se devojka na koju se ložiš do besvesti zove isto kao i ti, recimo.
znam za gomilu glupih imena i svaki put se zapitam sta je tim roditeljima? da ih je neko bacio na ovu planetu odjednom pa ajde, nego svesno udaraju beleg na decu koju ce kasnije urnisati od zajebavanja.
ne treba svi da se zovu janko, marko i aleksandar, ana, marija i jovana, ali zaboga!
Originally posted by Wilhelmina
Haralampije!
Ja bih tako volela da nekom kumchetu nadenem to imence.
A i pravoslavno je, 23. februar bi mu bio imendan![]()
Originally posted by acid drop
Originally posted by str00jaIstina je negde tamo.
E da, poznajem devojku koja se zove Istina.
![]()
Originally posted by hlaefdigeJao i meni to uvek bilo misterija. :dunja:
meni je samo tragicno kada daju isto ime i prezime...marko markovic, petar petrovic...mislim...sta?....TOLIKO nas je mrzelo da izmisljamo ime.....nismo znali da ce se prezivati isto tako pa se potrefilo?....bas nam je tako lepo....ne kapiram
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!