Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Nikodim

Jovo Kapičić koji ima preko 90 godina, ide Beograd i hvali se čije je ubistvo sve naredio... A kad se sretne s Dragoslavom Mihailovićem, jedan drugom psuju majku. Jedan izdajničku, drugi zločinačku. :)

Ali, to ne znači da treba sada udariti i na LDP... Ja sam udario na njih kada je tu bila polupismena JK. Ona mi je svakako sto puta gora pojava od Kapičića.
Ma jesteeeeeeeeeeeeeeeeee.
Manje je loshe drugovati sa udbashkim ubicom nego sa narodnom pevaljkom, pismenom il nepismenom, svejedno.

missim ono, brate tebra.
Korisnikov avatar
By Nikodim
U krajnjoj liniji, LDP-u ne treba ni JK, ni Kapičić.
Kome je to palo na pamet, ne znam, ništa bitnije time neće postići. A vidim da im JK više nije zanimljiva.
Daleko je juče, bar meni, bilo važnije videti da LDP podržava i Basara, i Stevanović, Miša Brkić...
Korisnikov avatar
By Mars
Srbija je politički tako malo tržište izgleda, a stranke imaju tako diskutabilan potencijal - da niko nije za bacanje.

Ko što u mom malom gradu u ulici postoji 20 banaka i na svakog potencijalnog klijenta se bacaju kao da im celokupno poslovanje zavisi baš od njega...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by unic0rn

a tko je jovo kapicic uopste?

Jovo je bivshi Udbash koji je nedavno u emisiji "Poligraf" (kod Jugoslava Tjositja) prichao kako ne vidi nishta loshe u robijanju na Golom otoku... :wundy:
Korisnikov avatar
By Mars
JAO PA ZNAM GA!

Al bio je on odavno to kod Jugoslava, nije baš skoro (ponajviše zato što Poligraf više ne postoji).

Tačno ga znam...fanatik!

Ako taj u naponu svoje snage nije ispaljivao metke ljudima u čelo - jebi me!!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Mars

Ko što u mom malom gradu u ulici postoji 20 banaka i na svakog potencijalnog klijenta se bacaju kao da im celokupno poslovanje zavisi baš od njega...
ovo je pretacno i preneverovatno.
Korisnikov avatar
By Nikodim

Srbija je politički tako malo tržište izgleda, a stranke imaju tako diskutabilan potencijal - da niko nije za bacanje.

Znam ljude koji su razočarani LDP-om baš zbog saradnje s JK. Evo, juče vidimo da ima onih kojima smeta podrška Jove Kapičića.
Dakle, stranke koje se vuku oko cenzusa, kao LDP, moraju pažljivo da povlače svaki potez.

Da l' je Jovanović toliko neobavešten pa ne zna sta je radio Kapičić... Ne bi se reklo.
Korisnikov avatar
By Nikodim

JAO PA ZNAM GA!

Al bio je on odavno to kod Jugoslava, nije baš skoro (ponajviše zato što Poligraf više ne postoji).

Tačno ga znam...fanatik!

Bio je gost nema tome godina dana. Tad je to bio "Intervju s J. Ć."
Korisnikov avatar
By sing&dunum
@ Junac

:roflmao: :roflmao:

Pa da, liberalno... :pokazuje:

:wundy:

@ Marsy

Aha, taj je. :wundy:

Tako ce opet da bude, samo novi Goli otok ce otvoriti na Ratnom ostrvu! :radosnice:

:wundy:
Korisnikov avatar
By Mars
@Spliff

Dobro, dzelat u svakom slučaju.

Ja sam svakog trenutka čekao kad će da ustane i onako rekreativno malo da išamara Ćosića u toj emisiji, a onoliko godina ima.

Mogu samo da naslutim kako je verdio i oblačio nekad...

Znači kod Čede je sad.

Pa lepo...

Svako ima svoju bol, šta se čudimo...
Korisnikov avatar
By Nikodim
Ja bih svima koji imaju vremena preporučio knjigu „Goli otoci Jova Kapičića“ Tamare Nikčević.
By Ulix
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by unic0rn

a tko je jovo kapicic uopste?

Jovo je bivshi Udbash koji je nedavno u emisiji "Poligraf" (kod Jugoslava Tjositja) prichao kako ne vidi nishta loshe u robijanju na Golom otoku... :wundy:
Da, pričao je to.
Rekao je nešto poput ovoga: "jeste, verovatno da je bilo nevinih ljudi na Golom otoku, ali vi morate imati u vidu ko je tamo odlazio i zašto i o kom se vremenu radilo".

:sudija:
Korisnikov avatar
By svejedno
@ ulix

pa?

..

to nesto opravdava goli otok uopce?

..

pS. jebe mi se za Cedu, i za Jovu , samo ovo za goli otok...mislim..fuck.
Ko zna sta je goli otok bio, zna.
Ko ne zna..balh

serem i ja sad u prazno, jasno.

..

Necu vise.
Korisnikov avatar
By spliff
bogami ulixandra...
sada si me razocharala
Korisnikov avatar
By 2kune
drkanjem do abolicije! tako treba! ajmo, svi drkajmo za aboliciju dede! bit će to prva izdrkana abolicija u historiji! svi smo mi drkaroši abolicije! :protest:
Korisnikov avatar
By crni90
Originally posted by 2kune

drkanjem do abolicije! tako treba! ajmo, svi drkajmo za aboliciju dede! bit će to prva izdrkana abolicija u historiji! svi smo mi drkaroši abolicije! :protest:
:pokazuje: :pokazuje: :pokazuje: saberi se
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ne razumem Jovu Kapičića, a mislim da ni on sebe ne razume.

Bio je na ispravnoj strani za vreme II sv. rata, a sada se, kao partizan, slizao sa neoliberalima i nepismenim Jovanovićem, ne uviđajući kontradiktornost svoje pozicije: on je bio i komunistički revolucionar (jer se KPJ borila i protiv fašizma, ali i za socijalizam), a sada podržava najgnusniju kapitalističku varijantu.

Što se Golog otoka tiče, svakako da je bilo i nevinih žrtava, ali je tamo završilo i puno najgorih političkih reakcionara, staljinita, četnika i sličnih nacional-šovinista. Nije se nad njima trebalo iživljavati i trebalo im je prethodno suditi, pa onda kazniti.
By Ulix
Originally posted by Dušan Maljković

Što se Golog otoka tiče, svakako da je bilo i nevinih žrtava, ali je tamo završilo i puno najgorih političkih reakcionara, staljinita, četnika i sličnih nacional-šovinista. Nije se nad njima trebalo iživljavati i trebalo im je prethodno suditi, pa onda kazniti.
:up:
:odlicno:
Korisnikov avatar
By Sunce
:roll:

Ma sve to treba na Lezbos, bre.
Korisnikov avatar
By 2kune
Jasenovac u 4 godine oko 100 000 ubijenih
Srebrenica u 4 dana oko 8 000 ubijenih
Goli otok u 38 godina 446 ubijena
-------------------------------------------------------------
logičan zaključak: najveći zločinac svih vremena je Tito!
Korisnikov avatar
By mikeli
kud plovi ovaj brod, made by Србија !!!!
:down:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!