Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by NikodimMa jesteeeeeeeeeeeeeeeeee.
Jovo Kapičić koji ima preko 90 godina, ide Beograd i hvali se čije je ubistvo sve naredio... A kad se sretne s Dragoslavom Mihailovićem, jedan drugom psuju majku. Jedan izdajničku, drugi zločinačku.![]()
Ali, to ne znači da treba sada udariti i na LDP... Ja sam udario na njih kada je tu bila polupismena JK. Ona mi je svakako sto puta gora pojava od Kapičića.
Originally posted by unic0rn
a tko je jovo kapicic uopste?
Originally posted by Marsovo je pretacno i preneverovatno.
Ko što u mom malom gradu u ulici postoji 20 banaka i na svakog potencijalnog klijenta se bacaju kao da im celokupno poslovanje zavisi baš od njega...
Originally posted by MarsZnam ljude koji su razočarani LDP-om baš zbog saradnje s JK. Evo, juče vidimo da ima onih kojima smeta podrška Jove Kapičića.
Srbija je politički tako malo tržište izgleda, a stranke imaju tako diskutabilan potencijal - da niko nije za bacanje.
Ko što u mom malom gradu u ulici postoji 20 banaka i na svakog potencijalnog klijenta se bacaju kao da im celokupno poslovanje zavisi baš od njega...
Originally posted by Marsne u chelo...
Ako taj u naponu svoje snage nije ispaljivao metke ljudima u čelo - jebi me!!
Originally posted by MarsBio je gost nema tome godina dana. Tad je to bio "Intervju s J. Ć."
JAO PA ZNAM GA!
Al bio je on odavno to kod Jugoslava, nije baš skoro (ponajviše zato što Poligraf više ne postoji).
Tačno ga znam...fanatik!
Originally posted by sing&dunumDa, pričao je to.
Originally posted by unic0rn
a tko je jovo kapicic uopste?
Jovo je bivshi Udbash koji je nedavno u emisiji "Poligraf" (kod Jugoslava Tjositja) prichao kako ne vidi nishta loshe u robijanju na Golom otoku...![]()
Originally posted by 2kune
drkanjem do abolicije! tako treba! ajmo, svi drkajmo za aboliciju dede! bit će to prva izdrkana abolicija u historiji! svi smo mi drkaroši abolicije!![]()
Originally posted by Dušan Maljković
Što se Golog otoka tiče, svakako da je bilo i nevinih žrtava, ali je tamo završilo i puno najgorih političkih reakcionara, staljinita, četnika i sličnih nacional-šovinista. Nije se nad njima trebalo iživljavati i trebalo im je prethodno suditi, pa onda kazniti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!