Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by walt333Za sise se slažem, a film me smorio.
Love and Other Drugs (2010) - Čini mi se da očigledno nisu znali šta žele sa ovim filmom, pati od odvratne žanrovske neodređenosti, na trenutke je debilna komedija na trenutke ozbiljna drama o osobi koja boluje od parkinsonove bolesti. Veći deo je samo muljanje između. Jedine svetle strane filma su gluma Jake Gyllenhaal i Anne Hathaway i fino napisani dijalozi. Šteta, film je mogao biti baš dobar ali je ispao slab, neubedljiv i na trenutke besmislen.
P.S. a da, Anne Hathawaz ima jako lepe sise.![]()
Originally posted by walt333Tu scenu su TOLIKO izeksploatisali ovde po medijima da je to strašno.
Originally posted by walt333
Love and Other Drugs (2010) - Čini mi se da očigledno nisu znali šta žele sa ovim filmom, pati od odvratne žanrovske neodređenosti, na trenutke je debilna komedija na trenutke ozbiljna drama o osobi koja boluje od parkinsonove bolesti. Veći deo je samo muljanje između. Jedine svetle strane filma su gluma Jake Gyllenhaal i Anne Hathaway i fino napisani dijalozi. Šteta, film je mogao biti baš dobar ali je ispao slab, neubedljiv i na trenutke besmislen.
Originally posted by Black Ladyodlican film.
Limunadica
Originally posted by Partybreaker
Originally posted by Black Ladyodlican film.
Limunadica
![]()
(moguci spojleri)
kad sam video cast na pocetku filma pomislih da ce biti sranje, ali i tih 10-ak glumaca je i vise nego dovoljno da bude extra film. a na kraju je prica sjajno zaokruzena.
Originally posted by WilhelminaDa nije očaravajuće Angeline i uvek očaravajuće Venecije, meni bi zaista bilo preteško da odgledam do kraja.
Radnja filma je glupa i sto je najsladje, uopste se ne slaze pocetak sa krajem.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!