Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Razmisljao sam sta da napisem,neki sud..Ali za tim uopste nema potrebe,jer prosto nemam ni reci za to.I savrseno je premala rec.

Naravno,kao i svi ostali.Ja imam tu naviku da se vracam uvek njenim filmovima.
Korisnikov avatar
By V25
Bette Davis je večna! Jedna i jedina, neprevaziđena.
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

Love and Other Drugs (2010) - Čini mi se da očigledno nisu znali šta žele sa ovim filmom, pati od odvratne žanrovske neodređenosti, na trenutke je debilna komedija na trenutke ozbiljna drama o osobi koja boluje od parkinsonove bolesti. Veći deo je samo muljanje između. Jedine svetle strane filma su gluma Jake Gyllenhaal i Anne Hathaway i fino napisani dijalozi. Šteta, film je mogao biti baš dobar ali je ispao slab, neubedljiv i na trenutke besmislen.

P.S. a da, Anne Hathawaz ima jako lepe sise. :dude:
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by walt333

Slika

Love and Other Drugs (2010) - Čini mi se da očigledno nisu znali šta žele sa ovim filmom, pati od odvratne žanrovske neodređenosti, na trenutke je debilna komedija na trenutke ozbiljna drama o osobi koja boluje od parkinsonove bolesti. Veći deo je samo muljanje između. Jedine svetle strane filma su gluma Jake Gyllenhaal i Anne Hathaway i fino napisani dijalozi. Šteta, film je mogao biti baš dobar ali je ispao slab, neubedljiv i na trenutke besmislen.

Za sise se slažem, a film me smorio.
Jake je izvanredan glumac ali ni on ne može ljucki da igra kad ne zna šta/koga igra.

Pogledao sam Never let me go - sladak filmić.
Korisnikov avatar
By Mars

Tu scenu su TOLIKO izeksploatisali ovde po medijima da je to strašno.

Inače ne mogu da gledam takve filmove uopšte.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
"Inception" - dosta dobar

od LGBT-related filmova, skoro sam pogledala "Between Love & Goodbye" - zanimljiva prica
Slika

i "From Beginning to End" (brazilski, 2009) - koji je stvarno sjajan, gluma je odlicna, svideo mi se i sam tok filma - film tece lagano, ali nikad dosadno :up:
Slika
Korisnikov avatar
By constantine

Slika

:up: nesto fali filmu
Korisnikov avatar
By Torry
the children's hour

8/10

divna odri hepbern...bila bi cista desetka da je kraj malo drugaciji

preporuka
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Originally posted by Black Lady

Limunadica

Slika
odlican film. :love:

(moguci spojleri)
kad sam video cast na pocetku filma pomislih da ce biti sranje, ali i tih 10-ak glumaca je i vise nego dovoljno da bude extra film. a na kraju je prica sjajno zaokruzena.
Korisnikov avatar
By V25
"Luftslottet som sprängdes" ili "The Girl Who Kicked the Hornet's Nest" - solidan, bolji od drugog, ali ništa spektakularno. 6/10
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
never let me go - svideo mi se, iako ne volim ta sci-fi sranja. ipak, priča je koliko toliko normalno urađena, ljudski a i Carey Mulligan je odlična :) sedmica
By Ulix
secret window 3/10 ... ovo sam gledao kad je izašlo i tada sam mislio da je bezveze, sad nemam reči koliko je nebulozno

the oxford murders 4/10 prespavao sam negde polovinu filma zato što sam bio neispavan i mamuran. elajdža vud ne ume da glumi heteroseksualca, a i ceo film je prilično razvučen i trebalo je da ga režira neko poput polanskog, on bi umeo tu priču da pretvori u dobar film, što de la iglesiji nije pošlo za rukom

giallo 2/10 dario argento nikad nije bio my cup of tea, ali ovo je... :katemoss:

splice 4/10 vrlo neprijatno i ružno. fuj.

vreme je da se vratim gledanju dobrih filmova :kosa:
Korisnikov avatar
By Tungi
Blasfemno-eksplicitno..Svideo mi se.Odlicna gluma i postava.

Slika
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Radnja filma je glupa i sto je najsladje, uopste se ne slaze pocetak sa krajem. :cut:

Uzevsi to u obzir, film je prelep, od glavnih glumaca, nakita i haljina do lokacije. Vredi otprilike jedno gledanje, i to kod kuce :)
5/10
Korisnikov avatar
By Torry
blue valentine 5/10

the four faced liar 7/10
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Wilhelmina

Radnja filma je glupa i sto je najsladje, uopste se ne slaze pocetak sa krajem. :cut:
Da nije očaravajuće Angeline i uvek očaravajuće Venecije, meni bi zaista bilo preteško da odgledam do kraja.

(to da je Johny u svakom trenutku imao na sebi više šminke od nje - to je jasno, ali je moj lični utisak (sudeći prema hemiji u filmu između njih dvoje) da se on sam dodatno mazao da bi bio lepši...možda čak i krišom u njenoj garderobi, njenom šminkom...ali taj deo je već moja mašta)

Inače....to što je film žestoko puko na blagajnama donekle daje neku nadu...da preporuke od uva do uva, twiteri, statusi, lajkovi...da to sve nekako funkcioniše (donekle!) u korist konzumenta...da više nije dovoljno napraviti fantastičnu reklamnu kampanju od filma i pokupiti lovu...
Korisnikov avatar
By *deni*
'' Black Swan ''.
Retko dobra psiho-drama, koja prerasta do kraja filma u horor.
:up:
Korisnikov avatar
By V25
"Fait Game" - sjajna Naomi Watts, i vrlo iritantan Sean Penn. Opet, jako dobar film. 7/10
Korisnikov avatar
By maka
Slika
6/10
ipak mi je Despicable me bar milion puta bolji.

Slika
5/10
nista,ali nista posebno

Slika
8/10
divan,preporuka
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Dorijana Greja iz dvehiljadedevete. Pazljivi efekti, odlicna muzika, unistena knjiga, ili promasena poenta knjige. Ali dobro, lep mi je Dorijan, Dorijan mi je lep, uvek.

Slika

Uploaded with ImageShack.us
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!