Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
ne možeš da se odljubiš. možeš samo da se zaljubljuješ iznova. :P
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Vreme cini cuda..
Jednog jutra ces ustati i bice ti ravna crta, bukvalno...
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Originally posted by Zwezdica

Vreme cini cuda..
Jednog jutra ces ustati i bice ti ravna crta, bukvalno...
Izbacis osobu iz imenika, sa face-a...iz svih mogucih komunikacija... + "vreme cini cuda".
Korisnikov avatar
By 2kune
jedini provjereni način da se čovjek odljubi jest da postane vjerski fanatik... :opatica:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kuno je l to iz sopstvene empiričke baze? :)
Korisnikov avatar
By Blady
Pa jednostavno skontas da nisi bio ni zaljubljen :neznam:
Korisnikov avatar
By harlequin
Pitanje: Da li sam stvarno, stvarno, stvarnooo zaljubljena? Ali skroz stvarno!, je dobar pocetak i crv sumnje koji pojede celu jabuku greha. Onda se lepo posvetim apstinenciji i Bogu svevisnjemU! :isus:

Sto se odljubljivati? Pogresni izbori?
By silentium
A što se odljubljivati?
Meni mjesecima rusvaj u glavi, zabavno je :radosnice:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
upraf :shunkica:
dobro je i kada nije dobro i kada je baš loše - odlično je.
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by sunflower5

Meni pomaze kad vidim da nije obostrano, kad se razocaram u tu osobu, a i kad je dugo ne vidjam.
A sta kad je osoba divna i kad nema razloga da se razocaras i kad je uvek nekako tu u tvojoj blizini? Kako onda? :misli:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by elektron84
Originally posted by sunflower5

Meni pomaze kad vidim da nije obostrano, kad se razocaram u tu osobu, a i kad je dugo ne vidjam.
A sta kad je osoba divna i kad nema razloga da se razocaras i kad je uvek nekako tu u tvojoj blizini? Kako onda? :misli:
Aha, trick question. :nerd:
Opet se ne poklapa ovo da je obostrano. :durenje:
Ali, ako bi se i to cak poklopilo, uz sve to sto kazes, onda bas nemam srece... ne bih nikad uspela da se odljubim. :sigh:

:D
Korisnikov avatar
By elektron84
@ Galadriel: da, da, onda cu se bas odljubiti :lol: Odemo na kolace, ona se onako nespretno umaze cokoladnim filom... :drama: Da, to bi bas pomoglo...

@ sun: upravo to...ni ja ne bih u takvim uslovima mogla :shrug:
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
zaljubljenost je sama po sebi prolazna...
klin se klinom izbija :smilegrin: zaljubis se u neku drugu :potapsava:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by m..

Nisam pristalica izbijanja klina klinom, ne ulecem u nesto novo dok se potpuno ne rasteretim onog prethodnog, jer mislim da to nije u redu prema novoj osobi, a jos manje prema meni.

Ok je kada imas nekog ko ti je simpatican, a prema njemu nemas nikakve konkretne namere, onda mozes da mislis o toj osobi koliko hoces, to pomaze.

A za odljubljivanje sam majstor. Uglavnom je dovoljno da sagledam osobu realno, sa svim tim manama (a svi ih imamo), patologijama i bagovima. Narocito se fokusiram na one nekompatibilnosti koje bi onemogucile ikakav smislen odnos posle nekog duzeg vremena. Nisam opsesivan tip, i umem da pustim ljude da odu ako se to pokaze kao neophodno. I masterovala sam racionalizaciju svega i svacega. Uglavnom mi je dovoljno da shvatim da je to mleko prosuto, da je to uzaludan utrosak energije, da je ono najbolje odavno proslo i stvar se desi sama od sebe. I bitno je da ne vidjas tu osobu, i nikako ne misli o stvarima koje ti se kod nje dopadaju, bar ne dok se ne odljubis. O da, i pusti taj ego da radi, ubedi sebe (ako vec nisi prirodno ubedjen, kao neki od nas, da zasluzujes mnogo bolje).
Nisam nesto u formi u poslednje vreme, i trebalo mi je da procitam ovo veceras da se podsetim ko sam, kakav sam, i kako funkcionisem.

:*
Korisnikov avatar
By topsecret
Procitah celu temu i u svakom postu ima po neka istina. S obzirom da se sada nalazim u takvoj fazi, mislim da nisam neko ko bi klin mogao da izbija klinom odnosno odmah da nadjem drugog. Mada se nikada ne zna. To nije nesto sto se naruci ili programira. Nisam ni ovo planirao. Svidja mi se ideja da prestanem da idealizujem stvari, to sada pokusavam ali svaki preovlada secanje na sve one super stvari koje su se desavale i sva ona zajednicka interesovanja. Ali sta da se radi, zivot ide dalje. Ocigledno treba neki period da prodje, da se preboli samo se nadam da ce to trajati sto krace.
Korisnikov avatar
By colorado
Velika je verovatnoca da ce trajati krace nego sto mislis ako se drzis recepta eme s tri tacke.
Korisnikov avatar
By topsecret
Originally posted by colorado

Velika je verovatnoca da ce trajati krace nego sto mislis ako se drzis recepta eme s tri tacke.
Samo me podceti na koji tacno recept mislis. Da probam. Mada je biti zaljubljen nesto specijalno, ali kada pocne da boli vredi valjda leciti.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!