Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ZwezdicaE bas to.
Jednog jutra ces ustati i bice ti ravna crta, bukvalno...
Originally posted by ZwezdicaIzbacis osobu iz imenika, sa face-a...iz svih mogucih komunikacija... + "vreme cini cuda".
Vreme cini cuda..
Originally posted by DarkAngel;)
Originally posted by ZwezdicaIzbacis osobu iz imenika, sa face-a...iz svih mogucih komunikacija... + "vreme cini cuda".
Vreme cini cuda..
Originally posted by Galadrielsamo Nebo zna i Nebo će odgovoriti...
Kuno je l to iz sopstvene empiričke baze?![]()
Originally posted by Dušan Maljković
Tako što tu osobu stvarno upoznaš.![]()
Originally posted by ultravioletjesvalabaš
dobro je i kada nije dobro i kada je baš loše - odlično je.
Originally posted by sunflower5A sta kad je osoba divna i kad nema razloga da se razocaras i kad je uvek nekako tu u tvojoj blizini? Kako onda?
Meni pomaze kad vidim da nije obostrano, kad se razocaram u tu osobu, a i kad je dugo ne vidjam.
Originally posted by elektron84Onda idete zajedno na kolače.
Originally posted by sunflower5A sta kad je osoba divna i kad nema razloga da se razocaras i kad je uvek nekako tu u tvojoj blizini? Kako onda?
Meni pomaze kad vidim da nije obostrano, kad se razocaram u tu osobu, a i kad je dugo ne vidjam.
![]()
Originally posted by elektron84Aha, trick question.
![]()
Originally posted by elektron84Jao, sun... svidja mi se!
@ sun: upravo to...ni ja ne bih u takvim uslovima mogla![]()
Originally posted by elektron84Magična riječ - vrijeme. Vrijeme uvijek pomaže...
![]()
Originally posted by m..Nisam nesto u formi u poslednje vreme, i trebalo mi je da procitam ovo veceras da se podsetim ko sam, kakav sam, i kako funkcionisem.
Nisam pristalica izbijanja klina klinom, ne ulecem u nesto novo dok se potpuno ne rasteretim onog prethodnog, jer mislim da to nije u redu prema novoj osobi, a jos manje prema meni.
Ok je kada imas nekog ko ti je simpatican, a prema njemu nemas nikakve konkretne namere, onda mozes da mislis o toj osobi koliko hoces, to pomaze.
A za odljubljivanje sam majstor. Uglavnom je dovoljno da sagledam osobu realno, sa svim tim manama (a svi ih imamo), patologijama i bagovima. Narocito se fokusiram na one nekompatibilnosti koje bi onemogucile ikakav smislen odnos posle nekog duzeg vremena. Nisam opsesivan tip, i umem da pustim ljude da odu ako se to pokaze kao neophodno. I masterovala sam racionalizaciju svega i svacega. Uglavnom mi je dovoljno da shvatim da je to mleko prosuto, da je to uzaludan utrosak energije, da je ono najbolje odavno proslo i stvar se desi sama od sebe. I bitno je da ne vidjas tu osobu, i nikako ne misli o stvarima koje ti se kod nje dopadaju, bar ne dok se ne odljubis. O da, i pusti taj ego da radi, ubedi sebe (ako vec nisi prirodno ubedjen, kao neki od nas, da zasluzujes mnogo bolje).
Originally posted by coloradoSamo me podceti na koji tacno recept mislis. Da probam. Mada je biti zaljubljen nesto specijalno, ali kada pocne da boli vredi valjda leciti.
Velika je verovatnoca da ce trajati krace nego sto mislis ako se drzis recepta eme s tri tacke.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!