Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ns.happy
boze... ja ni ne duvam... :-/
ni ja, samo sljokam.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Sutekh
.

edit: Deco, a zashto se drogirate lekovima?

Hocjete da budete stoned? Tu je heroin
Hocjete halucinacije? Tu je LSD.
Hocjete snagu i energiju? Speed i kokain.

..
[/quote]Najbolja varijanta

Originally posted by Manon

Nije da se hvalim ali sve ovo postizem bez heroina, lsd-a ili kokaina :sunce:
[/quote]Upravo...
Korisnikov avatar
By Blady
Btw nisam uzimala artane, bar se ne secam da jesam....
Ne volim zloupotrebljavanje lekove...tipa, daj bilo sta da strpam u sebe samo da me radi :bljak:
Korisnikov avatar
By lana-bg
Upotreba ovakvih sredstava je kao kad vozis kroz crveno svetlo. Mozes nekoliko puta da prodjes dobro, ali nemoj zato misliti da si bezbedan.
Artan je jedini lek koji nisam probala tokom eksperimentisanja u srednjoj skoli, jer sam znala kako su neki prosli...
Korisnikov avatar
By Mars
Ovde se samo ja nisam drogirao niti se sada drogiram.
Korisnikov avatar
By Incubus
Koristio sam artane krajem osnovne škole, nekad artane a nekad akinetone, šta da kažem osim da sam znao da krenem kući i odem u totalno drugo naselje ili da se plafon spuštao da me zdrobi. Tabletomanija je zajebana stvar.
Korisnikov avatar
By HPLC
Adderall

http://en.wikipedia.org/wiki/Adderall

Wiki citiram:

"Adderall is reportedly widely used as a "study drug" at many universities. Adderall is reported to help focus energy and concentration to a much higher level than normal. It enables the user to focus and stay awake.[37] Stories of students writing papers continuously for an unusually long time, or "cramming" all night for an exam with no loss of energy or concentration are common. William Frankenberger, a psychology professor at the University of Wisconsin- Eau Claire, led a study at the university in 2004 that reported 14% of the campus had used some form of ADHD drug, including Adderall.[37] College campuses known to be highly competitive or have a high rate of binge drinking had up to 25% of students who misused an ADHD medication within one year, a survey of students at 119 colleges across the country concluded.[37]"
By vademecum
Uzimati neuroleptike i rizikovati extrapiramidalni sindrom??????
Ljjudi Vi ste zaista narkomani jer vam mozak nije u funkciji!!!!
Korisnikov avatar
By Blady
Vec sam napisala, da se nisam cvakala artanima.. ali znam ljude koji jesu..
btw tek sada vidim da je confinati banovan :lol:
By danimirbl
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=905585#p905585]Zoe napisao:[/url]Artan je nesto najuzasnije i najbezveznije sto se moze zloupotrebljavati-nabija telesnu temperaturu, kod zdravog coveka (inace se koristi kod shisophrenika) dovodi do pomeranja u mozgu te se zdrav covek dovodi u priblizno stanje kakvo ima shisophrenik..........Puno govori, nicega se ne seca po defaultu, najcesce ima halucinacije, ili osecaj da je "nesto promaklo" ili "protrcalo" pored nogu, neka senka recimo, dalje...pri pogledu na tudja lica, ona se mogu videti kako se "otapaju" i izoblicavaju.....naravno, svi crveni i dehidrirani....cesto dolazi i do takvih halucinacija da je osoba u stanju satima da razgovara sa nekim ko uopste nije prisutan, a ona ga "vidi", ili da posmatrajuci bilo sta-plafon, zid, pod, vidi takve neverovatne figure i oblike koji se krecu, okrecu, pomeraju, igraju.....nekada znaju da budu neverovatno lepi.
Znam coveka koji je "igrao fliper" pogledom; zaista je video lopticu a lezao je na krevetu. Takodje se desava da osoba (ali ako duze vreme uzima i vece kolicine) pocinje da govori nekim novim jezikom, za vecinu potpuno nerazumljivim, jezikom koji ne lici ni na jedan koji postoji. Kasnije se osoba ni toga ne seca i ne zna sta je govorila.............(sto je, inace, klinicka slika kod gotovo svih shisophrenika)....
Mnogo toga o Artanu moze da se kaze. Svako ga dozivljava individualno, ali ipak postoje i mnoge zajednicke crte.
Malo slabiji njegov "parnjak" je Akineton.

Ne preporucujem, u svakom slucaju.

Ako te jos nesto interesuje, pitaj. :psiholog:

Ima mnogo istine u svemu sto si napisao,medjutim nsi napisao koliko i od koliko mg je tvoj prijatelj ,a mozda i ti ste uzimali Artane.Za pocetak je dovljno dva kako smo ga zvali velika od 5mg,ja sam vremenom poecao na tri,medjutim uz istina velike kolicine na pocetku vina sjecam se crnog slatkastog okusa royal NAVIP BG,kod kuce uz muziku popijem litar i pol,ako smo dvoijaca tri litra,e onda ide problem u gradu dalje nastavljamo,samo sa losijom kvalitetom Matan je bbio taj kog smo kupovali uz vracanje boce bio je skoro dzabe.Kasnije smo pili i pivo,medjutim toliko smo se preko artana navukli na alkohol da smo morali poceti piti zestu,votka je uglavnom bila,ali i konjak Badelov je bio dobar.Nije artan za svakog neko se boji artana i ne bi ga uzeo ni zasto,neko se izgubi od jednog artana.Medjutim nekako to je djecija ili omladinska droga,preko jednog ovisnika koji nije vise medju zivima rekao mi je sto treba reci da bi dobio artane kod psihhica,dao i akineton koji je sranje slican ali govno,i nekako samo akon mjesec dana nestalo akinetona u jugi,i dobbijem ja parkopan to je isto,medjutim napisala mi od 2mg,ja odem kod svog ljekara on napise recept dva recepta sa brojem protokola i u apoteci uz licnu karu potpis dobijes artane ja napravim krug dem na kafu i vratim se kaze nema od 2 samo od 5 imaju bio sam u tri apoteke.Ali navadio se ja svaki 20 dana eto mene,a napisala mi da pijem 2 dnevno od 2mg.Nista doktor nije kuzio i primao sam ja cini mi se tri godine kad sam morao u tadasnju JNA i prestalo je sve kad sam se vratio.uzimao sam ali nije to vise bilo to
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!