Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by MarsNisam ni ja.
Ovde se samo ja nisam drogirao niti se sada drogiram.
Originally posted by MarsTo sam i ja hteo da kazem.
Originally posted by AnhedonieMe too.
Originally posted by MarsTo sam i ja hteo da kazem.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=905585#p905585]Zoe napisao:[/url]Artan je nesto najuzasnije i najbezveznije sto se moze zloupotrebljavati-nabija telesnu temperaturu, kod zdravog coveka (inace se koristi kod shisophrenika) dovodi do pomeranja u mozgu te se zdrav covek dovodi u priblizno stanje kakvo ima shisophrenik..........Puno govori, nicega se ne seca po defaultu, najcesce ima halucinacije, ili osecaj da je "nesto promaklo" ili "protrcalo" pored nogu, neka senka recimo, dalje...pri pogledu na tudja lica, ona se mogu videti kako se "otapaju" i izoblicavaju.....naravno, svi crveni i dehidrirani....cesto dolazi i do takvih halucinacija da je osoba u stanju satima da razgovara sa nekim ko uopste nije prisutan, a ona ga "vidi", ili da posmatrajuci bilo sta-plafon, zid, pod, vidi takve neverovatne figure i oblike koji se krecu, okrecu, pomeraju, igraju.....nekada znaju da budu neverovatno lepi.
Znam coveka koji je "igrao fliper" pogledom; zaista je video lopticu a lezao je na krevetu. Takodje se desava da osoba (ali ako duze vreme uzima i vece kolicine) pocinje da govori nekim novim jezikom, za vecinu potpuno nerazumljivim, jezikom koji ne lici ni na jedan koji postoji. Kasnije se osoba ni toga ne seca i ne zna sta je govorila.............(sto je, inace, klinicka slika kod gotovo svih shisophrenika)....
Mnogo toga o Artanu moze da se kaze. Svako ga dozivljava individualno, ali ipak postoje i mnoge zajednicke crte.
Malo slabiji njegov "parnjak" je Akineton.
Ne preporucujem, u svakom slucaju.
Ako te jos nesto interesuje, pitaj.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!