Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By taurus
ko ce kome ako nece svoj svome :smeh: kad Srbi polude:down:
Korisnikov avatar
By HARP
A, na kraju teksta:

Čudesni mineralni dodatak
Najjači prirodni ubica virusa, bakterija parazita i gljivica, leči sve bolesti!

:lol:
Korisnikov avatar
By nsc
mms leci sve od suljeva do zuljeva
Korisnikov avatar
By Srklet
Kumstvo se smatra najjačim duhovnim srodstvom u srpskom narodu
:pucaodsmeha:

duhovno srodstvo?! :lol:
Korisnikov avatar
By bu
ahahah strasno..danas cutanje kosta
Korisnikov avatar
By Anhedonie
"Inspektori su nekoliko dana bili u šoku od eksplicitnih scena seksa između kumova "

:krezavi:
Korisnikov avatar
By KiWi
Stvarno je nisko ucenjivati nekog tako ...

Ali članak je živa smejurija ... ajde što ga je kresnuo nema veze, što ga ucenjuje ni to ... nego što je prešao preko granicu kumskih odnosa! to je svetinja ! :lol:
Korisnikov avatar
By mish_beli
Kumstvo se smatra najjačim duhovnim srodstvom u srpskom narodu, pa je običaj da između sebe ne stupaju u brakove, pogotovo ako su te veze ojačali krštenjem dece. U tom slučaju, po pravilima pravoslavne crkve, u naredne četiri generacije nije dozvoljeno venčavanje njihovih potomaka. Ukoliko prekrše ova pravila, crkva to smatra rodoskrnavljenjem. Prema jednoj narodnoj pesmi, jedan od tri najveća greha je izvesti kuma na sud.

ahahahahahhahahahahahahha
Korisnikov avatar
By erkondisn
da, meni je ovo mozda cak jaci dio od same glavne teme :)
Korisnikov avatar
By Loni
Ćutanje zaista nema cenu.

Sećam se da je neki tip platio babu s kojom je živeo samo da ne spominje neke informacije kad dođe neko njemu važno žensko društvo.

Baba je izdržala 2 sata, a onda priznala: Nema tih para. Ja sam ćutala, ćutala, al' više ne mogu.
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Anhedonie

"Inspektori su nekoliko dana bili u šoku od eksplicitnih scena seksa između kumova "

To je i meni zapalo za oko. Bas 'tedoh da citiram.

Ne znam sta im to znaci. Pogledali su snimak, shokirali se, otisli kuci, vratili se sutradan na posao i ponovo bili shokirani i tako dalje?

SSTT*: Tipicno za Alo. Samo, taj 29-godisnjak je isao bas daleko da bi dobio svojih 15k, sto se na kraju i nije desilo. Bizarno.

* sto se tice teme; srpskije je od "OT"; moze se koristiti i AOT (a o temi), DSVNT (da se vratimo na temu), NNT (nazad na temu)...
Korisnikov avatar
By Loni
E a da se zaustavio na cifri od samo 5 000 evra svega toga ne bi bilo, nit bi kumašin ošo do polisa.
Budala!
Korisnikov avatar
By jukie
Baš me zanima kako izgleda taj 70-godišnjak koji se tako ubija od seksa da se inspektori onesvešćuju
:uplasen:
By Glasnik
Alo nisu novine i ono što se tamo nalazi nisu informacije te stoga nemam nameru da komentarišem. -.-
Korisnikov avatar
By Burak
Stvarno taj Alo treba spaliti sa sve "urednicima", "novinarima" i čistačicama koji za to smeće rade. :giljotina:
Korisnikov avatar
By HARP
Svega ovoga ne bi bilo da je Pera odmah otišao u policiju :nokti:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by jukie

Baš me zanima kako izgleda taj 70-godišnjak koji se tako ubija od seksa da se inspektori onesvešćuju

Da.I koliko su eksplicitne scena seksa,kad je i matorom pozlilo:lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by bothways
Originally posted by Anhedonie

To je i meni zapalo za oko. Bas 'tedoh da citiram.

Ne znam sta im to znaci. Pogledali su snimak, shokirali se, otisli kuci, vratili se sutradan na posao i ponovo bili shokirani i tako dalje?

SSTT*: Tipicno za Alo. Samo, taj 29-godisnjak je isao bas daleko da bi dobio svojih 15k, sto se na kraju i nije desilo. Bizarno.

* sto se tice teme; srpskije je od "OT"; moze se koristiti i AOT (a o temi), DSVNT (da se vratimo na temu), NNT (nazad na temu)...
ma oni nekoliko dana gledali stalno, svideo im osecaj shoka :awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gadno, u svakom smislu.

Inače ne razumem zašto se spominje rodoskrnavljenje, kada nije u pitanju venčanje kumova već trpanje u guzu van crkvene institucije braka :awesome:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Tungi
Originally posted by jukie
Da.I koliko su eksplicitne scena seksa,kad je i matorom pozlilo:lol:
Verovatno mu je bilo neprijatno što inspektori toliko dašću i pogledavaju u njega
:iskolacen:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Dirrty

Gadno, u svakom smislu.

Inače ne razumem zašto se spominje rodoskrnavljenje, kada nije u pitanju venčanje kumova već trpanje u guzu van crkvene institucije braka :awesome:
Pa zato sto nisu monasi. Da jesu bili, trpanje bi blo u redu. :wundy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!