Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Lonii veliki marketing,nije vazno sta se pishe vec da se pishe:krezavi:
A od kuma... qrac!
Originally posted by AnhedonieNeko kaže u šoku, neko u ekstazi ... kome verovati.
"Inspektori su nekoliko dana bili u šoku od eksplicitnih scena seksa između kumova "
![]()
Originally posted by AnhedonieTo je i meni zapalo za oko. Bas 'tedoh da citiram.
"Inspektori su nekoliko dana bili u šoku od eksplicitnih scena seksa između kumova "
![]()
Originally posted by Anhedonie
![]()
Originally posted by Popeye
drkali murkani...
Originally posted by jukie
Baš me zanima kako izgleda taj 70-godišnjak koji se tako ubija od seksa da se inspektori onesvešćuju
![]()
Originally posted by bothwaysma oni nekoliko dana gledali stalno, svideo im osecaj shoka
Originally posted by AnhedonieTo je i meni zapalo za oko. Bas 'tedoh da citiram.
![]()
Ne znam sta im to znaci. Pogledali su snimak, shokirali se, otisli kuci, vratili se sutradan na posao i ponovo bili shokirani i tako dalje?
SSTT*: Tipicno za Alo. Samo, taj 29-godisnjak je isao bas daleko da bi dobio svojih 15k, sto se na kraju i nije desilo. Bizarno.
* sto se tice teme; srpskije je od "OT"; moze se koristiti i AOT (a o temi), DSVNT (da se vratimo na temu), NNT (nazad na temu)...
Originally posted by TungiVerovatno mu je bilo neprijatno što inspektori toliko dašću i pogledavaju u njega
Originally posted by jukieDa.I koliko su eksplicitne scena seksa,kad je i matorom pozlilo:lol:
Baš me zanima kako izgleda taj 70-godišnjak koji se tako ubija od seksa da se inspektori onesvešćuju
![]()
Originally posted by DirrtyPa zato sto nisu monasi. Da jesu bili, trpanje bi blo u redu.
Gadno, u svakom smislu.
Inače ne razumem zašto se spominje rodoskrnavljenje, kada nije u pitanju venčanje kumova već trpanje u guzu van crkvene institucije braka![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!