Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
meni je zaista smesna reakcija tog deteta na ovu fotografiju...moja drugarica je slicno reagovala na istu, samo bez plakanja. Sta cu, nasmejava me ovako nesto
By Glasnik
Situacija tragikomična.

Setim se odmah kad je Želimir Žilnik na tribini pričao o tome šta se desilo na premijeri njegovog filma Marble Ass. Za one koji ne znaju, film govori o transvestitima i njihovom životu u Beogradu '90-ih. Premijera u Sava Centru. 3-4 hiljade ljudi. Po završetku filma, kad su svi koji su radili film izašli na scenu neki iz publike su počeli da viču kako je sve to izmišljeno, kako to u Beogradu ne postoji itd. Onda je Želimir uzeo mikrofon i pozvao sve LGBT osobe da dođu na scenu. U tom trenutku 300 - 400 ljudi je jurnulo na scenu i počelo da maše ostatku SC. :D :lol:

Ne znam da li je potrebno išta komentarisati više. :peace:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Glasnik88
...Ne znam da li je potrebno išta komentarisati više. :peace:
Apsolutno nije potrebno, sve je jasno i lepo rečeno.
Ali, poznavajući blagoglagoljivost naroda koji se ovde okuplja, biće tu još komentara, joštekako.
:yes:
Bez dileme.
:nono:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
aj vi sto posmatrate s distance, ja sam jos u srednjoj

jes' da nemam nekih teskih debila u okruzenju, ali vecina je homofobicna

jbt dozivela sam da jedina branim gejOve dok mi profesorka nije zabranila da pricam.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Glasnik88

Situacija tragikomična.

Setim se odmah kad je Želimir Žilnik na tribini pričao o tome šta se desilo na premijeri njegovog filma Marble Ass. Za one koji ne znaju, film govori o transvestitima i njihovom životu u Beogradu '90-ih. Premijera u Sava Centru. 3-4 hiljade ljudi. Po završetku filma, kad su svi koji su radili film izašli na scenu neki iz publike su počeli da viču kako je sve to izmišljeno, kako to u Beogradu ne postoji itd. Onda je Želimir uzeo mikrofon i pozvao sve LGBT osobe da dođu na scenu. U tom trenutku 300 - 400 ljudi je jurnulo na scenu i počelo da maše ostatku SC. :D :lol:

Ne znam da li je potrebno išta komentarisati više. :peace:
Nisam znala za to, super!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by simarrgL*

jbt dozivela sam da jedina branim gejOve dok mi profesorka nije zabranila da pricam.
:mazi:

A ta profesorka je uzas... da ti zabrani ta pricas, strasno! :vatrica:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Dina

:mazi:

ma.. zabranila mi je posto sam pokvarila koncepciju casa
trebalo je da drug i ja zadamo temu, zauzmemo stavove (pro & con) i onda da podsticemo diskusiju pitanjima (cas engleskog)
al posto diskusije nije bilo, tj svi su bili protiv ili cutali, ja nisam mogla samo da stojim i slusam..
ljudi nemaju osecaja, tj ne kapiraju da lgbt ljudi nisu 'neki tamo', vec medju njima

btw, javila se devojka koja mi je spopadala drugaricu, kasnije su se i kresnule, i dala onaj 'u 4 zida' govor :doh:

kad sam rekla nesto u fazonu 'zamislite da ne mozete da poljubite voljenu osobu u javnosti, itd' jedna devojka je rekla 'ali mi smo normalni' :barf:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Nikodim
Inače, da napomenem da su među prvim učestvovali đaci iz Drvnoprerađivačke škole,zatim iz GSP škole. Ako to ima veze... ;)
Ima veze toliko što odgovara onoj rečenici „Profesori iz jedne srednje škole su nam rekli ’naša deca nisu za tribinu jer nisu dovoljno pametna’. "
pošto znam ko se od mojih bivših đaka upisao u te dve škole, ta rečenica je tačna
Tj. verovatno postoji jedno od pet odeljenja koje je neki smer gde idu pametnija deca, ali za ove moje je školski psiholog bila nesrećna što su imali par poena viška na IQ testu pa nije mogla da ih pošalje u specijalno odeljenje (inače pri istoj školi, tako da njoj ni iz džepa ni u džep, opet bi radila sa njima)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by (Hilbert)

Eh, malo je protivrecno, ali ne bih imao ni trunku tolerancije prema tom
zivom bicu bas zbog njene netolerancije. Mlatio bih je do kraja zivota pre svakog
obroka zbog ove recenice - "Ova tema je sada aktuelna samo da bi se skrenula pažnja sa otcepljenja Kosova".
A Kosovo se otcepilo pre nego što se ona rodila:hvala:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dina
Ja mislim da je profesorka u pravu :D
posle dođe inspekcija pa je ispituje što su joj učenicu na času ubili majmuni iz rođenog odeljenja, ili se ispostavi da su je posle časa ubili na hodniku zato što je profesorka nije sprečila pa su se baš jako iznervirali
nije mudro čačkati mečku
Korisnikov avatar
By Dina
Jukie,
ne plasi Simarrgl, objasnila je profesorkine razloge...

Simarrgl,
to sto si rekla donekle "opravdava" profesorku... mada taj razred u kome svi isto misle i nisi dobila nikakvu podrsku c c c... Bar je ta lezbejka mogla da te podrzi ali nista ni od nje... Tebi ostaje za secanje da si izrazavala svoje misljenje pa makar i protiv svih ili to sto si bila dovoljno jaka da govoris protiv svih mozda treba da te dodatno ohrabri :)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
@Jukie - ja sam bila ta koja je šizela i pizdela i cičala posle časa :lol:

btw ja sam u gimnaziji, mi se ne bijemo na hodnicima :lol:

(šta pevaju huligani u gimnaziji? -sestro pokaži tangens)

@Dina - budem tako malo ponosna na sebe kad se setim tog događaja, ne smatram sebe hrabrom pa mi dođe kao nekakav boost

e, al strašno je kako gomila povuče.. devojka koja mi je jedno godinu dana pre rekla kako ona ne bi imala problem kad bih joj npr. ja rekla da sam gej je na tom času potezala bibliju

što je najveća fora, dosta ljudi u odeljenju misli da sam lezbejka (lol a ja nisam :giggle: ) i opet su govorili te ružne stvari

i profesorka je na kraju izrazila svoj stav, koji nije bio pozitivan, umesto da lepo ćuti
Korisnikov avatar
By simarrgL*
inače, ta devojka koja mi je spopala drugaricu je takva ormaruša da mi dođe da primenim Popaj-tretman na njoj :lol:
Korisnikov avatar
By Dina

...
@Dina - budem tako malo ponosna na sebe kad se setim tog događaja, ne smatram sebe hrabrom pa mi dođe kao nekakav boost

e, al strašno je kako gomila povuče.. devojka koja mi je jedno godinu dana pre rekla kako ona ne bi imala problem kad bih joj npr. ja rekla da sam gej je na tom času potezala bibliju

što je najveća fora, dosta ljudi u odeljenju misli da sam lezbejka (lol a ja nisam :giggle: ) i opet su govorili te ružne stvari

i profesorka je na kraju izrazila svoj stav, koji nije bio pozitivan, umesto da lepo ćuti
U tome sto nabrajas vidi se kakvi su sve ljudi i to je neko iskustvo... No opet samo mogu da mislim da ce ti to doneti snagu kad god se setis.

Ja sam tako ustala jednom protiv celog razreda, pa su me neki i podrzali, ali uglavnom bili protiv. Ali trebalo je imati hrabrosti ustati kad masa govori nesto drugo i u tim godinama (imala sam 16). Nije se radilo o lgbt pitanju, no sam povod i nije toliko vazan... I sad ja sam u ovom trenutku mnogo godina iza tog trenutka, i mnogo cega se ne secam iz tog doba, a eto toga se secam. Tako da mislim da ce nekako tako biti i kod tebe :)
Korisnikov avatar
By Ferdie
Mislim, nema tu šta da se priča...Naša zemlja sve više postaje fašistička zemlja...

I zašto se uglavnom misli da su gejevi slabašna, nemoćna bića koja ne mogu fizički da se odbrane?

Dovela bi im ja geja...I to onog gladijatorskog sa lancima...Da ih veže za radijator i mlati dok im ne izbaci takvo razmišljanje iz glave... :vezan: :tuc:

Uh, kako bi ih tukla...
Korisnikov avatar
By Hys.
I onda ja istripujem da su mladje generacije naprednije od moje, a ja nisam cula H od homofobije kad sam se jos onomad 95 autovala drugarima, pa opet 2009 na (deseto)godisnjici mature celom odeljenju.
Mislim da je blizina lezbejske kafane i drugarica koja je odjednom imala veliku zelju da je poseti ( :lol: ) svakako delovala motivisice.
Korisnikov avatar
By little_boy
Baš mi je g. Kuzminović o ovome govorio prilikom našeg poslednjeg vidjenja. Naime, nismo se videli dugo i kada smo se našli, on je sa takvim utiskom govorio o ovom dogadjaju...
Zaista, čemu se nadati i kakvoj se "svetlijoj" budućnosti nadati, kada su oni koji treba da je izgrade ovakvi...

Kuzminović je inače jedan jako opušten lik koga je jako teško potresti, ali taj razgovor sa ovom decom mu je zaista bio užasno iskustvo.
Korisnikov avatar
By Mars
Nadam se da će da gostuje u Peščaniku posle pauze.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!