Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Glasnik88Apsolutno nije potrebno, sve je jasno i lepo rečeno.
...Ne znam da li je potrebno išta komentarisati više.![]()
Originally posted by Glasnik88Nisam znala za to, super!
Situacija tragikomična.
Setim se odmah kad je Želimir Žilnik na tribini pričao o tome šta se desilo na premijeri njegovog filma Marble Ass. Za one koji ne znaju, film govori o transvestitima i njihovom životu u Beogradu '90-ih. Premijera u Sava Centru. 3-4 hiljade ljudi. Po završetku filma, kad su svi koji su radili film izašli na scenu neki iz publike su počeli da viču kako je sve to izmišljeno, kako to u Beogradu ne postoji itd. Onda je Želimir uzeo mikrofon i pozvao sve LGBT osobe da dođu na scenu. U tom trenutku 300 - 400 ljudi je jurnulo na scenu i počelo da maše ostatku SC.![]()
![]()
Ne znam da li je potrebno išta komentarisati više.![]()
Originally posted by simarrgL*
aj vi sto posmatrate s distance, ja sam jos u srednjoj
jes' da nemam nekih teskih debila u okruzenju, ali vecina je homofobicna
jbt dozivela sam da jedina branim gejOve dok mi profesorka nije zabranila da pricam.
Originally posted by DinaDina, izvoli link. http://www.youtube.com/watch?v=AHvb_IlNC8o Ima snimak 2 dela. Celo Želimirovo izlaganje na tribini povodom filmskog festivala Merlinka. Tu negde se nalazi i ova priča. Uživaj.
Nisam znala za to, super!
Originally posted by Dinama.. zabranila mi je posto sam pokvarila koncepciju casa
aj vi sto posmatrate s distance, ja sam jos u srednjoj
jes' da nemam nekih teskih debila u okruzenju, ali vecina je homofobicna
jbt dozivela sam da jedina branim gejOve dok mi profesorka nije zabranila da pricam.
![]()
A ta profesorka je uzas... da ti zabrani ta pricas, strasno!![]()
Originally posted by NikodimIma veze toliko što odgovara onoj rečenici „Profesori iz jedne srednje škole su nam rekli ’naša deca nisu za tribinu jer nisu dovoljno pametna’. "
Inače, da napomenem da su među prvim učestvovali đaci iz Drvnoprerađivačke škole,zatim iz GSP škole. Ako to ima veze...![]()
Originally posted by (Hilbert)A Kosovo se otcepilo pre nego što se ona rodila:hvala:
Eh, malo je protivrecno, ali ne bih imao ni trunku tolerancije prema tom
zivom bicu bas zbog njene netolerancije. Mlatio bih je do kraja zivota pre svakog
obroka zbog ove recenice - "Ova tema je sada aktuelna samo da bi se skrenula pažnja sa otcepljenja Kosova".
Originally posted by DinaJa mislim da je profesorka u pravu
A ta profesorka je uzas... da ti zabrani ta pricas, strasno!![]()
Originally posted by Marsnaravno da je gvozdje bilo teze:lol:
Gvožđe bilo teže, a?
![]()
inače, ta devojka koja mi je spopala drugaricu je takva ormaruša da mi dođe da primenim Popaj-tretman na njoj![]()
Originally posted by simarrgL*U tome sto nabrajas vidi se kakvi su sve ljudi i to je neko iskustvo... No opet samo mogu da mislim da ce ti to doneti snagu kad god se setis.
...
@Dina - budem tako malo ponosna na sebe kad se setim tog događaja, ne smatram sebe hrabrom pa mi dođe kao nekakav boost
e, al strašno je kako gomila povuče.. devojka koja mi je jedno godinu dana pre rekla kako ona ne bi imala problem kad bih joj npr. ja rekla da sam gej je na tom času potezala bibliju
što je najveća fora, dosta ljudi u odeljenju misli da sam lezbejka (lol a ja nisam) i opet su govorili te ružne stvari
i profesorka je na kraju izrazila svoj stav, koji nije bio pozitivan, umesto da lepo ćuti
Originally posted by MarsVerujem da hoće.
Nadam se da će da gostuje u Peščaniku posle pauze.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!