Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Popeye
basically, ljudima koji nemaju filmskog ukusa je 'black swan' super, dok onima koji imaju baš i ne. vjerujem da ce se u prvoj skupini naci i dovoljno njih koji ce ga opisati kao bolestan film.
Originally posted by Popeye
'black swan' je film o umjetnickoj kreaciji za ljude koji o istoj pojma nemaju, pa se onda mogu odusevljavati takvim hipertrofiranim bezvezarijama. no da ima camp potencijala, ima.![]()
Originally posted by poisonizgleda da o logici pojma nemam, ako je to logican zakljucak.
zar nije logican zakljucak da sebe smatra nekom vrstom umetnika....ili ajd' da uprostim osobe koja ima pojma o 'umjetnickoj kreaciji'???
Originally posted by KittrieJedan od razloga zašto ne valja film. Identifikacija je praktično nemoguća, kad je glavni lik "udaren u vugla".
no, osecam se malo silovano, od samog pocetka mi je nametnuto da sve prozivljavam kroz nju,
sto je jebeno tesko obzirom da je psihoticna
Originally posted by KittrieNeophodna? Naprotiv, identifikacija samo smeta doživljaju.
a sto je identifikacija neophodna za to da film bude dobar? kako onda snimiti film gde glavni lik nije lud? i ko kaze da i ja nisam luda? jel govoris o nametnutoj perspektivi koju spomenuh ili?
i da, mi uopste nismo provalili da je ona beth vinona r.
Originally posted by dharmoxM? Ovo prvi put čujem.
Neophodna? Naprotiv, identifikacija samo smeta doživljaju.
Originally posted by dharmox
Vinona je sjajno odigrala, ali film je tako posložen da je sve podređeno Portmanovoj.
Originally posted by Dzelajza Rouzhmm, slazem se.
Identifikacija u smislu saosećanja i saživljavanja sa likom. A nisam baš primetila tragove "fau" efekta u rediteljskoj nameri i glumačkoj izvedbi. Niti tendenciju da se kod gledalaca izazove kritička distanca prema liku Nine. Naprotiv. Iako je ovo "naprotiv" neuspelo.
Originally posted by Dzelajza Rouzja sam uspela da se saživim sa likom Nine. e sad, skupite se znalci da psihoanalizirate mene, bilo bi mi zabavno to da čitam.
M? Ovo prvi put čujem.
Identifikacija u smislu saosećanja i saživljavanja sa likom.
Originally posted by Tungi
Nikako.
Mozes jedino rame uz rame sa Milom Kunis:D
Originally posted by Dzelajza RouzŠto je još smešnije ako je neko gledao film After Sex (2007)Originally posted by Tungi
Nikako.
Mozes jedino rame uz rame sa Milom Kunis:D![]()
Već je neko odvalio foru Mila Kunilingus.![]()
Originally posted by Tungiu brate,sestro,the crucible je njen biser. Riba je napor za gledanje. Ona je jedna od onih ciji glumacki raspon odgovara samo jednom karakteru,besnoj lujki. Ali ovde nije iznela taj bes. A i sta ocekivati od uloge koja je i nasavljena da bi je vratila u velikom svetlu. Vinona je nesto poput s.stimca-popularna a zasto,niko ne zna.
Originally posted by dharmox
Vinona je sjajno odigrala, ali film je tako posložen da je sve podređeno Portmanovoj.
Uh,ja se ne bih slozio s tim.Winona nikad goru ulogu nije imala i nikad losije ju je nije iznela.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!