Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Dear Lucy
mislim da je do noge
Originally posted by ElenaMa zasto? Lepo reci u ovoj, ako vec zlojeb Nikolic nikada nije odgovarao ni za govor mrznje ni za atentat na Djindjica, nista se ni tebi ne moze desiti. Ovo je Srbija.
mislim da je do noge
Sad bih rekla nešto oko tih bolova u nozi ali nekako mislim da je prikladnije za onu politički nekorektnu temu![]()
Originally posted by SimorZapravo, u prvom postu si sam dao odgovor.
pitam se zašto je predsednik pomenuo u svom govoru Evroviziju i pobedu tenisera (zaista, to jesu najveći uspesi DS vladavine; ostalih uspeha i nije bilo) ali nije pomenuo održanu Paradu ponosa?
Originally posted by WilhelminaMa ne mislim da može bilo šta da mi se desi nego nekako ne vidim sebe da dajem izjave u stilu Nikolića ... jeste da mi je palo napamet ali bilo bi mi krivo da se sprdam tako (a i nekulturno je). Nije Tadić kriv što je budala
Originally posted by ElenaMa zasto? Lepo reci u ovoj, ako vec zlojeb Nikolic nikada nije odgovarao ni za govor mrznje ni za atentat na Djindjica, nista se ni tebi ne moze desiti. Ovo je Srbija.
mislim da je do noge
Sad bih rekla nešto oko tih bolova u nozi ali nekako mislim da je prikladnije za onu politički nekorektnu temu![]()
Originally posted by WilhelminaI ja se nadam da će biti tako. Sa Draganom Đilasom su pokazali da znaju da iznenade - taman kada pomislite da je DS izbacila sve one najgore na svoje čelo i da gorih od njih nema (naravno, sve ono što vredi u DS, a takvih procentualno ima verovatno više nego u drugim strankama, marginalizovano je i u zapećku i služi za čuvanje stare slave) oni dokažu da nije tako: pojavi se Dragan Đilas.
Djilas ce DS da kosta narednih izbora
Originally posted by Vel boyPa nema sad smisla da ti kačim celu listu ... imam za puno ljudi, nevezano od stranaka, uglavnom za one za koje znam ili barem slutim da su normalni. Eto npr. Maja. Isto tako onih koje ne podnosim ima po svim opcijama ... počev od Vučića (večiti broj jedan) preko Šarovića (koji će mi uskoro izbiti na čelo liste omraženih) pa do onog Milivojevića iz DS :pilence
hm. to je novo otkrice o tebi. zanimljivo.
a, smem li te upitati onda- za kog onda od srpskih politichara imash lepsha mishljenje i zelje?![]()
Originally posted by ElenaDjilas je politicka buba-svaba, upravo zato sto se gradjani Beograda, pa i Srbije, postave u takvu situaciju da izmedju dva zla moraju da biraju ne manje, nego ono koje mozda nece unistiti apsolutno sve.
Meni je on lično odvratan ali ako bude izbor on ili Vučić - glasam za Đilasa pa neka ide život. Ako ništa barem će dići onaj most, doduše tri puta skuplji nego što bi trebalo ali Vučić ni to ne bi umeo/hteo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!