Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Zašto večni predsednik DS i Srbije nije pomenuo Paradu ponosa?

Nije hteo da uznemiri Dragana Drvoseka Đilasa pošto ovaj tako uznemiren ne bi mogao da nastavi da seče platane, uništava Zvezdarsku šumu i uteruje dugove Infostanu (za neupućene, Infostan je objedinjena naplata usluga koja je u svetu poznata pod naz
8
22%
Uplašio se da ga prisutni Dragan Marković Palma više neće voditi na kik-boks manifestacije u Jagodini
6
17%
Nije bio dovoljno koncentrisan pošto je održao govor na jednoj nozi
1
3%
Smatrao je da Demokratska stranka kao članica Socijalističke internacionale ne treba da se bavi LGBT pravima jer ista nisu u fokusu partija na levom političkom krilu
Nema glasova
0%
Uplašio se da mu Kopicl ne otpeva "Retko te viđam sa devojkama"
7
19%
Uplašio se da mu Kopicl ne otpeva "Retko te viđam sa devojkama"
7
19%
Ne mogu da odgovorim na ovo pitanje jer sam još uvek pod stresom obzirom da je trka za predsednika stranke bila do kraja neizvesna
7
19%
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja polako shvatam koliko nemam pojma o politici. :shrug:

/spam
Korisnikov avatar
By Vel boy
a, znam da bi ti...... tatko Toma grobar je ostavio gene u tebi..... :hekla:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Elena
Originally posted by Dear Lucy

mislim da je do noge

Sad bih rekla nešto oko tih bolova u nozi ali nekako mislim da je prikladnije za onu politički nekorektnu temu :sekirica:
Ma zasto? Lepo reci u ovoj, ako vec zlojeb Nikolic nikada nije odgovarao ni za govor mrznje ni za atentat na Djindjica, nista se ni tebi ne moze desiti. Ovo je Srbija.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Simor

pitam se zašto je predsednik pomenuo u svom govoru Evroviziju i pobedu tenisera (zaista, to jesu najveći uspesi DS vladavine; ostalih uspeha i nije bilo) ali nije pomenuo održanu Paradu ponosa?
Zapravo, u prvom postu si sam dao odgovor.
Da, Djilas je jebeno retardiran i da, Djilas ce DS da kosta narednih izbora. On je za svojeg gradonacelnikovanja nakrckao toliko blamova, da je to nenormalno. A ja se nadam da Beogradjani nisu bas tolika stoka, pa da i nakon svega toga glasaju istog idiota ili idiote koji ce njega staviti na to mesto (da se podsetimo... Romi za vreme Univerzijade, jedno cetiri-pet paljevina i rusenja o razlicitim iventima, platani, ubistvo Brisa Tatona, obracuni navijaca i bandi, a bogme i zabrana muzike posle 22h).
Tako da... mislim da je Parada izostavljena ne zbog Parade kao takve (da je odrzana bez incidenata itekako bi tata Boris trubio o tome) vec zato sto je to jos jedna prilika o kojoj se najpopularniji podpredsednik pokazao kao budala.
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by Dear Lucy

mislim da je do noge

Sad bih rekla nešto oko tih bolova u nozi ali nekako mislim da je prikladnije za onu politički nekorektnu temu :sekirica:
Ma zasto? Lepo reci u ovoj, ako vec zlojeb Nikolic nikada nije odgovarao ni za govor mrznje ni za atentat na Djindjica, nista se ni tebi ne moze desiti. Ovo je Srbija.
Ma ne mislim da može bilo šta da mi se desi nego nekako ne vidim sebe da dajem izjave u stilu Nikolića ... jeste da mi je palo napamet ali bilo bi mi krivo da se sprdam tako (a i nekulturno je). Nije Tadić kriv što je budala :vatroslava:

P.S. Da Nikolić hramlje verovatno ne bih osećala ni tu poslednju trunku samilosti ali on je drugo ... njemu bih i lično prebila nogu samo da se ukaže prilika :nunchake:
Korisnikov avatar
By Vel boy
hm. to je novo otkrice o tebi. zanimljivo.
a, smem li te upitati onda- za kog onda od srpskih politichara imash lepsha mishljenje i zelje? :misli:
By Simor
Originally posted by Wilhelmina

Djilas ce DS da kosta narednih izbora
I ja se nadam da će biti tako. Sa Draganom Đilasom su pokazali da znaju da iznenade - taman kada pomislite da je DS izbacila sve one najgore na svoje čelo i da gorih od njih nema (naravno, sve ono što vredi u DS, a takvih procentualno ima verovatno više nego u drugim strankama, marginalizovano je i u zapećku i služi za čuvanje stare slave) oni dokažu da nije tako: pojavi se Dragan Đilas.

Siguran sam da Beograđani nisu glupi ni zaboravni i da neće više podržati Đilasa i njegove drugare. Jer, Đilas i njegovi drugari su miljenici krupnog kapitala a takvi ipak ne čine većinu u Beogradu (iako predstavljaju značajan finansijski vetar u leđa japijevcima na srpski način u gradskim strukturama).

:zeka:
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by Vel boy

hm. to je novo otkrice o tebi. zanimljivo.
a, smem li te upitati onda- za kog onda od srpskih politichara imash lepsha mishljenje i zelje? :misli:
Pa nema sad smisla da ti kačim celu listu ... imam za puno ljudi, nevezano od stranaka, uglavnom za one za koje znam ili barem slutim da su normalni. Eto npr. Maja. Isto tako onih koje ne podnosim ima po svim opcijama ... počev od Vučića (večiti broj jedan) preko Šarovića (koji će mi uskoro izbiti na čelo liste omraženih) pa do onog Milivojevića iz DS :pilence

A Đilas je, po mom mišljenju, opasniji za DS od Jeremića. Jeremića sutra mogu da oteraju, grupa ljudi će poći za njim i nestati sa političke scene jer nemaju sredstva da se održe. A Đilas tajkun ima lovu, finansira im kampanje, da sutra ode napravio bi im gadan kuršlus. Zato će ga oni trpeti ma koliko lose privatizovao luku BG (citajte:krao) i pričao svašta protiv gejeva, platana, Roma, pasa lutalica itd. :alexis:

Meni je on lično odvratan ali ako bude izbor on ili Vučić - glasam za Đilasa pa neka ide život. Ako ništa barem će dići onaj most, doduše tri puta skuplji nego što bi trebalo ali Vučić ni to ne bi umeo/hteo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
wow, lepo si me iznenadila ovde. potpisujem sve shto si rekla tu. :sesir:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Meni je on lično odvratan ali ako bude izbor on ili Vučić - glasam za Đilasa pa neka ide život. Ako ništa barem će dići onaj most, doduše tri puta skuplji nego što bi trebalo ali Vučić ni to ne bi umeo/hteo.
Djilas je politicka buba-svaba, upravo zato sto se gradjani Beograda, pa i Srbije, postave u takvu situaciju da izmedju dva zla moraju da biraju ne manje, nego ono koje mozda nece unistiti apsolutno sve.
A ni Jeremic nije bas tako beznacajna figura, i pomalo me cudi sto izmicanje podpredsednicke foteljice nije proslo uz vise pompe i perja, jer on zastupa kosovski deo DS politke 'i Evropa i Kosovo'. Uzevsi to u obzir, mladi i odlucni Vuk the 13to prase bi se lako udomio u stranci vise nacionalnog usmerenja, pa mozda i poveo deo clanstva sa sobom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!