Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Popeyene spominjem ja nista stalno. to je bila samo moja obzervacija.. vas par .hr pojedinaca se uvek uhvatite kao pijani plota sa vasim uvredljivim komentarima. meni uopste nije jasno zasto se to tolerise, al' nije na meni da o tome odlucujem.
ne, glupi komentari su svojstveni glupim ljudima.to sto ti spominjes stalno neke hrvate je samo dokaz tvojeg nacionalizma.
![]()
Originally posted by SutekhToleriše se zato što se moderatori lože na Popajevu copy-paste erudiciju. Ne postoje Hrvat i Srbin, već normalan čovek i idiot.
ne spominjem ja nista stalno. to je bila samo moja obzervacija.. vas par .hr pojedinaca se uvek uhvatite kao pijani plota sa vasim uvredljivim komentarima. meni uopste nije jasno zasto se to tolerise, al' nije na meni da o tome odlucujem.
Originally posted by Hanskme, a gdje nestade onaj tvoj post u kojem mi velis da se napusim srpske kurcine?
Ti si budala, Popaje iako si pametan. Ali si čovek-budala.![]()
Originally posted by Vel boyda se nadopunim
p.s. istini za volju, Popaj jeste rekao u jednom postu ovde da mu je Martijev izveshtaj uverljiv
Originally posted by Popeyekme, a gdje nestade onaj tvoj post u kojem mi velis da se napusim srpske kurcine?
Originally posted by Popeyesad kvarish.
Originally posted by Vel boyda se nadopunim
p.s. istini za volju, Popaj jeste rekao u jednom postu ovde da mu je Martijev izveshtaj uverljiv![]()
uvjerljiv narativ, ali cini se da fali dokaza.![]()
Originally posted by HansNestao je jer sam shvatio da ti time mnogo dižem cenu. Ali, ako insistiraš...
Originally posted by Popeyekme, a gdje nestade onaj tvoj post u kojem mi velis da se napusim srpske kurcine?
![]()
doduse, sad znam kome se mogu obratiti ako zelim jedan srpski kurac - hašimu tačiju.![]()
Originally posted by Vel boySlazem se s tobom, ali upravo sam iz tog razloga rekao da mi se bljuje od pojedinih komentara korisnika pomenute nacionalnosti koji su pisali na ovoj temi. Nisam rekao da mi se bljuje od svih njihovih komentara, niti sam rekao da mi se bljuje od komentara svih korisnika pomenute nacionalnosti registrovanih na ovom forumu koji su pisali na drugim temama, ali ne i na ovoj.
jedna digresija, Sutekh-e. mislim da te nishta ne sprechava da tachno i precizno izreknesh koji Hrvati daju takve glupe komentare. jer, ima ovde i Hrvata koji bar uopshte nisu postovali u ovoj temi te koji, kad postuju, postuju bash fer i poshteno.
Originally posted by Popeyenije bilo kako treba.
@vel boy: ali bilo je vec nekoliko istraga i nista.
Originally posted by Vel boyc c c c... to je tek obično proganjanje...
e, sad, jedan od te dvojice jeste naveden u kritici ti, ali onaj jedan drugi...... vam valja kad mene zeza..... a neshto ga josh ne pomenuste ovde.....no, njih dvoje su ...takvi...chupavi i dlakavi... na njihove osobne nachine....,..
mode off
Originally posted by SutekhJeste stara vest. Tj. Karla Del Ponte je u svojoj knjizi pisala o slucajevima 'zute kuce'. Knjigu nisam citala, te ne znam zasto se tako dugo cekalo na istrazivanje. Ali toliko o tome da se zena ostrvila samo na Srbe.
Ovo je stara vest.. Secam se jednog novinskog clanka (doduse ne secam se u kojim novinama je izasao) u kom su pisali o ovome. Navodno su se operacije obavljale negde na severu Albanije..
Ne bi me uopste cudilo da je ovo istinito, a i obzirom sta je UCK sve radio dole, to je nekako i za ocekivati.
Zanima me kako ce se situacija dalje odvijati.
Originally posted by Hansneko zvao?
NAPUŠIŠ SE TVRDE SRPSKE KURČINE!!!!
Originally posted by HansNigde veće budale, od obrazovane budale.
Ti si budala, Popaje iako si pametan. Ali si čovek-budala.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!