Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
pa nema ovdje nikakvih 'hrvatskih komentara'. ;)
Korisnikov avatar
By Srklet
pa naravno, kad si nacionalista. :P
Korisnikov avatar
By Sutekh
pa, ako su glupi komentari svojstveni hrvatima, onda mozda cak i jesam. hvala na prosvetljenju :goran:

elem, edit:

Ovo je stara vest.. Secam se jednog novinskog clanka (doduse ne secam se u kojim novinama je izasao) u kom su pisali o ovome. Navodno su se operacije obavljale negde na severu Albanije..
Ne bi me uopste cudilo da je ovo istinito, a i obzirom sta je UCK sve radio dole, to je nekako i za ocekivati.
Zanima me kako ce se situacija dalje odvijati.
Korisnikov avatar
By Srklet
ne, glupi komentari su svojstveni glupim ljudima. :D to sto ti spominjes stalno neke hrvate je samo dokaz tvojeg nacionalizma. :)
By Hans
Ti si budala, Popaje iako si pametan. Ali si čovek-budala. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Popeye

ne, glupi komentari su svojstveni glupim ljudima. :D to sto ti spominjes stalno neke hrvate je samo dokaz tvojeg nacionalizma. :)
ne spominjem ja nista stalno. to je bila samo moja obzervacija.. vas par .hr pojedinaca se uvek uhvatite kao pijani plota sa vasim uvredljivim komentarima. meni uopste nije jasno zasto se to tolerise, al' nije na meni da o tome odlucujem.
a to sto me navlacis ovde na tanak led.. jbg popaje, to ces malo teze :snesko:
By Hans
Originally posted by Sutekh

ne spominjem ja nista stalno. to je bila samo moja obzervacija.. vas par .hr pojedinaca se uvek uhvatite kao pijani plota sa vasim uvredljivim komentarima. meni uopste nije jasno zasto se to tolerise, al' nije na meni da o tome odlucujem.
Toleriše se zato što se moderatori lože na Popajevu copy-paste erudiciju. Ne postoje Hrvat i Srbin, već normalan čovek i idiot.
Korisnikov avatar
By Vel boy
jedna digresija, Sutekh-e. mislim da te nishta ne sprechava da tachno i precizno izreknesh koji Hrvati daju takve glupe komentare. jer, ima ovde i Hrvata koji bar uopshte nisu postovali u ovoj temi te koji, kad postuju, postuju bash fer i poshteno.
sad :giggle: mode on - ali, nakon kurtarisanog albion-a, i ja se slazem da... ponekad.... zna biti... da odredjena... dva...Hrvata...bivaju... kashljuc, kashljuc....zlochesti, recimo. e, sad, jedan od te dvojice jeste naveden u kritici ti, ali onaj jedan drugi...... vam valja kad mene zeza..... a neshto ga josh ne pomenuste ovde..... :giggle: no, njih dvoje su ...takvi...chupavi i dlakavi... na njihove osobne nachine....,.. :giggle: mode off

p.s. istini za volju, Popaj jeste rekao u jednom postu ovde da mu je Martijev izveshtaj uverljiv, a i onaj drugi je fino savetovao Srbiji da istraje da procesuira zlochin zbog zlochina......
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Hans

Ti si budala, Popaje iako si pametan. Ali si čovek-budala. :lizalica:
kme, a gdje nestade onaj tvoj post u kojem mi velis da se napusim srpske kurcine? :drama:

doduse, sad znam kome se mogu obratiti ako zelim jedan srpski kurac - hašimu tačiju. :lol:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Slazem se. Ja i da hocu da budem nacionalista, to bi bilo nemoguce.. Imam toliko izmesane krvi u sebi da uopste ne bi imalo poentu :D
Btw, sto si promenio post? Bas je bio hot :D
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Vel boy

p.s. istini za volju, Popaj jeste rekao u jednom postu ovde da mu je Martijev izveshtaj uverljiv
da se nadopunim :D
uvjerljiv narativ, ali cini se da fali dokaza. :lepeza:
By Hans
kme, a gdje nestade onaj tvoj post u kojem mi velis da se napusim srpske kurcine? :drama:

doduse, sad znam kome se mogu obratiti ako zelim jedan srpski kurac - hašimu tačiju. :lol:

[/quote]
Nestao je jer sam shvatio da ti time mnogo dižem cenu. Ali, ako insistiraš...
NAPUŠIŠ SE TVRDE SRPSKE KURČINE!!!!
Korisnikov avatar
By spliff
rvatski, srbski amerikanski....
kurac je kurac
Korisnikov avatar
By Srklet

Nestao je jer sam shvatio da ti time mnogo dižem cenu. Ali, ako insistiraš...

[/quote] :cookie:

@vel boy: ali bilo je vec nekoliko istraga i nista.
Korisnikov avatar
By Sutekh

jedna digresija, Sutekh-e. mislim da te nishta ne sprechava da tachno i precizno izreknesh koji Hrvati daju takve glupe komentare. jer, ima ovde i Hrvata koji bar uopshte nisu postovali u ovoj temi te koji, kad postuju, postuju bash fer i poshteno.
Slazem se s tobom, ali upravo sam iz tog razloga rekao da mi se bljuje od pojedinih komentara korisnika pomenute nacionalnosti koji su pisali na ovoj temi. Nisam rekao da mi se bljuje od svih njihovih komentara, niti sam rekao da mi se bljuje od komentara svih korisnika pomenute nacionalnosti registrovanih na ovom forumu koji su pisali na drugim temama, ali ne i na ovoj.

Bljuje mi se na taj vikend-ustashizam i tra-la-la-srbomrz.
Korisnikov avatar
By Srklet
ma gdje je taj hrvat po nacionalnosti u ovom topicu da ga se vise dohvatimo i naucimo ga da pazi sta prica u srpskom drustvu?

:ples:
Korisnikov avatar
By Vel boy

@vel boy: ali bilo je vec nekoliko istraga i nista.
nije bilo kako treba.
zapad je onda zmurio i ignorirao potrebu istrazivanja iz njima poznatih razloga svrstavanja skoro pa eksplicite na ovk stranu (a ponajvishe iz razloga da se pred islamskim svijetom, pred pripremanu invaziju na Irak, predstave kao neupitnim zashtitnicima autohtonih muslimana Europe, shto su jedni od njih -Kosovski Albanci, da se ne bi sluchajno ta pripremana invazija na Irak (a i Afganistan) protumachila u islamskom svijetu kao rat s muslimanima svijeta...... ; shto je to ishlo preko ledja srpskih, a i umjerenih-albanskih, civila Kosova, to ih nije briga bilo).
dalje, Albanija nije htjela istrazivati kako treba.
srpski politikosi, posebno koshtunica i oni oko njega, ha, njima nikakva istina ni realnost nikada ni nisu bili bitni, njima je cijeli kosovski problem samo dobro sluzio za (veliko)srpsko desnicharenje i klerofashistichki fundamentalizam po Srbiji i nad srpskim narodom, gusheci i ubijajuci progresivne Srbe.

tek sad Marti, SE uz pripomoc B92 dokumentarnih materijala te, moram priznati, progresivn(ij)e srpske vlasti, ima volje i namjere da se dodje do srzi stvari.
Korisnikov avatar
By 2kune

e, sad, jedan od te dvojice jeste naveden u kritici ti, ali onaj jedan drugi...... vam valja kad mene zeza..... a neshto ga josh ne pomenuste ovde..... :giggle: no, njih dvoje su ...takvi...chupavi i dlakavi... na njihove osobne nachine....,.. :giggle: mode off
c c c c... to je tek obično proganjanje... :nono: ajd skupi još 9 sudrugova pa nek bude prava paranoja... :shmi: kad je bal nek je maskenbal! :snob:
Korisnikov avatar
By Vel boy
uh, eve ga. :uplasen: :giggle: :giggle: ma, nisan ja tebe, 'di bi' ja tebe :giggle: :giggle: :mazi:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Sutekh

Ovo je stara vest.. Secam se jednog novinskog clanka (doduse ne secam se u kojim novinama je izasao) u kom su pisali o ovome. Navodno su se operacije obavljale negde na severu Albanije..
Ne bi me uopste cudilo da je ovo istinito, a i obzirom sta je UCK sve radio dole, to je nekako i za ocekivati.
Zanima me kako ce se situacija dalje odvijati.
Jeste stara vest. Tj. Karla Del Ponte je u svojoj knjizi pisala o slucajevima 'zute kuce'. Knjigu nisam citala, te ne znam zasto se tako dugo cekalo na istrazivanje. Ali toliko o tome da se zena ostrvila samo na Srbe.
Korisnikov avatar
By Mars
Kaže žena da su je kočili Pentagon i USA administracija. U stvari - nije bilo saglasnosti/podrške/volje da se slučaj privede kraju.
Korisnikov avatar
By muzika86
Skoro sam procitao nesto kao da su Amerikanci smatrali Thacija i co. na Kosovu kao istinite boritelje za demokratiju i slobodu.

ako su zaista americki celnici zaduzeni za vanjsku politiku tako mislisi o njima, onda sacuvaj nas boze takvih.. pomaetniji sam ona ja. neka mene zaposle u CIA i ostale te institucije koje nas "cuvaju".
Korisnikov avatar
By blenta
ja cenim da su ti u institucijama taman kao i ti

a jedan takav bese i papa smurf tokom proslog mandata

btw

neko zvao?
:blenta:
By Hans
Ja Popaja više doživljavam kao dobro informisanog. Pravopis mu je ponekad kao da se školovao u večernjoj školi. :jbg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!