Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Li
:rotflmao:

ali...... ali...... :rotflmao:
By Speculum Columbae
Jutros sam se vozio sestrinim jugom i shvatio zbog čega je to tako prestižan auto.
Svi te prestižu.

Bez zaljubljene ovaj forum jednostavno nije isti.
Korisnikov avatar
By Berserker
Bože, M, kakav ti je ovo potpis, Y'AAAAAALLL?! :lol: :serena:
Korisnikov avatar
By Madonna
:serlok:

:retard:

ajmo u život još mlada jenoć, ajmo polako

eee

tako

oooo
Korisnikov avatar
By ultraviolet
prićajmo na tri lokacije istovremeno.

nisam se spakovala još uveeeekkk. im an idiot, so im i.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
doma. na kratko. eee.

što bi raja rekla: povračaču.
[random offtopic]
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
MRACEVIB SRECNA NOVA SVIMA

p.s. pardon sto cestitka kasni, ja se tek sad dovukao s doceka
Korisnikov avatar
By pthalo
:kiss: za mračnih braća i sestru i majku i celu porodicu. + jedan :kiss: za dufketa. Izvinjavam se što ne pišem redovnije.

Devojka je bila kod mene u Segedinu! Lepo je bilo, ali 17 dana je prekratak.

Od 19. febr sam verena za nju. Dala sam joj prsten.

Danas je otišla kući. :sigh: Letaće nad mene dok spavam na putu dom. :avion:
Korisnikov avatar
By pthalo
:hug:

stigla je kući pre nekoliko sati nakon 29 sati putovanja. pričale smo malo na skajp, i sada spava. Brinule smo da posle poseta skajp neće biti isto kao pre, jer zagrljaj itd su bolje van interneta, ali u stvari nije loše sada. Bila sam presretna da pričamo i da joj vidim lice na kameru, da više nije na avionu i možemo pričati. Dovoljno je za nas. Bolje je sada nego pre, jer je još uvek tu u sećanju, i znamo da biću kod nje u Australiji za godinu dana ili ranije.

Moje mačke su je tražile po celi dan, "mjau mjau, gde je ona žena koja je bila ovde i nas je mazila?"

evo nas:

Slika

19 februara smo sedeli u Csillag trgu i rekla sam joj da Csillag znači zvezda. Pričala sam joj koliko je volim i da hoću da budemo zajedno zauvek itd. dok je gledala oko sebe i pitala "šta znači jegy- és bérletárušitás? šta je to parkolószelvény? šta je ona crtica nakon reči 'jegy'?" Objasnila sam ove nebitne mađarske reči i ponovila sam moj 'govor' dok sam pokušala da joj skinem rukavicu, ali nije shvatila šta hoću da kažem i nije me pustila da skinem rukavicu. Rekla je "nemoj! hladno je!" Pa pokušala sam i dalje, jer sam već izvukla prsten iz kutije u džepu kaputa i bila sam rešena. Ali uzalud, nije mi dala da joj skinem rukavicu. Napokon, pokazila sam joj prsten koji sam sakrila u šaci i vrlo brzo je skinila rukavice i rekla "yes yes yes" :D
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by pthalo

:hug:

stigla je kući pre nekoliko sati nakon 29 sati putovanja. pričale smo malo na skajp, i sada spava. Brinule smo da posle poseta skajp neće biti isto kao pre, jer zagrljaj itd su bolje van interneta, ali u stvari nije loše sada. Bila sam presretna da pričamo i da joj vidim lice na kameru, da više nije na avionu i možemo pričati. Dovoljno je za nas. Bolje je sada nego pre, jer je još uvek tu u sećanju, i znamo da biću kod nje u Australiji za godinu dana ili ranije.

Moje mačke su je tražile po celi dan, "mjau mjau, gde je ona žena koja je bila ovde i nas je mazila?"

evo nas:

Slika

19 februara smo sedeli u Csillag trgu i rekla sam joj da Csillag znači zvezda. Pričala sam joj koliko je volim i da hoću da budemo zajedno zauvek itd. dok je gledala oko sebe i pitala "šta znači jegy- és bérletárušitás? šta je to parkolószelvény? šta je ona crtica nakon reči 'jegy'?" Objasnila sam ove nebitne mađarske reči i ponovila sam moj 'govor' dok sam pokušala da joj skinem rukavicu, ali nije shvatila šta hoću da kažem i nije me pustila da skinem rukavicu. Rekla je "nemoj! hladno je!" Pa pokušala sam i dalje, jer sam već izvukla prsten iz kutije u džepu kaputa i bila sam rešena. Ali uzalud, nije mi dala da joj skinem rukavicu. Napokon, pokazila sam joj prsten koji sam sakrila u šaci i vrlo brzo je skinila rukavice i rekla "yes yes yes" :D
:) :hug: :kiss:
Korisnikov avatar
By Berserker
Gde si nesrećo, do sada... mogli bismo da uredimo neki miting?
Jel ti imaš godišnji, pobogu? :)
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!