Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Blond Brat
Nema Zaljubljene da serucka ovde.![]()
![]()
Originally posted by Dante
Jutros sam se vozio sestrinim jugom i shvatio zbog čega je to tako prestižan auto.
Svi te prestižu.
Originally posted by pthalo
![]()
stigla je kući pre nekoliko sati nakon 29 sati putovanja. pričale smo malo na skajp, i sada spava. Brinule smo da posle poseta skajp neće biti isto kao pre, jer zagrljaj itd su bolje van interneta, ali u stvari nije loše sada. Bila sam presretna da pričamo i da joj vidim lice na kameru, da više nije na avionu i možemo pričati. Dovoljno je za nas. Bolje je sada nego pre, jer je još uvek tu u sećanju, i znamo da biću kod nje u Australiji za godinu dana ili ranije.
Moje mačke su je tražile po celi dan, "mjau mjau, gde je ona žena koja je bila ovde i nas je mazila?"
evo nas:
19 februara smo sedeli u Csillag trgu i rekla sam joj da Csillag znači zvezda. Pričala sam joj koliko je volim i da hoću da budemo zajedno zauvek itd. dok je gledala oko sebe i pitala "šta znači jegy- és bérletárušitás? šta je to parkolószelvény? šta je ona crtica nakon reči 'jegy'?" Objasnila sam ove nebitne mađarske reči i ponovila sam moj 'govor' dok sam pokušala da joj skinem rukavicu, ali nije shvatila šta hoću da kažem i nije me pustila da skinem rukavicu. Rekla je "nemoj! hladno je!" Pa pokušala sam i dalje, jer sam već izvukla prsten iz kutije u džepu kaputa i bila sam rešena. Ali uzalud, nije mi dala da joj skinem rukavicu. Napokon, pokazila sam joj prsten koji sam sakrila u šaci i vrlo brzo je skinila rukavice i rekla "yes yes yes"![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!