- 10 Dec 2010, 14:55
Iako je igra, seks je u osnovi i dalje tesno, ma najtesnje povezan sa sistemom reprodukcije. I sad, ako ti ne stavis kondom, ne popijes pilulu za dan posle, i slicno: ipak treba da skupis neke pameti u tu tvoju glavu i da rodis.
E sad, ako je zena silovana, to je sasvim druga prica. Ona se moze resiti na deteubistvo.
I sad cete me drkati zbog ,,deteubistva", sto abortus u sustini jeste.
Originally posted by Hys.Evo ovako: ako je neko dovoljno neobavesten da postoji kondom (a takve cu nazvati statistickom greskom) ne treba da oduzima mogucnost jednog novog i uvek nepredvidljivog zivota zbog svoje neobavestenosti i/ili gluposti.
Originally posted by Orlando the Ladya?
Originally posted by hlaefdigee, to.
ne bih ja nikome uskracivala pravo na abortus, kao sto ne bih dala sebi za pravo da uskracujem nekome izbor da ima dete....
ali neka abortira samo ako je silovana.
Iako je igra, seks je u osnovi i dalje tesno, ma najtesnje povezan sa sistemom reprodukcije. I sad, ako ti ne stavis kondom, ne popijes pilulu za dan posle, i slicno: ipak treba da skupis neke pameti u tu tvoju glavu i da rodis.
E sad, ako je zena silovana, to je sasvim druga prica. Ona se moze resiti na deteubistvo.
I sad cete me drkati zbog ,,deteubistva", sto abortus u sustini jeste.