Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
@Loni

A ti mi napravi bolju onda.

Ono je bilo zajebancija, NARAVNO da nikom nije palo na pamet da stvarno ono stavi za zastavu.

ZASTAVA! ZASTAVA!

Slika
Korisnikov avatar
By Loni
Šta ste navalili za te zastave?

Sporedna stvar, koju sam smislio samo zato da bi se kandidati osećali olimpijski, a ipakj nisu hteli državnu zastavu ispred nika.

Avatare, umetničke slike i oklopnjače Potemkin mogu vam stavljati u izbor usledeće godine.

Sada neću da kršim ugled zastavama.
Ako je definisano šta su i kako treba da izgledaju, ne želim da ih degradiram.

One su za mene živa bića, aman.
Korisnikov avatar
By Mars
A u ostalom...

I ne bi ti bilo prvi put da ispadneš đubre prema sirotom Marsu.
Korisnikov avatar
By Mars
Ti ćeš raspršenjem te iluzije nekako i da nastaviš sa kolko-tolko normalnim životom...ali šta JA da radim?!
Korisnikov avatar
By Loni
Volem ga ko i tebe Dantič, al' volem i zastave.
Neće dam na nji'ovu degradejšn.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Loni

Šta ste navalili za te zastave?

One su za mene živa bića, aman.
Oh.

Tako...

Hmmm...ok.

E, neću više da se igram. A i zovu me moji da jedem.

:bicikl:
Korisnikov avatar
By IriS
Danas je sreda, pravi dan za glasanje! :crveni:

''

Za zastavu neću glasati jer nije ispoštovana moja želja da nemam boje DSa na svojoj zastavi! :durenje:
Takođe, neću dati glasove *deni*ju, jer ga smatram najvećom zvezdom Foruma, bez konkurencije. Predlažem da mu dodelimo doživotnu lentu :carica:

Moji glasovi idu sledećim personama:

1 - Waldorf - potpuno mila i umerena osoba sa zavidnim znanjem o filmovima. Respect!

1 - ultraviolet - niko me na Forumu ne uspe nasmejati više od nje, a ja volim puno da se smejem.

1 - Dante - on je tako fabulozan. Beba zvezda, koja će u budućnosti biti prava velika zvezda ovog Foruma!

2 - Orlando the Lady - ona je jednostavno zvezda, mnogo više van Foruma nego ovde, mada, ni na ovom mestu ne zaostaje puno. Ponekad me učini tako ponosnom.

2- spliff - volim njegovu širinu tolerancije. Potpuno je unikatan. Ponekad me fascinira obim njegove opčinjenosti Jelenom Janković.

2 - bas bleu - drago mi je što je počela više da piše na Forumu, jer definitivno ima šta da kaže i to na jedan vrlo specifičan način, što je ovom Forumu definitivno neophodno.

3 - Lepa Krepa - divim se njenoj želji i volji da se objašnjava sa neistomišljenicima po svaku cenu. :hail:

3 - Hys. - mislim da je puno učinila za ovaj Forum. Iako znam koliko glupost može da je iznervira, uspe sebe da lupi po prstima i da ne reaguje na prvu loptu. Respekt!

3 - mirth - žao mi je što ne piše više, jer ima puno šta da kaže. I brate volim je. :love:

4 - Dzelajza Rouz - duhovita, jako duhovita. Umetnica. Pogađa poentu i sagovorniku je saopštava na vrlo specifičan način, dzelajzovski. :smug:

4 - Marvin - witty mind. ko razume, shvatiće. Ko ne razume, ne mogu mu pomoći... nisam ja Lepa Krepa ;)

4 - Simor - ne poznajem čoveka, ali imam utisak da se poznajemo 150 godina. Duhovit, inteligentan i oštar. I like that :pervert:

Žao mi je što nemam više glasova na raspolaganju, jer su meni svi koji pišu na ovom Forumu zvezde na svoj način. Ovo mesto čine ljudi koje sve, na neki moj uvrnut način, volim. Ma lupetam, ja volim ovaj Forum, pa ko god da piše ja ga čitam :lol:

Neću se više osvrtati na finaliste, već ću pomenuti tri zvezde, moje lično. To su Ulix, unic0rn i EYA. Ulix jer je njegovo obrazovanje potpuno fascinantno, i on je otac našeg deteta :D (koje je lepo na mene, ali, nažalost, nije pamentno na njega :sigh: ), unic0rn bez koga ovo mesto, da se ne lažemo, ne bi ni postojalo i EYA koja je puno doprinela ovom mestu i nažalost ne piše na njemu (a ja volim kad ona piše :sigh: sreća pa mogu svaki dan da je slušam kako priča :D ).

ŽIVELA RAZLIČITOST, ŽIVEO FORUM :crveni:
Korisnikov avatar
By Loni
Eeee dobro mi Dante dade ajdiu.

Pored zastava mogao bih da napravim i lente s nazivom titule.

To kad se ovaj izbor svrši.
Ako neko ima neki sajt s lentama raznih veličina i boja, nek dostavi.

Upisani i glasovi Irisice

Slika

Nego sabraćo moja sabiračka, Kazino, Derane, proveravate li vi ove glasove?
Nemoj da u slučaju greške sva krivica padne na domaćina večeri.
Korisnikov avatar
By jukie
Da li i mi koji nismo na spisku treba da glasamo?

Hajde neka neko napravi retrospektivu rada Dželajze, hlaefdige i Lepe Krepe, jer očigledno jedna od njih tri pobeđuje
Korisnikov avatar
By smaug
Medju prvih trinaest mi fale Mars i Starsailor i Popeye pa da mi srce bude na mestu.
:)

edit:
Originally posted by Dante

4.) bas bleu - već sam izjavio, divna, nežna, kafkijanska, (forumski) glas razuma, nešto između Edija Izarda, Pank Futuriste i Danteove Beatriče;

God help us all !
Korisnikov avatar
By Loni
Eh Jukice, ja sam se zalagao da ti budeš i na spisku finalista,
al' masa nije dala.

Nekima nije odgovaralo da bude previše ljudi (mada je dovoljno glasova za sve),
nekima je podsvesno smetala konkurencija.

A šta da se radi.

Samo ti glasaj i ne zaboravi najlepšu zastavu da imenuješ. :)
Korisnikov avatar
By Berserker
1 - Loni
1 - Paki
1 - Spliff

Dvojke dajem njima jer mislim da već imaju dobru podršku:

2 - Lepa Krepa
2 - Hlaefdige
2 - Zonche

3 - Dante
3 - Dina
3 - IriS

4 - Orlando the Lady
4 - Starsailor
4 - Black Lady
Korisnikov avatar
By Mahoney
e, loni, kako ti nije palo na pamet da umesto ovih masonskih mrlja od zastava stavis regularne zastave NEKE zemlje, po izboru samog finaliste?

u prvobitnoj verziji si postavljao zastavu zemlje odakle dolaze takmičari, ali je onda bilo 90 odsto srpskih zastava (pa nam se činilo kao da smo na mitingu SPO).

ovako da je svako imao prilike da bira zastavu neke zemlje, i da na taj način "zauzme" svoj takmičarski identitet, imali bismo mogućnost da navijamo za naše zvezde :bouncy: u bojama grčke, rusije, holandije, kube, kine, belgije, svedske... sto bi i samim takmicarima dalo vise prostora za medijske i marketinške aktivnosti...

:katemoss:
Korisnikov avatar
By Loni
Odgovoriću ti dragi Mahoney, ali ako nas udostojiš svojih glasova. :)
Korisnikov avatar
By Mars
''

Ko baš hoće može da pročita i Krležine "Zastave", čisto da se što bolje ubaci u temu ovde...
Korisnikov avatar
By Mars
Evo ja ne mogu da se odlučim da li da na brzinu odem u neki Statusov javni wc i to obavim ILI da se čuvam za kunin Circle jerk party...
Korisnikov avatar
By Mars
dzrman šajze fetiš video

:nunchake:
Korisnikov avatar
By *deni*
:smeh:

Ove rasprave oko zastavica su zanimljivije nego rasprave na Farmi.

:smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja cu samo napomenuti da mi Loni nije dao obecanu zastavu.

Sad bih mu uz'o one bodove, pa da ekspresno ispadne iz finala !

Cenim da bi se moglo to uvesti - da sad naknadno oduzimamo neke bodove,a?
Korisnikov avatar
By Loni
Ovo je zastava za tebe Čoki.
Skrojena za one, koji nikako da se opredIJele
ja l su medO jali zekO.

Slika
Korisnikov avatar
By Loni
Š'o skandal?

Pa iz prepiske s Denijem, shvatih kakav je Čokica bio prema njemu.

Malo zeko malo medo,
malo dobar, malo psuje,
malo kao skine uši
pa ništa ne čuje.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!