Za zastavu neću glasati jer nije ispoštovana moja želja da nemam boje DSa na svojoj zastavi!
Takođe, neću dati glasove *deni*ju, jer ga smatram najvećom zvezdom Foruma, bez konkurencije. Predlažem da mu dodelimo doživotnu lentu
Moji glasovi idu sledećim personama:
1 - Waldorf - potpuno mila i umerena osoba sa zavidnim znanjem o filmovima. Respect!
1 - ultraviolet - niko me na Forumu ne uspe nasmejati više od nje, a ja volim puno da se smejem.
1 - Dante - on je tako fabulozan. Beba zvezda, koja će u budućnosti biti prava velika zvezda ovog Foruma!
2 - Orlando the Lady - ona je jednostavno zvezda, mnogo više van Foruma nego ovde, mada, ni na ovom mestu ne zaostaje puno. Ponekad me učini tako ponosnom.
2- spliff - volim njegovu širinu tolerancije. Potpuno je unikatan. Ponekad me fascinira obim njegove opčinjenosti Jelenom Janković.
2 - bas bleu - drago mi je što je počela više da piše na Forumu, jer definitivno ima šta da kaže i to na jedan vrlo specifičan način, što je ovom Forumu definitivno neophodno.
3 - Lepa Krepa - divim se njenoj želji i volji da se objašnjava sa neistomišljenicima po svaku cenu.
3 - Hys. - mislim da je puno učinila za ovaj Forum. Iako znam koliko glupost može da je iznervira, uspe sebe da lupi po prstima i da ne reaguje na prvu loptu. Respekt!
3 - mirth - žao mi je što ne piše više, jer ima puno šta da kaže. I brate volim je.
4 - Dzelajza Rouz - duhovita, jako duhovita. Umetnica. Pogađa poentu i sagovorniku je saopštava na vrlo specifičan način, dzelajzovski.
4 - Marvin - witty mind. ko razume, shvatiće. Ko ne razume, ne mogu mu pomoći... nisam ja Lepa Krepa
4 - Simor - ne poznajem čoveka, ali imam utisak da se poznajemo 150 godina. Duhovit, inteligentan i oštar. I like that
Žao mi je što nemam više glasova na raspolaganju, jer su meni svi koji pišu na ovom Forumu zvezde na svoj način. Ovo mesto čine ljudi koje sve, na neki moj uvrnut način, volim. Ma lupetam, ja volim ovaj Forum, pa ko god da piše ja ga čitam
Neću se više osvrtati na finaliste, već ću pomenuti tri zvezde, moje lično. To su Ulix, unic0rn i EYA. Ulix jer je njegovo obrazovanje potpuno fascinantno, i on je otac našeg deteta (koje je lepo na mene, ali, nažalost, nije pamentno na njega ), unic0rn bez koga ovo mesto, da se ne lažemo, ne bi ni postojalo i EYA koja je puno doprinela ovom mestu i nažalost ne piše na njemu (a ja volim kad ona piše sreća pa mogu svaki dan da je slušam kako priča ).
e, loni, kako ti nije palo na pamet da umesto ovih masonskih mrlja od zastava stavis regularne zastave NEKE zemlje, po izboru samog finaliste?
u prvobitnoj verziji si postavljao zastavu zemlje odakle dolaze takmičari, ali je onda bilo 90 odsto srpskih zastava (pa nam se činilo kao da smo na mitingu SPO).
ovako da je svako imao prilike da bira zastavu neke zemlje, i da na taj način "zauzme" svoj takmičarski identitet, imali bismo mogućnost da navijamo za naše zvezde u bojama grčke, rusije, holandije, kube, kine, belgije, svedske... sto bi i samim takmicarima dalo vise prostora za medijske i marketinške aktivnosti...
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.