Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Popeyedakle, u drustvenom kontekstu (koji ukljucuje i forum) gdje su autohomofobi u totalno brojcanoj nadmoci, a out ljudi u manjini, a medju out ljudima "radikali" poput mene u jos vecoj manjini, ti zakljucujes da je uputnije i vaznije ukazati na moje kontraefektivne metode, nego na svakodnevne ispade autohomofobije, mizoginije i raznih drugih gadosti koje se dogadjaju na forumu.
Originally posted by Momonije bilo potrebe da ti ista prisijem, sve izaslo iz tvojih prstiju na tipkovnicu. iako to nije glupost, nego samo licemjerje. valjda nije bilo radionica o tome, pa nisi skuzio koliko ga imas.
ma da sam znao da si toliko zadrt i bezobrazan i da ces da mi prisijes onoliku kolicinu gluposti dao bih toj palici drugu namenu
Originally posted by Lonii hajde da to budu pokreti za prava žena, crnaca i pedera, a ne milo đukanović.
Hajde da analiziramo kako su neki ljudi ostvarili svoje težnje.
Originally posted by Popeyemada je mozda trebalo da ti iz ovog citata izbacim ovo "zauvek", cisto da malo vise istaknem tvoju zadrtost... ne bi ti smetalo nadam se, jer je prekrajanje tudjih izjava tvoja specijalnost...doduse takvo moje prekrajanje bi bilo malo ociglednije i radikalnije al sto da ne kad ti volis radikalno
nenormalno je zauvijek biti ormaruša
Originally posted by Momono, it's just the way i roll.
tebe je bas ujelo za srce to sto sam ti rekao da ti je pristup i nastup iritantan pa si se razgoropadio
e da i slab sam sa kolonijalnim jezicima pa ne mogu nesto originalno u tvom stilu da dodam za kraj i vecito ostajem na suvoparnim objasnjenjima, neces mi zameriti nadam seno offense, mate.
Originally posted by Popeyejbt ovo se Angelina vratila
ali je bas lijepo da tvoje srce krvari tako za ormaruše, sve do same trule licemjerne srži.
Originally posted by MageSreća da se ti i deni ne pitate.
Totalno nevezano za temu:
Slažem se sa denijem da bi ja sve njih na giljotinu![]()
Jer nije mi jasno o kakvim preispitivanjima se radi ako zna vec sta moze da izgubi i sta moze da dobije.možda je i u tome problem. u toj neizvesnosti, jer šta čovek zna šta sve može izgubiti a šta dobiti. naravno, pretpostavlja, ali možda neke stvari (situacije) ne može ni pretpostaviti.
Originally posted by Danteosh da kazes govorim o sebi ali na takav nacin da to ispadne kao nesto smart i sifrovano kao da sam obdarena time da zaista i pricam o mnogo manje idasto egastim stvarima no sto zaista jeste
Razlog zbog koga volim da čitam Hys je ta njena:
Kaže nešto vrlo značajno i opšte, a onda krene sve dublje i dublje da (se) analizira, sve više i više u (auto)retrospektivu dok ne dođe do onoga što samo ona razume i što je samo na nju primenjivo, pa ispadne kao da govori o hiljade različitih frojdijanskih stvari i to kolokvijalno.
Originally posted by Hys.1. Koliko god ja odlucim. Ko nije u stanju to da prihvati- hvala lepo, molim lepo
1. Koliko je moguce da svog partnera predstavljate kao svog partnera i da ga tako tretirate?
2. Tipa-svi dolaze na slavu sa muzem/deckom/zenom, a vi u vasu kucu dolazite sami? Ili niste autovani ali ipak dodjete sa drugom ili drugaricom, pa nek oni misle sta misle?
Originally posted by EffectiveSad cu da umisljam da su sve devojke kojer su nezainteresovane za muskarce i posvecene faksu lezbejke.
Ali odlucila sam da ih odbacim od sebe i napravim se u drustvu da sam nezainteresovana za muskarce i smotana po tom pitanju ..
Originally posted by Orlando the LadyPa obrati paznju na njihove pokrete tela kada su oko devojaka .
Originally posted by EffectiveSad cu da umisljam da su sve devojke kojer su nezainteresovane za muskarce i posvecene faksu lezbejke.
Ali odlucila sam da ih odbacim od sebe i napravim se u drustvu da sam nezainteresovana za muskarce i smotana po tom pitanju ..![]()
Originally posted by jennyApsolutno si u pravu i krenucu sa outovanjem ..
Pa kažeš im SAD i kažeš da ranije nisi mogla/htela/želela ili da prosto nisi ni sama bila sigurna.
Kakve ima veze da li si ima rekla sa 20 ili 25 godina?
Originally posted by Effectivethis is so sad. baš je ovaj život govno
Ali tuzna sam iznutra . Da se vratim u proslost , rekla bih sa 19/20 godina nekim prijateljima sa kojima sam se druzila tada . Ali odlucila sam da ih odbacim od sebe i napravim se u drustvu da sam nezainteresovana za muskarce i smotana po tom pitanju .. Glumila sam tokom srednje skole a sada mi je muka od svega ..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!