Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by dharmox
Originally posted by maka

The Social Network - dopao mi se
Šta ti se dopalo, mako?

Picnut je i doteran, ima lep soundtrack, ali mi je nekako praznjikav. Želeo sam film koji bi se pozabavio fenomenom fejsa, a ne sudskim procesom i mladim ljudima koji se časkom obogate...
O fejsu nisam saznao ništa novo. :puzzle:
najvise mi se dopao glavni glumac, mislim da ne bi mogao bas svako da iznese tu ulogu, dobro glumi. i njegov scenario mi se dopao.

a onaj mali crni (sto je ulagao lovu) , njega sam gledala u Boy A i tamo mi se svideo,ali vidim da ovde ima slicnu ulogu, tunjavi emotivac.

ne znam sta si ocekivao da saznas o fejsu. i ko zna koliko je film verodostojan. bilo mi je zanimljivo kako je sve to pocelo.. na kraju ostaje.. da li je ukrao ideju ili ne.. svako ce za sebe da odluci.

sve u svemu,ne verujem da cu film pamtiti za godinu dana,svakako da nije nista posebo i ne bih mu dala vise od šestice,ali pre toga sam se nagledala tolikih sranja (the last airbender, kick ass - ocena 8.1 na IMDb-u) da je ovo bilo osvezavajuce.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Slika

ajme gospe moja, ala sam se smorio... sve mislim kraj ce, kad ono ni pola filma... a traje 2,5 sata, odmah sam odustao... dizaster.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Slika

sjajan horor, obozavam kad je tema uzeta iz folklora. samim tim sto se desava kod nas, nekako biva jos jezivije

Slika

ovo je prosto lektira, koju bi svi trebali da su pogledali...

Slika

naravno, jedan od najdrazih... <3 volim tres...

preporucujem flesh for frankeinstain, film je sjajan, mislim da je vorhol rezirao.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by dharmox

The Social Network - dopao mi se
Šta ti se dopalo, mako?

Picnut je i doteran, ima lep soundtrack, ali mi je nekako praznjikav. Želeo sam film koji bi se pozabavio fenomenom fejsa, a ne sudskim procesom i mladim ljudima koji se časkom obogate...
O fejsu nisam saznao ništa novo. :puzzle:
najvise mi se dopao glavni glumac, mislim da ne bi mogao bas svako da iznese tu ulogu, dobro glumi. i njegov scenario mi se dopao.

a onaj mali crni (sto je ulagao lovu) , njega sam gledala u Boy A i tamo mi se svideo,ali vidim da ovde ima slicnu ulogu, tunjavi emotivac.

ne znam sta si ocekivao da saznas o fejsu. i ko zna koliko je film verodostojan. bilo mi je zanimljivo kako je sve to pocelo.. na kraju ostaje.. da li je ukrao ideju ili ne.. svako ce za sebe da odluci.

sve u svemu,ne verujem da cu film pamtiti za godinu dana,svakako da nije nista posebo i ne bih mu dala vise od šestice,ali pre toga sam se nagledala tolikih sranja (the last airbender, kick ass - ocena 8.1 na IMDb-u) da je ovo bilo osvezavajuce.
Izbor glumaca je sjajan. Verujem da je film verodostojan jer su se tvorci Facebooka žestoko borili protiv snimanja. Ali sam očekivao Fincherov malo ličniji stav, kao u Fight clubu, recimo. Volim kad se reditelj isprsi sa svojim stavom, a ne kad mi ovako neutralno uslika priču i skoro sve se svede na dobar dizajn.

Međutim, tačno je to što kažeš, da se kvalitet novosnimljenih filmova generalno zarozao, pa moraš da gledaš dobronamerno sve što nije baš potpuni nonsens.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Slika

jedna od retkih komedija koja mi se dopala... ili sam u limunada raspolozenju :)
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by ns.happy

Slika

sjajan horor, obozavam kad je tema uzeta iz folklora. samim tim sto se desava kod nas, nekako biva jos jezivije

Slika

ovo je prosto lektira, koju bi svi trebali da su pogledali...
:up:

ja voleti domaći horor. :love:

upravo sam skinula:

Slika

očekujem da budem oduševljena. :hypno:
Korisnikov avatar
By V25
"Gilda" - Rita je divna, ali film ima loš i nedosledan scenario. Misteriozan je samo zato što deluje kao da ga je amnezična osoba pisala. Opet, sve to na stranu, sladak je.

Slika
Korisnikov avatar
By Kiborg
Inception

Interesantan film. Poprilično.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Kiborg

Inception

Interesantan film. Poprilično.
:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
mitran dir nema ukusa za filmove

a ja sam malopre gledao

Slika

paa nije lose ali su prvi , drugi i treci deo mnogo bolji

ja cu filmu dati osam
Korisnikov avatar
By maka
@ dharmox

kapiram i slazem se :)

ont
Slika

Anet je izvukla film,ali totalno.
Korisnikov avatar
By maka
btw gledala sam i Šrek4, nije bio ni upola zabavan kao kec i dvojka.
Korisnikov avatar
By Delerium
poslednje sto sam gledala je - the grudge -, ali vise sam ocekivala... :shrug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ponovo, ali u drustvu, pogledao Bergmanovu Personu.

U mislima sam intereagovao sa Uliksom i Galatejom.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Slika

nisam mnogo ni ocekivao od filma, tako da bi bilo besmisleno pricati da li me je razocarao ili ne - upotpunio sam jedno subotnje vece sa drustvom, u bioskopu... elem, nakon svega, doslo mi je da izbrisem profil sa fb. masonerija bato! :-))
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sunce

:puzzle: kako se ovo radi?
Njih dvoje dobro poznaju taj film pa sam u mislima delio sa njima ono sto sam gledao. Posto sam film gledao nekoliko puta, onda je to sasvim moguce raditi. Razmisljao sam kako su oni prozivljavali neke scene, i koliko lice na glavne junakinje/junakinju. Najstrasnije je sto sam se cerakao u toku filma, pa ljudima nije bilo jasno zasto se smejem kada su scene teske. A meni je bila slatka Alma, u svakoj sceni mi je bila predivna. I da, pitao sam se koliko je Uliks Elizabeta, a koliko je Galateja Alma. I malo sam pricao sa njima. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy

Njih dvoje dobro poznaju taj film pa sam u mislima delio sa njima ono sto sam gledao. Posto sam film gledao nekoliko puta, onda je to sasvim moguce raditi. Razmisljao sam kako su oni prozivljavali neke scene, i koliko lice na glavne junakinje/junakinju. Najstrasnije je sto sam se cerakao u toku filma, pa ljudima nije bilo jasno zasto se smejem kada su scene teske. A meni je bila slatka Alma, u svakoj sceni mi je bila predivna. I da, pitao sam se koliko je Uliks Elizabeta, a koliko je Galateja Alma. I malo sam pricao sa njima. :)
cujes glasove u glavi? :shok:
Korisnikov avatar
By maka
gledala sam novog Hari Potera,Hari ko Hari :love: ali fali mi Hogvorst
Korisnikov avatar
By Sunce

cujes glasove u glavi? :shok:
Tacno. Hajd' me ostavi malo na miru, hoces?
Korisnikov avatar
By mitrandir
Slika

Počinjao sam da ga gledam bar 3x na TV-u i uvek zaspao. Skinuo ga prošle godine i tako je stajao na hardu. Odgledao noćas i baš mi se svideo. Malo mi liči na Stivena Kinga.

8/10
Korisnikov avatar
By constantine
Slika

svidja mi se prica i efekti ali klinac katastrofaaaa glumi

7/10
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jao onaj sa onim uvrnutim hirurgom koji spoji japanca i dve amerikanke tako što jednu spoji za japančevo dupe tj njene usne spoji s njegovim dupetom i onda onu drugu amerikanku usnama spoji za dupe druge amerikanke al' se ona nešto inficira i umre prva u jebote.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by ultraviolet

jao onaj sa onim uvrnutim hirurgom koji spoji japanca i dve amerikanke tako što jednu spoji za japančevo dupe tj njene usne spoji s njegovim dupetom i onda onu drugu amerikanku usnama spoji za dupe druge amerikanke al' se ona nešto inficira i umre prva u jebote.

a? :whatever:
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!